Böyle bazen olur ya iki kişi arasında kalınılır gibi. Tercih hakkı olursunuz, gerçi tercih olduğu yerde kimse durmak istemez de neyse. Dış görünüşünüz için sizi seçen, sadece sizin dışınızı öven insanlara tepkiniz ne olur?

Böyle bazen olur ya iki kişi arasında kalınılır gibi. Tercih hakkı olursunuz, gerçi tercih olduğu yerde kimse durmak istemez de neyse. Dış görünüşünüz için sizi seçen, sadece sizin dışınızı öven insanlara tepkiniz ne olur?

Dış görünüşüm için seçmesi değil de seçmemesi zoruma gidiyor. Dış görünüşüm için seçse anlar uzak dururum sorun değil. Ama dış görünüş yüzünden şans verilmemesi karşısında yapacak bir şeyin olmuyor maalesef.
Beni pek ilgilendirmiyor. İnsanları, beni şunun için seçiyorsa iyi, bunun için seçiyor ise kötü diye ayıraram. Hayatta başka derdimi yoktu da beni bulmuş diye düşünürüm. 😀
Sadece dış görünüş için seçmesi o kişinin beni sevdiğini değil sadece bana geçici olarak şehvet hissettiğini gösterir. Bu nedenle rahatsız olurum.
Cevap
31Cevap
Vitrine değil iklime bakmasını tercih ederim. Keyifli geceler..
Gitmez zaten herkes dış görünüşe aşık oluyor ilk önce normal yani
Herkesin hoşuna gittiği bir durum
Kimse aksini söylemesin
ondan sonra birbirleri ile tanışırlar
uyuşmazsa olmaz
Ben rahatsız olurdum, çok yakışıklı, çok çekici olsaydım ve bir kadının bu yüzden benimle birlikte olduğunun farkında olsaydım. Bunu kendisi için övünç konusu yapması, yakışıklıyı ben kaptım diye kendine pay çıkarması hoş olmazdı.
Buz gibi oluyorum. Daha biri vardı bir resim çekelim buluşalım da millet görsün nasıl biriyle arkadaş olduğumu filan yaptı. Engel bastım direkt. Kimseye güvenemiyorum.
Samimi ve güvenilir bulmam. Benden güzelini bulduğunda ona gidecek karaktere sahip olabilir. Beni karakterimden ötürü sevecek adam isterim.
zaten büyük bir kısmı bu şekilde oluyor. iç güzellikçi tayfa kızabilir fakat dış içe rakiptir genel olarak!
Sadece dış görünüşüm için seçemez ki. Dışı güzel içi boş bir insan değilim.
Dış görünüş her zaman ilk intiba için önemlidir. Zoruma gitmez şahsen
Elbette gider, beni dış görünüşüm için seçen en ufak değişimde beni terk edecek demektir.
Arada kalıyorsa ben çekilirim zaten gerek kalmaz seçmesine.
Hep öyleleri buldu beni. Zoruma gitmedi çünkü bende onları dış görünüşüne göre eledim.
iç güzellik denilen şey tanıyarak tespit edilir, önce tanışırsın sonra anlarsın ne olduğunu
herkes birbiirni dış güzellğine bakarak seçiyor zaten. Neden tepki göstereyim
Bu devirde kimse iç güzelliğe bakıyorum demesin dısa bakıyor herkes zaten nerde gördün güzel bi kızın yanında aşırı çirkin bi erkeği ya da yakısıklı bir erkeğin yanında çirkin bir kızı
Kızlarda dış görünüşte seçildiğinde zorlarina gider erkekler ise oarasi için seçilirse zorunuza gidet
evet çünkü bendeki özel şeyleri fark edemeyecek biriyle olmak istemem, altının değerini ancak sarraflar anlar.
Bilemiyorum hiç dış güzelliğimi öven o yüzden benle beraber olan biri olmadı benle olan biride olmadı 😂
Yooo niye gitsin ki, zaten ilişkiler dejenere olmuş vaziyette bu sebeple bir şey ifade etmez benim için, kullan at tras bıçağı gibi
Herkes dis gorunusune bakıyor disi guzel olmayanin icine kimse bakmaz
ben de onu dış görünüşü için seçmişsem sorun etmem, karşılıklı çıkar sonuçta.
Bugün beni seçer yarın gider başkasını seçer, bu gurur kırıcı bir şey..
Önce dıştan etkilenir insan sonra içe bakar. Güzel düşün mutlu ol, boş ver.
Aslında tepki vermeye bile değmez
Hoşuma gitmez tabiki
Yeter ki seçsin hahahahha
Zoruma gitmez de istemem öyle bir insanı
Bayanların rahatsız olması gerektiğini düşündüğüm konudur, erkekler önemsemez ama bazılarının da gayreti bu yöndedir.
Gitmez, diğerini de götür bi süre sonra.
Kesinlikle gider maalesef o insanla olmaz zor.
İlk aşama için belki ama süreklilikte olmaz.
Önce dışa sonra içe bakılıyor
Evet hoşuma gider
Seçmesi de seçmemesi de gider
Ben seçilmem seçerim
yoo gitmez
Gıder
Hayır buda bişidir
Gider
Gider tabiki eşya mıyım ben 😅
Yooo 😂
Olur ya nie olmasın
Sektirsin gitsin