Kişilik & Karakter Bir filmin başrolü olsaydınız hangisi olurdunuz ve neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hangi film karakteri sizi anlatıyor? Ve nedenini yazın lütfen Bir filmin başrolü olsaydınız hangisi olurdunuz ve neden? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. İnterstellar uzayı bilimi seviyorum da ondan 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Joker filmi çünkü karaktere benziyorum 1 0 Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Amerikan sapığı, nedenini söylemicem izle anlarsın 1 6 Yorumla Soran +1 yıl İzlemem muhtemelen ama nedenini niye söylemediğini yazma zahmetinde bulunman bile bir lütuf benim için nxjkz Yorumla Cyclaxss +1 yıl İzle mk sapığı deyince illa cinsel sapıklıklık mı olması lazım öyle düşündüğün gibi değil psikopatlık yani Yorumla Soran +1 yıl Bir şey düşünmedim. Yorumla Cyclaxss +1 yıl Al bunu izle analizi Yorumla Cyclaxss +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=opqvgwc3gG8 Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Darth Vader olmayı çok isterdim. 0 0 Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sopranos - Tony Soprano (Dizi)300 Spartalı - Krallar Kralı Daris'un oğlu Kserkhas (XERCES) 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Douluo dalu tang hao 0 0 Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. Baba filmi Corleone 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnterstellar uzayı bilimi seviyorum da ondan
Joker filmi çünkü karaktere benziyorum
Amerikan sapığı, nedenini söylemicem izle anlarsın
İzlemem muhtemelen ama nedenini niye söylemediğini yazma zahmetinde bulunman bile bir lütuf benim için nxjkz
İzle mk sapığı deyince illa cinsel sapıklıklık mı olması lazım öyle düşündüğün gibi değil psikopatlık yani
Bir şey düşünmedim.
Al bunu izle analizi
https://m.youtube.com/watch?v=opqvgwc3gG8
Güzelmiş
Darth Vader olmayı çok isterdim.
Jason Statham
Sopranos - Tony Soprano (Dizi)
300 Spartalı - Krallar Kralı Daris'un oğlu Kserkhas (XERCES)
Douluo dalu tang hao
Kayıp balık Memo.
Baba filmi
Corleone