Selamlar.. Senin hangi fiziksel ya da kişilik özelliğin ateş ediyor? Hadi biraz övünün 😂🤘🏻 Keyifli günler..
https://m.youtube.com/watch?v=1xVa5E4OzOU
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=1xVa5E4OzOU
#smell

Kısaca kadınlar ikiye ayrılır diyerek özetlemek istiyorum;
1 Havvalar
2 Ece'ler
Tepeden tırnağa her yerim ve her özelliğim
Bana söylenen, beden dilim , bakışlar, duruşum, tavrım, sohbetim, düşünceli oluşum kadın arkadaslarım sağ olsun öyle söylerler fakat bunlarla övünmem , ilk tanıdıklarında gıcık biri oldugumu düşündüklerini de itiraf ettiler tanıdıkça sevdiler... 🥂
Her şeyden önce karakterim dedirtir. Karakter dedirtmedikten sonra gerisi boştur zaten
Farkettim de hiç bir özelliğim yok ya 😂😂
Cevap
19Cevap
Gözlerim tabii ki ama sadece gözlerim değil duruşum hoş sohbetim kısaca herseyim ile ateş ediyorum 🤣🤣🤣
Kısacası erkekler ikiye ayrılır;
1-Ademler
2-Aliler
Kısaca her özelliğim 🔥
Benimle flört/sevgili olan kadınların çok şanslı olduğu söylenir. Başkada elzem bir özelliğim yok. 😿
Hiç övunesim yok ya, 😅
Selam gadası 🙃
Genelde zekam olduğu söylenir.
Karakterim.
Gözlerim vücudumda en çok iltifat alan yer daha sonra fiziğim kişiliğimin övgüye ihtiyacı yok zaten mükemmel bir insanım 😋
He bir de ten rengime bembeyazsın filan 😅 mütevazilikte de dünya markasıyım görüldüğü gibi 😂
ahsh mütevazilikte number one 😂🥂
Tabiii 🤣
Bakışlarım mermi gibi deler geçer.. Laflarım yerine oturtturur kısacası kişiliğim komple ateşe yaklaşmayı bilmeyene zarar verir
Hiç mütevazı olamıcam dermişim gozlerim minyonluğum ve duyumlarıma göre ses tonum vr mizacim
Bilmiyorum nerem ateş ediyor öyle oram buram ateş ediyor diye havalara girmiyorum
Ateş parçası seni 😃
@İstanbull_hanım hıh küstüm sana
Küsme bana canımın en içi 🥺😚
Kaslarım, fit vücudum, bakışlarım, maskulen sert fiziksel görüntüm
@HeartofFire benim yazdıklarımı silermisiniz lütfen. görsellerde kızın resim karalayacaktım açık kaldı. fake resim ama silseniz iyi olur
Zaten sonradan yazdıklarımı resimleri görüş silinsin diye eklemişdim.
@KızlarSoruyor benim bu sorudaki görüşümde yanlıslık oldu silermisiniz lütfen
karakterim ve duruşum her zaman belli bir kalitededir :D
Hiçkimseye yenilmemek reyna gibiyiz evelallah blindi attım mi kurtuluslarin yok ahahaaha
kendini övenleri piste alalım. öyle bir özelliğim yok
Fiziki diyorsan her yerim
Tanıyan anlar zaten :)
Benim bakışlarım ateş ediyor.
Gözlerimin olduğu söylentileri mevcut
Güler yüzlü oluşum
ateş edecek bir özellik yok bende
Cool ve az konuşuyor olmam
Nezaketim ve fiziğim🙂
Öhm öhm
Kafama koyduğum şeyi başarırım
Her özelliğim ateş eder 🔥