Kişilik & Karakter Sizi En Çok Rahatlatan Şey Ne? Cracrius Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sizi En Çok Rahatlatan Şey Ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne desem malum şey yanş onun rahatlığını şimdilik bişi tutmuyor 🙃 0 2 Yorumla Cracrius +1 yıl Anladım Yorumla Deepsiz +1 yıl 🙂Bilgin Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İstediğim kişinin dizlerine yatıp saçlarım ile oynaması :) 0 13 Yorumla Cracrius +1 yıl Saçlarımla oynanması aşırı hoşuma gidiyor benim de cidden çok rahatlatıcı Yorumla Gothroc +1 yıl aynen öyle ^_^ Yorumla Cracrius +1 yıl Evett Yorumla Gothroc +1 yıl :) :) Yorumla Cracrius +1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla Gothroc +1 yıl :) :) :) :) Yorumla Cracrius +1 yıl 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 Yorumla Gothroc +1 yıl yaa ama bozdun simetriyi :/ Yorumla Cracrius +1 yıl Aynı mesajı yazdın dedi uyuz oldum başka çare yoktu ki Yorumla Gothroc +1 yıl arada boşluk bırak Yorumla Cracrius +1 yıl Olur Yorumla Gothroc +1 yıl anlaştık Yorumla Cracrius +1 yıl Öyle Yorumla
Kargaa_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 5 ay ates başında oturmakkamp yapmakbalık avlamakmasatenisi oynamak 0 0 Yorumla
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. Duj iyi geliyor 0 3 Yorumla Cracrius +1 yıl Aynen Yorumla Tutkal45 +1 yıl Seni ne rahatlatit Yorumla Cracrius +1 yıl Evet Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birini sevmek ve karşılığını görmek 0 22 Yorumla Cracrius +1 yıl Karşılığını görmek evet cidden çok rahatlatıyor Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Terapi gibi, hayata karşı olaylara karşı bir rahat oluyorum var ya. Kolay kolay sinirlenmiyorum falan. Müthiş bir şey ama bu duyguyu en son çok uzun zaman önce yaşadım. Şimdi ne olur bilmem. Yorumla Cracrius +1 yıl Hmm bende bir yorgunluk ve ağır olmayan büyütmeyeceğim ağrılar oluyor ama onlar çok hoşuma gidiyor kıvrıl yat der gibi. Çok garip bir his Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Garipmiş. Rahatladığında mı oluyor bu? Yorumla Cracrius +1 yıl Bilmem karışık bir şey ama hafızama güvenmesem de her zaman olmuyor Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Nasıl yani hiçbir şey anlamadım 😅 Yorumla Cracrius +1 yıl Uzun hikaye boşverr Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Oo kısa kestin... Yorumla Cracrius +1 yıl Üşeniyorum malum Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Hahahahahaha sesli mesaj seçeneği olsa keşke ya 😅😂 Yorumla Cracrius +1 yıl Neden kii Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Sesle anlatmak daha kolay. Ona da üşenmezdin herhalde 😅 Yorumla Cracrius +1 yıl Üşenirim valla. Hem evdekiler uyanır gürültücüyüm ben üstüne bir de hassas uyku Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Hahahahaha miskin... Yorumla Cracrius +1 yıl Evett Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Cracrius isim ne? Yorumla Cracrius +1 yıl Random isim attım çok takılma ya Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Gerçek adını sordum. Takmadım. Yorumla Cracrius +1 yıl Haa pardon bazen çok kıt oluyorum Adım Yağmur Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Olur öyle gece vardiyasında beyin öyle oluyor bazen. Batuhan ben de. Tanıştığıma memnun oldum. Bir kaç sorudur denk geliyoruz. Güzel soruların var. Yorumla Cracrius +1 yıl Teşekkürler, bende memnun oldum Yorumla Lucky-Luke +1 yıl Soruna geri döneceğim. Seni en çok rahatlatan şey ne? Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 760 cevap paylaştı. sarılmak 1 1 Yorumla Cracrius +1 yıl Eveet Yorumla
Emir38 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 715 cevap paylaştı. Soğuk duş olabilir 0 7 Yorumla Cracrius +1 yıl Evet evet arada nefes nefese veriyor ama sıcağa karşı gerçekten çok güzel Yorumla Emir38 +1 yıl Djdjdjdb o durum çok sknti sjshs ama tadı orada Yorumla Cracrius +1 yıl Evet gülme geliyor bi Yorumla Emir38 +1 yıl 😂😂 ben anani.. oluyorum ilk başta shsjsd Yorumla Cracrius +1 yıl Aynen aynen wpjfkdjf Yorumla Emir38 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cracrius +1 yıl 😃😃 Yorumla
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl buz gibi duşş 0 1 Yorumla Cracrius +1 yıl Evettt Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl çatisma ya girmek 0 4 Yorumla Cracrius +1 yıl O nasil Yorumla yalnızinsanlar35 +1 yıl bildin çatisma iste 😂😂 Yorumla yalnızinsanlar35 +1 yıl ozledim atıs yapmayi ya Yorumla Cracrius +1 yıl Haa Allah nasip etsin o zaman 😃 Yorumla
Treda Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl rahatım zaten 0 1 Yorumla Cracrius +1 yıl İyi iyi Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uyku <3 0 3 Yorumla Cracrius +1 yıl Evet ama uyandıktan sonra bi rahatsızlık oluyor Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Evet bana da oluyor neden uyandım rahatsızlığı :D Yorumla Cracrius +1 yıl Bende başka oluyor ama onu dün gece yaşadım ve bir daha uyuyamadım çok kötüü Yorumla
emineh Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 521 cevap paylaştı. sarki 0 2 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Hangisi Yorumla Cracrius +1 yıl Evet eveet Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevüşmek :D 0 5 Yorumla Cracrius +1 yıl Sevüşmek👏 Yorumla Jagras +1 yıl Sevişmek değil, Sevüşmek evet :D :D Yorumla Cracrius +1 yıl Mükemmel yazım yanlışı Yorumla Jagras +1 yıl Taşakkür ederim :D :D Yorumla Cracrius +1 yıl Bir şey değil Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seks 0 0 Yorumla
BlueTree Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Duş. 0 1 Yorumla Cracrius +1 yıl Çıkınca arındırılmış pamuk gibi hissediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ne desem malum şey yanş onun rahatlığını şimdilik bişi tutmuyor 🙃
Anladım
🙂Bilgin
İstediğim kişinin dizlerine yatıp saçlarım ile oynaması :)
Saçlarımla oynanması aşırı hoşuma gidiyor benim de cidden çok rahatlatıcı
aynen öyle ^_^
Evett
:) :)
🙂🙂🙂
:) :) :) :)
🙂🙂🙂🙂🙂
🙂
yaa ama bozdun simetriyi :/
Aynı mesajı yazdın dedi uyuz oldum başka çare yoktu ki
arada boşluk bırak
Olur
anlaştık
Öyle
ates başında oturmak
kamp yapmak
balık avlamak
masatenisi oynamak
Duj iyi geliyor
Aynen
Seni ne rahatlatit
Evet
Birini sevmek ve karşılığını görmek
Karşılığını görmek evet cidden çok rahatlatıyor
Terapi gibi, hayata karşı olaylara karşı bir rahat oluyorum var ya. Kolay kolay sinirlenmiyorum falan. Müthiş bir şey ama bu duyguyu en son çok uzun zaman önce yaşadım. Şimdi ne olur bilmem.
Hmm bende bir yorgunluk ve ağır olmayan büyütmeyeceğim ağrılar oluyor ama onlar çok hoşuma gidiyor kıvrıl yat der gibi. Çok garip bir his
Garipmiş. Rahatladığında mı oluyor bu?
Bilmem karışık bir şey ama hafızama güvenmesem de her zaman olmuyor
Nasıl yani hiçbir şey anlamadım 😅
Uzun hikaye boşverr
Oo kısa kestin...
Üşeniyorum malum
Hahahahahaha sesli mesaj seçeneği olsa keşke ya 😅😂
Neden kii
Sesle anlatmak daha kolay. Ona da üşenmezdin herhalde 😅
Üşenirim valla. Hem evdekiler uyanır gürültücüyüm ben üstüne bir de hassas uyku
Hahahahaha miskin...
Evett
Cracrius isim ne?
Random isim attım çok takılma ya
Gerçek adını sordum. Takmadım.
Haa pardon bazen çok kıt oluyorum Adım Yağmur
Olur öyle gece vardiyasında beyin öyle oluyor bazen. Batuhan ben de. Tanıştığıma memnun oldum. Bir kaç sorudur denk geliyoruz. Güzel soruların var.
Teşekkürler, bende memnun oldum
Soruna geri döneceğim. Seni en çok rahatlatan şey ne?
mastürbasyon
sarılmak
Eveet
Soğuk duş olabilir
Evet evet arada nefes nefese veriyor ama sıcağa karşı gerçekten çok güzel
Djdjdjdb o durum çok sknti sjshs ama tadı orada
Evet gülme geliyor bi
😂😂 ben anani.. oluyorum ilk başta shsjsd
Aynen aynen wpjfkdjf
😂😂😂
😃😃
buz gibi duşş