Kişilik & Karakter Karşınızda Azraili Görseniz Tepkiniz Ne Olurdu? GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl gel gel gel :D sorunun hası Karşınızda Azraili Görseniz Tepkiniz Ne Olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl "Dur son bi çay-sigara yapayım, gözünü seveyim.." 🚬☕😄 0 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/3ZHVvLQpxQU?feature=share 0 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl o ne olaki gı Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl O an ki mabad korkusuyla bir tepki veremem ben 🤣 0 2 Yorumla GezegenAdam +1 yıl Balya balya diyorsun Yorumla IşıLLL34 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Beş yıla ihtiyacım var sonra gel derdim, dinlemezdi ama olsun şansımı denerdim. 0 3 Yorumla GezegenAdam +1 yıl Neden 5 yil peki Yorumla Gölgesizkarakter +1 yıl Aklımdakileri gerçekleştirebilmem için beş yıla ihtiyacım var. Sonra ölsem de sıkıntı değil. Yorumla GezegenAdam +1 yıl Ne gibi mesela Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl azrailin neye benzediğini bilmediğim için azrail olduğunu anlamazdım. kafamda bir görsel işlenmedi 0 24 Yorumla GezegenAdam +1 yıl ölüm anında yaşama göre şekil alacğaı yazıyor ama Yorumla Junİchi +1 yıl şu an ölüm anında mıyım sence? bu ne saçma savunma Yorumla GezegenAdam +1 yıl savunma yapmıyorum :D bilmiyorum dedin ya ölüm anında yaşama göre şekilleniyrmui didim bnde Yorumla GezegenAdam +1 yıl ne guızıyon ya Yorumla Junİchi +1 yıl ölünce seninle hesaplaşacamölüm günümü bekle koçumölümde bekle Yorumla GezegenAdam +1 yıl bekleriz :D anammm :D sorun dğeil Yorumla Junİchi +1 yıl (/≧▽≦)/ Yorumla GezegenAdam +1 yıl bak yaa bu yağtığın şeyi ne olakiş Yorumla Junİchi +1 yıl yuppii gibi bişi diyor kollarını kaldırmış zıplıyo gibi düşün işte... hayal gücün yok mu hiç YOKSA DUA MI EDİYOR xd ne ise sevinç, heyecan ifadesi :P Yorumla GezegenAdam +1 yıl bbende saçma sapan bişiler çıktı ondans ordum :D hayal gucu benim işimin parcası knka yoksa batarım Yorumla Junİchi +1 yıl ne çıktı ki... ne attıysam o çıkması lazım... Yorumla GezegenAdam +1 yıl yav böyle çizgilerle bişi çıktı odnan sordum Yorumla Junİchi +1 yıl evet öyle zatenpüh cahil bu tür şeyleri hiç görmedin galiba ne ise Yorumla GezegenAdam +1 yıl valla pek anlamam böyle şeyleri :D yaşlandık gari :D Yorumla Junİchi +1 yıl benden 1 yaş küçüksün Yorumla GezegenAdam +1 yıl olsun :D ilgili olduğum konu değil diyeyeim :D takip ede blirmyim sorularna kolayca gelmek için Yorumla Junİchi +1 yıl çok soru sormuyorum zaten ve hayır bugün erkekli bi sorumu kaldırıldılar zaten :'( Yorumla GezegenAdam +1 yıl vay hayınlar :D olsun merak etme yazmam Yorumla Junİchi +1 yıl yazamazsın zaten ben takip etmedikçe 🙄kimseyi etmiyorum gördüğün gibi Yorumla GezegenAdam +1 yıl tamam sordum sadece relax :D eyv genede Yorumla Junİchi +1 yıl ya beni niye sürekli gergin sinirli sanıyosun... Yorumla GezegenAdam +1 yıl bilmem :D enerjin öyle geliyor bana galiba Yorumla Junİchi +1 yıl o kadar da komiklik şakalık yapıyorum... ÜZDÜN yani öyle de olabiliyorum ama şu an sakinim ne ise iyyakşamlar Yorumla GezegenAdam +1 yıl eyvallah reis hayırlı akşamlar d: Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bilmem önce korku olurdu heralde sonra gitmeye hazır olurdum. 0 3 Yorumla GezegenAdam +1 yıl hazır myız pğeki Yorumla isparos +1 yıl Evet hazırım. Yorumla GezegenAdam +1 yıl tebrik edeirm Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bismillah çekerdim Fatiha okurdum kendime 😱 0 5 Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D butun yaşamında okudun mu diye soararsa Yorumla Derinhayel +1 yıl Bazen Yorumla GezegenAdam +1 yıl surekli oku bce :D Yorumla Derinhayel +1 yıl Sen bütün yasaminda okudunmu Yorumla GezegenAdam +1 yıl 5 vakit namazları hesapla işte oo ara birde bişiler okuyduktan sonra sonlarında mezarlıklarda filan Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl guzel gelirse sevinecegim 0 2 Yorumla GezegenAdam +1 yıl senin sonun harbi bk yolu Yorumla lbimavi +1 yıl hadi ya Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Korkudan ölürdüm almasına gerek kalmazdı 0 0 Yorumla
Mertegex Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Ay hoşşşttt 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl kes ananı sever der bak Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Daha karpuz kesecektik derim 0 5 Yorumla GezegenAdam +1 yıl o halerinizi görmek isterdim ama :D Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahahaahah ben kaçmam yaa oturup muhabbet edip vakit kazanmaya çalışırım. jjdjd Bir nefes bir nefesdir Yorumla GezegenAdam +1 yıl hmm :D şu an komik geliyor bizlerede allah yardım etsin o anki halimize :D Yorumla tortitotilla +1 yıl Son gülen iyi gülermiş. Orasını düşünmek istemiyorum. Allah yardımcımız olsun Yorumla GezegenAdam +1 yıl amin inşallah Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. O an tepkim olmazdı kelşmei Şahadet getirirdim 😃 0 3 Yorumla GezegenAdam +1 yıl iman ile :D ölmek nasip olsun o halde Yorumla Sonuyku5433 +1 yıl Teşekkür ederim inşallah cümlemize Yorumla GezegenAdam +1 yıl inşallah resi inşallah Yorumla
Nightcore369 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Nasıl görüleceğini öğretebilirim 0 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D artislik yaparım diyorsun Yorumla
thonething Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. Kimlik sorarım emin olmak lazım 0 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D umarım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gel... Sen de gel derdim 0 2 Yorumla GezegenAdam +1 yıl ne için gel derdin Cevap sahibi +1 yıl Buyursun
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Eshedu enlaaa.. 0 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D tamam tamam bu islam Yorumla
Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Şimdi olmaz 0 5 Yorumla GezegenAdam +1 yıl hmm popeki o ne derdi Yorumla Moongirl82737374 +1 yıl Ben ne dersem o olur derdi Yorumla GezegenAdam +1 yıl zorla gotruru muydu Yorumla Moongirl82737374 +1 yıl E tabi Yorumla GezegenAdam +1 yıl ge ulan buraya die Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. sevinirim 0 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl neden ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
"Dur son bi çay-sigara yapayım, gözünü seveyim.." 🚬☕😄
o ne olaki gı
O an ki mabad korkusuyla bir tepki veremem ben 🤣
Balya balya diyorsun
🤣🤣🤣🤣
Beş yıla ihtiyacım var sonra gel derdim, dinlemezdi ama olsun şansımı denerdim.
Neden 5 yil peki
Aklımdakileri gerçekleştirebilmem için beş yıla ihtiyacım var. Sonra ölsem de sıkıntı değil.
Ne gibi mesela
azrailin neye benzediğini bilmediğim için azrail olduğunu anlamazdım. kafamda bir görsel işlenmedi
ölüm anında yaşama göre şekil alacğaı yazıyor ama
şu an ölüm anında mıyım sence? bu ne saçma savunma
savunma yapmıyorum :D bilmiyorum dedin ya ölüm anında yaşama göre şekilleniyrmui didim bnde
ne guızıyon ya
ölünce seninle hesaplaşacam
ölüm günümü bekle koçum
ölümde bekle
bekleriz :D anammm :D sorun dğeil
(/≧▽≦)/
bak yaa bu yağtığın şeyi ne olakiş
yuppii gibi bişi diyor kollarını kaldırmış zıplıyo gibi düşün işte... hayal gücün yok mu hiç YOKSA DUA MI EDİYOR xd ne ise sevinç, heyecan ifadesi :P
bbende saçma sapan bişiler çıktı ondans ordum :D hayal gucu benim işimin parcası knka yoksa batarım
ne çıktı ki... ne attıysam o çıkması lazım...
yav böyle çizgilerle bişi çıktı odnan sordum
evet öyle zaten
püh cahil bu tür şeyleri hiç görmedin galiba ne ise
valla pek anlamam böyle şeyleri :D yaşlandık gari :D
benden 1 yaş küçüksün
olsun :D ilgili olduğum konu değil diyeyeim :D takip ede blirmyim sorularna kolayca gelmek için
çok soru sormuyorum zaten ve hayır
bugün erkekli bi sorumu kaldırıldılar zaten :'(
vay hayınlar :D olsun merak etme yazmam
yazamazsın zaten ben takip etmedikçe 🙄kimseyi etmiyorum gördüğün gibi
tamam sordum sadece relax :D eyv genede
ya beni niye sürekli gergin sinirli sanıyosun...
bilmem :D enerjin öyle geliyor bana galiba
o kadar da komiklik şakalık yapıyorum... ÜZDÜN
yani öyle de olabiliyorum ama şu an sakinim ne ise iyyakşamlar
eyvallah reis hayırlı akşamlar d:
Bilmem önce korku olurdu heralde sonra gitmeye hazır olurdum.
hazır myız pğeki
Evet hazırım.
tebrik edeirm
Bismillah çekerdim Fatiha okurdum kendime 😱
:D butun yaşamında okudun mu diye soararsa
Bazen
surekli oku bce :D
Sen bütün yasaminda okudunmu
5 vakit namazları hesapla işte oo ara birde bişiler okuyduktan sonra sonlarında mezarlıklarda filan
guzel gelirse sevinecegim
senin sonun harbi bk yolu
hadi ya
Korkudan ölürdüm almasına gerek kalmazdı
Ay hoşşşttt
kes ananı sever der bak
Daha karpuz kesecektik derim
o halerinizi görmek isterdim ama :D
ahahahahaahah ben kaçmam yaa oturup muhabbet edip vakit kazanmaya çalışırım. jjdjd Bir nefes bir nefesdir
hmm :D şu an komik geliyor bizlerede allah yardım etsin o anki halimize :D
Son gülen iyi gülermiş. Orasını düşünmek istemiyorum. Allah yardımcımız olsun
amin inşallah
O an tepkim olmazdı kelşmei Şahadet getirirdim 😃
iman ile :D ölmek nasip olsun o halde
Teşekkür ederim inşallah cümlemize
inşallah resi inşallah
Nasıl görüleceğini öğretebilirim
:D artislik yaparım diyorsun
Kimlik sorarım emin olmak lazım
:D umarım
Gel... Sen de gel derdim