Ya arkadaş kolonya ile ateşe veriyom hepsini yine çıkıyorlar yine çıkıyorlar
( saçma sapan duyarlarınızı kendinize saklayın ya da saklamayın gizliye de açtım ilk defa hadi yine iyisiniz raad olun)
Ya arkadaş kolonya ile ateşe veriyom hepsini yine çıkıyorlar yine çıkıyorlar
( saçma sapan duyarlarınızı kendinize saklayın ya da saklamayın gizliye de açtım ilk defa hadi yine iyisiniz raad olun)
Karıncaları öldürebilirsiniz ama tüketemezsiniz. Aynısını başka bir ülke lideri bizim için söylemişti. Neysem, onların çıktığı bi karınca yuvası girişi olucak. Oraya capon yapıştırıcısı dök bi daha gelemezler sldfks
Ya da buharını solumamak şartıyla asit dökebilirsin. Karıncaların eriyişini izlemek çok eğlenceli oluyo
Eğer ateşi izlemeyi seviyosan karıncaları canlı halde yakalayıp bi kaba koy, baya biriktir sonra hepsini toplu halde yak. Güzel çatırdıyo
Aslında Yapıştırıcı en mantıklısıymıs he
Hayvanları yakma, yerdekilere methamet etmeyenlere, göktekilerde merhamet etmez.
Fısfıs şişenin içine limon veya sirke koy sık çıktıkları yere giderler asit içeren şeyleri sevmezler.
Bide karınca duasını okuyup, lütfen gidin zarar vermek istemiyorum dersen giderler.
Cevap
10Cevap
Böcek ilacı
Ben küçükken de gelmişlerdi karınca ilacı alıp sıkmıştık başka türlü gitmemişlerdi çünkü 🤷♀️🤷♀️
Bende öyle yapim bebekim
Onlara zarar vermeden en güzel şekilde fısfıslı bir şişeye sirkeli su hazırla karıncalar en çok neredeyse oraya sık zamanla giderler
Tamam bebeğim
Sen ciddi misin? yapıyor musun bunu yoksa troll olsun diye mi açtın
Ciddiyim
Amin
@jeek_123 kanka böyle dua edip de küfretmek nasıl bir kafadır? Annenle babanı tanımak isterdim. Annen nasıl bir hayat kadını olmuş da baban gibi bir kadın tüccarına denk gelmiş anlamadım. Dünyadaki hiçbir hayat kadını ile kadın tüccarı bir araya gelse senin gibi bir hayat kadını evladı dünyaya getiremezdi. O iğrenç hayatlarındaki tek başarıları bu başarısızlıkları sanırım
lafına bakıyorum laf değil, sana bakıyorum adam değilsin. yıkık seni
Ya kuzum onun yerine gidip böcek savar alsana 🙈😂
Timam🥰
Kanka reid var markette satılır böcek ilacı kokusuz onu al sık yuvasına. hiç yıkama orayı. bir daha çıkmazlar ben öyle yapıyorum
bir sprey şisesine su sirke limon koy
karıncaların geldiği yer sık
Basip ezseydin ya knk
Knk ayakımı ısırirsaa
Knk terlik ayakkabiyla vs denemedinmi hic?
,,?
Ya kıyamıyom
Yakiyon ama😂🤣
O zmn kiyiyon😂
Raidin ilaci vardi onlara ozel
Saol knkacım
Sacma sapan duyar dedigi can alma aw
Peki onlar odama girmek icin benden izin aldılar mı?
Bilmiyorum man
altı üstü karınca ne var ki yaktıysa? 50 tane yaksa 5000 tane geri geliyo, suriyeli gibi ürüyolar zaten. Suriyelileri de yakmak lazım
Öfff ne duyar kastın bee
etik bence, yahudi gibi yanıyolar cayır cayır
Kurtulamazsın onlardan koloni kurmuşlardır
s*riyeli gibi ürüyolar
Ateşe verme çok günah
Karinca berekettir
Abicim sen yürüyen dini takvim yaprağı mısın naalaka
Bide günün duasını yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?