İyi günde, herkes olur. Kötü günde yanınızda durmayan insanları, ebedi sizsizliğe bırakın.

İyi günde, herkes olur. Kötü günde yanınızda durmayan insanları, ebedi sizsizliğe bırakın.
Çok şükür iyi kötü her anımda yanımda olan arkadaşlarım var. Bu yüzden 36 senedir hala arkadaşız.
Site içinde de üzgün olduğumda canım sıkkın olduğunda anlatabileceğim arkadaşlarım var çok şükür..
Zamanında dost bildiğim kardeş bildiğim 2 insan kazık attı. Sonra çok değer verdiğim biri de bunu yapınca ben artık dostluk gibi yoğun bağlar kurmak istemedim kimseyle içsel olarak. Hani can çekmez ihtiyaç duymazsın ya öyle bi şey. Şu anda da alışkanlıktan sanırım, Kötü günde birini istemiyorum yanımda. Kendi halimde daha iyi oluyor gibi geliyor.
Ay yeminle bu konu ile alakalı soru açasım vardı akşama. Kötü günümde arkadaşlarım hep yanımda oldu biri haricinde :d
Enerjin ile sen bana bu soruyu gönderdin. Teşekkürler Hayri 😎
Soru düşünmeye devam et lütfen, algılarım açık 🧘🏻♂️
Omm demeyi unutma!
soru sorman benim soru düşünmeme kaldıysa yandık vallaha da yanduk
Vallahi yanlış insanlara harcıyoruz güzel enerjilerimizi hayallerimizi ya
@Trendhunter ay bu üçlü çok mu güçlü oldu ne
@Trendhunter Bak ikidir benim adminim ile arama giriyorsun, sensin yanlış 🤨
Hayri yanma konusuna gelmişken, zaten yandık hemen beni öne sürerek yandık deme ☹️
Lan sana demeidm yanlış insan diye ahlahskshskdhdldjdkdjdkhdjf bi kişi zor gününde destek olmamış ya o (afedersn) şeroya dedims jckf
Valla bu üçlü çok güçlü oldu dicem de aha bu abduş izin vermiyo hayrişim 😡😡😡
fsjkhhdjgh yok benim verimsizliğimi kast etmiştim aşkol
@Trendhunter Bak Hayri benim ismimi en son ne hâle getirmişti, ben eski hâline getirmek için neler çektim neler? Aha Hayriye sor.
Abduş nedir😠
2. Meseleye gelirsek, Hayri verimsiz değilsin, sadece ultra premium olduğun için düşünmesende olur.
Neler dediydi bi desene allaşkına HSMDJJDJDNDJSLAJDLDJSLDKFMF
@Trendhunter Seni ilgilendirmez fkfkd
tamam tamam travmalarını deşmicem abduş 🤐😌😚😚🤣🤣🤣🤣
abdüşkom takılma böyle detaylara yav jggkg
Admin yorumu kalkmıyor maalesef. Gözlerim aradı o 3 noktayı 😠
@Trendhunter keyfi olarak kaldırırım fkdks moderasyon'a gerek yok, soru benim.
İşte yarası olan gocunuyo hayrişim görüyosun sen kalkan yorumları ne dedim şimdi allaşkına HSMSDNDHDNDJDNDNND
Arkadaşın var mı diye sorsana🙄
Yalan kişiler olacağına hiç olmasın daha iyi. Modunu düşürmee
Var ya okul olmasa umrumda olmaz ama okulda yalnız kalmak koyuyor işte
Peki neden arkadaş edinemiyorsun?
Nasıl arkadaş edinilir bilmiyorum
Ya bir konu üzerinden samimiyet ile yaklaşırsın sonra konu konuyu açar böyle gider.
Bazıları arkadaş edinmek istemez (normal olarak) bu durumda moral bozmaya gerek yok.
- Merhaba, ben arkadaş edinmek istiyorum, arkadaşım olur musun? Dersek, yüksek ihtimalle kabul etmez. O yüzden merhaba diyip, konuya girmek daha doğru.
Arkadaş olmak istemeyenler yüzünden modunu hiç düşürme.
Peki iki veya üç kişilik gruba nasıl girmeliyim? Hangi konudan bahsetmeliyim? Ders arasında mı yoksa derste mi konuşmalıyım?
Yavaş yavaş mı yaklaşmalıyım yoksa birden onlarla yakın arkadaşmışım gibi yakınlaşmalı mıyım vs o kadar çok detay var ki
2 - 3 kişilik gruba girerken o an içinizden hangi konu üzerine konuşmak istiyor iseniz konuşun bence. Çünkü hazır bir konuşma, samimiyetini kaybeder. Yinede bölümler, okul hakkında öğrenmek istediğiniz bir şeyler varsa sorabilirsiniz.
Bilmediğiniz bir şey hakkında sorular sorarsanız, daha atılgan bir şekilde yardım ederler.
Yaklaşım konusuna gelecek olursak, yakın bir arkadaş gibi konuşmamak daha yararlı olur. İçten ama mesafeli olmak yeterli.
Kızların olduğu bir guruba dahil olmak istiyor iseniz, güzel bulduğunuz bir şeyi itiraf edin. -Saç rengine bayıldım. Demek bile sempati kazanmanız için yeterli.
Bilmediğim konu hakkında sınıfta birilerine soru soruyorum ve cevaplandıktan sonra konu kapanıyor, aslında iyi taktik ama bende iş yok. Bu sosyalleşme konusunda benden daha kötü birileri var mıdır hep merak ediyorum. Yine de bu kadar uğraşıp yazdığınız için çok teşekkür ederim😊
Bir şeyin kötü olma ihtimali varsa, iyi olma ihtimali de var.
Kendinizi kötü görürseniz, enerjiniz insanlara öyle gider. Kendinizi kötü görmeyi bırakın. Kötü görmeyi bırakırsanız, gereksiz kasılmalarınızda olmaz. Bu da daha rahat bir şekilde kendinizi ifade etmeniz ve eğlenceli yönününüz günyüzüne çıkar. Sizi, siz yapan enerjinizi kasılarak, kapana kısıyorsunuz.
Arkadaş edinememekten korkmayın, çekinmeyin. Bir şey dersem, rezil olurum düşüncesi ile hareket etmeyin. Öyle bir durumda ilk siz kendinize gülün.
İyi günlerin olsun, iyilik sensin. ✨
Evet dediğiniz gibi yansıttığımız enerji de çok önemli. Stresli olan birisi ister istemez son derece soğuk oluyor dediğiniz gibi. Güzel tavsiyelerdi gerçekten :). İyi günler dilerim🌸
Teşekkür ederim EİG için😀
Rica ederim 😬
Cevap
9Cevap
Şükür iyi günümde de kötü günümde de her daim benimle olan dostlarım var. Zaten menfaatçi üç kağıtçı kıskanç yalaka barindirmiyorum çevremde...
Arkadaşım yok.
Hepsi değil, güvendiğim birkaç arkadaşım var. Onlar da her zaman her durumda yanımda olurlar.
Arkadaşım olmadı mi kötü günümde yanımda olsun. Ama artık bir tane baş belası 🦀 var ona sarıyorum, o da mecburen yanımda oluyor. 😋😅
Mecburiyet değil, severek yanında.
Hatasız yazdım fjsk
Aferin 🎖🏆
Yes var 🙏
Sayın uber yes dedim umarım görüşüm alınmaz.
Yok bundan alınmaz sayın ponçik
He o zaman ingilizce konuşayım 😃
Are you cola 😎
Abartma 😂😂
Hep yanındaydılar. Hayattaki bütün şansımı arkadaşlarımdan yana kullanmış olabilirim. Öyle ki “ İyi dostlar biriktirdim hep ailem oldu” sözünü bir başkası söylemeseydi kesinlikle ben söylerdim.
Oluyorlar. Kimisi moralim bozuk olduğu zaman neşelendirmek için yanımda yer alıyor. Şu sıralar biraz kalp zorlasa da manevi teyzem ve annem yanımda yer alıyor şükür
Bir sey diyim mi. İyi gununde de olmuyorlar. Normal kendi islerine geldiği gunlerinlerinde yanında olurlar
Bence artık iyi gün dostuda bulmak zor mutluluğun için kıskançlık hasetlik duymadan senin için sevinen iyi gününde art niyet beslemeyen
Evet kötü günlerinde yanlarindayim ve iyi günlerinde de en içten şekilde tebrik ediyorum ama maalesef insanlar nankör dostum.
Komşularım daha çok oluyor, Allah onlardan razı olsun.
Vicdan merhamet sahibi iyi insanlar. 🥰
Arkadaşım yok.
Maalesef çoğu menfaati kadar var yalnız olmak yanlış kalpte olmaktan iyidir
Kesinlikle
Yani bilmiyorum duruyorlar olabilir
Durmuyorda olabilirler
Allaha sukur oluyorlar. Ama ben kendi kabuguma cekilmeyi tercih ediyorum.
Buluşacaktık şimdi de olmadı o iş. Ama benim yanımda olmak istediğini her zaman biliyorum. Evet.
Haberi olunca olanlar var. Kötü günlerimi yanlız yaşamayı tercih ediyorum.
Şükür iyi insanlar biriktirdim
Hic olmadi. En korktugum seylerle tek basima yuzlestim hep. Sevgili arkadas hikaye
Hastaneye yattım adamlar hastaneyi basmış , o derece
Genel olarak evet
Olmuyorlar benim arkadaslarim çok karaktersiz ve samimiyetsiz sadece 1 en fazla 2 tanesi dışında
olmuyor etrafımda hep Irvın Yalom un ktabında bahsettiğii gibi insanlar var..
Tabee kötü hissedince arkamda dağ gibi duvar var başkasına gerek mi var asdfgds
Dostumsa evet
Bazıları oluyor bazıları olmuyor
Kötü günlerimi kimseye anlatmıyorum
Oluyor
Evet çok şükür oluyorlar
Aynen bende öyle yapıyorum
Var öyle bi kaç arkadaşım.
Arkadaş mı? O ne?
Kötü günümde dostum yanımda arkadaşlarım değil.
Olanlar var.
Sensin olanlar
Sana kafayı taktım 🤨
Iyi günümde bile yalniz oluyorum kötü gün neyse de
Hahhahaha, nah olur
Arkadsim yok hepsine yok verdim
Tek bir dostum yok dünyada.
haberleri olursa oluyorlar tabi
evt kötu oldugumu bılsınler koşa koşa gelırler
bazen
Arkadaşım yok ki
Hayır hiç kimse olmuyo