Akli dengemi kaybettim?

Ne oldum değil ne oldum demek gerekiyormuş ama ben asla böyle olsun istemedim kalbim dayanmıyor olanlara konuya geçeyim aile sevgisi görmedim daha 20 yaşındayım kücük yaslardan beri ailem ve akraba sorunarı vardı ama kücüktüm akrabalarım tarafından tacize uğradım ama bunu büyüyünce anladım anladıgım gibide psikolojik olarak çöktüm uzaklastım cevreden babam tam bir karaktersiz hic ailesine sahip cıkmaya calısmadı bizi ezdirdi kendini ezdirdi gurur diye birsey yoktu onda bizdede bıraktırmadı ben genede aile herseydir diyip tutunmaya calıstım iyi bi hayırlı bi evlat olmak icin elimden geleni yaptım ama bi yere kadardı sanırım ben iui olmaya calıstıkca babam hep beni dısa itiyordu sevgi saygı sıfırdı kendisinde küfürler ederdi sevgiye o kadar actımki bi anda kücüklük arkadasıma asık oldum ailemde görmedigim sevgi eksikliginden dolayı ilgiyi ask sanmısda olabilirim ailem hic bana birsey öğretip söylemedigi icinde bir hata ettim ona bi anda o kadar baglandımki birlikte olduk bundan pisman değilim gercek hislerimle yasadıgım ilk ve son seydi cünkü mutlu sonla bitmedi beni bıraktı bir kadın yüzünden o kadın aramıza girdi bu arada o kadın benimkinin zamanında asık oldugu kisiydi bıraktı gitti beni hic acıklamadan ben mahvoldum yıkıldım yapayalnız kaldım acıdan sabahlara kadar uyuyamadım aylarca gelmesini bekledim sokaklarda ağladım annem niye ağlıuorsun sormasın diye birlikte oldugumuz icin daha cok etkilemisti beni kullanıp attı cünkü baska birsey değildi bu nerde it kopuk onu seviyor bu kadınlar diyeceksiniz haklısınız ama kücüktüm aldandım seviyor sandım kandım kücük yasta bu travmalar beni dahada karanlıgın en dibine attı cok zaman gecmeden madde bagımlısı olan kız arkadasım evime gelmisti ben bilmiyordum bagımlı oldugunu cünkü madde nedir bilen birisi değildim sigara gibi birsey sanıyordum yanımda icti bende görünce o boslugun etkisiyle bu ne diye sordum icirmek istemedi ama bi sekilde ictim ve cok zaman gecmeden bagımlısı oldum tabi bu sürecte bir cok cöküntü darbe olaylar olıyor bunları geciyorum psikolojim artık tamamen zarar görmüstü iciren arkadasımla düsman olduk beynimi resetlemisti sanki etkisinden cıkamamıstım ve artık evden cıkmıyordum ama bunu icmeye devam ediyordum cünkü bagımlısı olmustum dedigim gibi alıp evde iciyordum konuya geleyim erkek arkadasımın abisiyle tanısmıstık tanıstırmıstı ve ben gercekten iyi biri sanıyordum öğrenmis benim durumumu kardesiyle ayrıydık ama bi gün beni görmüstü ve konustuk ben tamamen yemin ediyorum kötü bir niyetle konusmadım kendisi gel konusalım abim neden gelmedin sen bana birsey oldugunda gibi vasiyetler akılllar veriyordu hic bi kötülük ile bakmadım yaklasımına akşamına cagırdı beni ben maddenin etkisindeydim 3 gündür uyumamıstım bulustuk manüplasyon yapmış meğerse bana bu arada kendiside heroin ve metamfetamin bagımlısıymıs bıraktı diye biliyordum iciyormus sadece benden gizlemis neyse bir sekilde benim aklımla oynadı ve evine gitmemiz gerekmsti hatırlamıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
evde olmayı sevdigim icin art niyet hic aklıma gelmedi bide sevdigim cocugun abisi beynimi kitledi resmen ve benimle birlikte olma psikolojisine sokup bana zorla dokundu ve ben yapmasını engelleyemedim nasıl oldu bilmiyorum nasıl bana bunu yaptı nasıl bu duruma soktu bizi cok kötü bi insandı bulusmaya csgırdı o günlerden sonra ben cok korktum gene zorla birlikte oldum şu an bunları yazarken kalbim beynim sıkısıyor
Güncellemeler
+1 yıl
resmen hayatımı kararrtım ne umdum ne buldum ben kardesine cok asıkken olan olaylar beni delirtti herseyden korkuyorum hergün ölmek istiyorum kardesine söyleyecek beni kötüleyip üste cıkıp herseyi ben yapmısım gibi gösterecek diye kafayı yiyorum bu yüzden abisini engelleyip uzaklastım sadece bunu bi ben bi Allah biliyor icim icime sıgmıyor buraya yazıp biraz olsun rahatlamak istedim.
Akli dengemi kaybettim?