Cevabın nedir?
Yok hic isim olmaz bu tip sofistik ezoterik hesaplarla. Sorgusuz sualsiz yaşa sev gerisi kuruntuya sebep kafada huzursuz backround
116 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl12-06-1989 :)
17 Yorumla- +1 yıl
tam olarak bilmiyorum sabaha karşı sanırım :D
- +1 yıl
Yükselen Akrep sayesinde yeteneklerinizi değerlendirerek başarılı olabilirsiniz. İkizler'in zekâsı, Akrep'in aklı ve kararlılığı ile birleştiğinde aşamayacağınız engel yoktur. Paraya önem verecek ve kazanacaksınız. Kuruntucu, kuşkucu duygularınızın etkisiyle hatalı hareket edebilir, yükselme arzusuyla her yolu deneyebilirsiniz.
Hırsınız ve zekânızla seçeceğiniz meslekte başarılı olma şansınız fazla. Basın - yayın, edebiyat, bankacılık, ticaret, bilim dalları, taşımacılık, hukuk ve ekonomi ile ilgili işlerde başarılı olabilirsiniz. Zekânız ve direnciniz araştırma gerektiren işlerde ve bilim dallarında başarılı olmanıza yardım edecektir.
Sizin için sevgi kadar, cinsellik de önemlidir. Cinselliğin ön planda tutulduğu erken yapılan bir evlilik sonradan pişmanlığa neden olabilir. Yaşamınızda cinselliğe dayanan gizli maceralar söz konusu Duygularınızın yatışması zaman alacaktır. Duygulu ve dirençli Boğa'lar sizi mutlu edebilir :D - +1 yıl
Teşekkürler 👏👏👏
- +1 yıl
tekrar teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
12Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bilgiler eksik olduğu için detaylı bilemiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Sizler her şeyin en pahalısını ve güzelini isteyecek ve lüks bir yaşam süreceksiniz. Yay yükselen etkisi zevkinize düşkünlüğünüzü artıracak ve yenilikçi düşünceler açık olmanıza yardım edecektir. Kendinizi daha özgür hissedecek, gezip eğlenecek ve mutlu olacaksınız. Cesaretli atılımlar yapacak, iyimser düşüncelerinizle hedefinize ulaşacaksınız.
Küçük işlerle zaman kaybetmeyecek, büyük projeler peşinde koşacak, kararlı ve sabırlı çalışmalarınızın sonucunda seçtiğiniz meslekte başarılı olacaksınız. Basın - yayın, turizm, bankacılık, seyahat işletmeciliği, ithalat ve ihracat ile ilgili işlerden büyük paralar kazanabilirsiniz. Şansınızı güzel sanatlar, perde ve sahnede de deneyebilirsiniz.
Sevgi ve aşk konusunda havaisiniz. Hayatınızda birden fazla aşk ilişkisi yaşayacaksınız. Evinizi en değerli eşyalar ve sanat eserleri ile süsleyecek, en çok sevdiğiniz kişi ile evlenecek ve her şeyin en iyisini eşinize sunacaksınız. Sizi sıkmayacak, hareketli İkizler ile mutlu olabilirsiniz.
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yıl3 Nisan 2000,
15 Yorumla- +1 yıl
Biraz geç oldu kusura bakmayn; bunu hesaplamak için doğum saatinize ihtiyacım olacak.. mümkünse tabi ;)
- +1 yıl
Hiç geç değil 1 ay sonuçta :D saat öğlen 12 gibiymiş sanırım
- +1 yıl
Koç burcu Aslan yükseleni: Siz neşeli, girişimci, atılgan, cesur, mert, cömert, kendini beğenen ve üstün nitelikleri olan birisiniz. Çabuk öfkelenen kuşkucu ve kıskanç bir yapınız var. Öfkeniz saman alevi gibidir, çabuk söner. Sizde hiçbir şey olmamış gibi ilişkinize devam edersiniz. İnsanlar üzerinde hâkimiyet kurmayı sever, davranış ve konuşmalarınızla göz kamaştırırsınız. İyi niyetli olduğunuz için her türlü ilişkiden zarar görür ama kin tutmazsınız. Her şeyin en iyisini ister ve elde etmek için çalışırsınız.
Cesaretiniz, direnciniz, çalışkanlığınız ve hırsınız sayesinde başarılı olur, bol para kazanırsınız. Kazandığınız paranın değerini bilmeniz, tutumlu olmanız gerekmektedir. Aksi halde savurganca ve gösteriş için yaptığınız harcamalar nedeniyle güç durumda kalabilirsiniz. Basın - yayın, reklâmcılık, bankacılık, ticaret, turizm, perde ve sahne, yaratıcı düşünce gücü gerektiren işler, organizasyonlar ile ilgili meslekler tam size göre.
Aşk konusunda ateşli âşık rolünü oynar, cinselliğe dayalı aşk ilişkileri yaşarsınız. Duygularınızı tam anlamanız güçtür. Üstün olduğunuza inandığınız için üstün birini ararsınız. Evliliği ancak olgunlaştıktan sonra düşünmelisiniz. Yoksa çok üzülürsünüz. Sizi güçlü ve üstün Kova mutlu edebilir. - +1 yıl
Çok Teşekkürler :) :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılAşko
Burcum yengeç
Yükselen akrep yorum yapsana bakiyim bende senin yorumunu yprumlicam 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Yükselen Akrep etkisiyle duygusallığınız, kuşkuculuğunuz ve kıskançlığınızda artış olacaktır. Bu etki altında duygu ve düşüncelerinizi iyi saklar, yapılan iyilikleri ve kötülükleri unutmaz kin tutarsınız. Sabırlı çalışmalarınız ve analizci düşüncelerinizle iş hayatınızda başarılı olursunuz. Kişisel alanda aynı başarıyı gösteremez ve duygularınız nedeniyle hatalı hareket edersiniz.
Seçtiğiniz meslekte hırsınız, sabrınız ve çalışkanlığınız sayesinde başarılı olma şansınız fazla. Bankacılık, ticaret ve borsa size çekici gelebilir. Büyük kuruluşlarda veya örgütlerde çalışabilirsiniz. Tıp dallarına, kimya ve deniz taşımacılığına ilgi duyabilir, askeri mesleklerde başarılı olabilirsiniz.
Aşk konusunda cinsellik ve sevginin yaşamınızda önemli bir yeri vardır. Cinselliğin ön planda olduğu maceralar yaşayabilirsiniz. Eş seçiminde titiz davranır, eşinizi sahiplenir, anlamsız kuşku ve kıskançlıklarınızla onu üzer ve huzursuz olursunuz. Duygulu ve sadık Boğa'lar ile mutlu olabilirsiniz. - +1 yıl
Evet tıpa ve kimyaya ilgim var mesleğim de bu zaten ilaçlar 😃 tüm dedikleriniz dogru %95 falan hepsi dogru gerçekten kin tutuyorum sabırsız olmamdan dolayı başarısız oluyorum her zmaan çok dogru koç ve boga hariç tüm burçlarla ilişkim oldu en anlaşamadıgım nefret ettigim başak, oglak
İlk 4 anlaşabildiğim burç hastayım bunlara
Kova
Yay
Terazi
Akrep
+1 yılBak bu işten anlamam kovayim diye biliyorum 16/02/1984
05 Yorumla- +1 yıl
Peki bakalım kolay gelsin öyle ise
- +1 yıl
Ya sabah 9.30 ya sabah 7
- +1 yıl
~ Burcunuz KOVA - Yükselen Koç : ilginç, çekici atılgan, bilgiye ve öğrenmeye önem veren, yeniliklerden hoşlanan birisiniz. Başarı hırsıyla dolu, kıskanç, iletişim kurmakta becerikli kişisiniz. Yenilik ve değişiklik peşinde korkusuzca koşarken yeteneklerinizi ve zamanınızı harcarsınız. Güçlü zekânızdan yararlanarak kendinizi geliştirmeli, başarılı olmak için sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. İletişim kurmakta başarılı olduğunuz için meslek olarak basın - yayın, edebiyat, felsefe, reklâmcılık alanlarını seçebilir, şansınızı perde ve sahnede deneyebilirsiniz. Bilgiye önem verdiğiniz, öğrenmeye ve yeniliklere açık olduğunuz için bilim dallarına ilgi duyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Ticaret, hukuk ve ekonomi alanında da başarılı olabilirsiniz. Aşkı ciddiye almıyor, kısa süreli flörtler yaşıyor, gönlünüzü eğlendiriyorsunuz. Dostluk ilişkilerinde de aynı tavırları sergiliyor, ilişkilerinizi uzun süre sürdüremiyorsunuz. Duygularınız olgunlaşmadıkça evliliği düşünmemelisiniz. Hayatınızda birden fazla aşk ilişkisi yaşamanız söz konusu. Evleneceğiniz kişini zeki, güzel, bilgili ve hareketli olmasını istersiniz. İkizler ve Teraziler sizin için uygun eş olabilir.
~ Aşka çok önem veren bir kişi olarak, her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Partiden partiye koşarken, katılacağınız toplantılarda birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz.
+1 yılİkizler burcuyum
Yükselenim balık
16 Yorumla- +1 yıl
Siz duygulu, duyarlı, değişken, çift kısmetli, güzellikler ve hayaller peşinde koşan, alıngan yapıda, herkesle uyum içinde yaşamayı isteyen, sevecen, hisleri gelişmiş birisiniz. Zekânız ve yetenekleriniz sayesinde eşsiz hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Güzelliğe, sanata ve manevi değerlere tutkunsunuz.
Yetenekleriniz sayesinde yaratıcı düşünce gücü gerektiren sanat dallarında başarılı olabilirsiniz. Meslek olarak güzel sanatlar, psikoloji, araştırma, turizm, dekorasyon ve moda tasarımcılığı ile ilgili işlerde başarılı olabilirsiniz. Şansınızı perde, sahne ve yayın kuruluşlarında da deneyebilirsiniz.
Aşk ve sevgi konusunda çok duygusalsınız. Hayallerinizdeki sevgiliyi arayıp buluyor, bir süre ilişkinizi devam ettiriyor, sonra sıkılıyor yeni bir sevgili arıyorsunuz. Ani kararla evlenmemeniz gerekiyor, sonra pişman olabilirsiniz. Sevimli, neşeli, titiz Başak ile hayatınızı birleştirebilirsiniz. - +1 yıl
Çoğu şeyi doğru yazmışsın
Alıngan olmam en kötü tarafım
Meslek konusunda da aynı şekilde haklısın hatta bölümümü değişmeyi bile düşünüyorum
Aşk sevgili konularda hiç yüzüm gülmedi çok kararsız biriyim karşımdakinin istediğim kişi olup olmadığı konusunda çok düşünüyorum ve çabuk sıkıldığım doğru
Hiç başak erkeği karşıma çıkmadı
Ve Balık erkeklerine nefret ediyorum😅 - +1 yıl
İmkansız
Benciller çünkü hayata reel bakmıyorlar böyle biriyle arkadaş bile olunmaz - +1 yıl
Aynen o da var ya kader.. 😁
Oğlak yükselenim Yay
13 Yorumla- +1 yıl
Yay'ın yükselmesi şanslı bir konumdur. Yay etkisi olumsuz yönlerinizi hafifletecektir. Yenilikçi düşünceler açık olacak, daha özgür hissedecek, gezip eğlenecek, mutlu olacaksınız. İyimser düşünceleriniz ve şansınızın yardımı ile hedefinize ulaşacaksınız.
Büyük projeler peşinde koşacak, kararlı ve sabırlı çalışmalarınızın sonucunda işte büyük başarı elde edecek, düşlediğiniz servetinde sahibi olacaksınız. Basın - yayın, turizm, bankacılık, seyahat işletmeciliği, ithalat ve ihracat ile ilgili işlerden büyük paralar kazanabilir, hukuk dalları ile ilgilenebilir, öğretim ile ilgili bir meslek seçebilirsiniz.
Sevgi ve aşk konusunda havaisiniz. Hayatınızda birden fazla aşk ilişkisi yaşayacaksınız. Üstün tanınmış bir eş isteyecek, bu eşe karşı da verici olacak, tam anlamıyla sevmişseniz bağlı kalacaksınız. Para gibi evlilikte de çift kısmetlisiniz. Sizi sıkmayacak, hareketli, neşeli İkizler ile mutlu olabilirsiniz.
Burcum oğlak, yükselenim ikizler
13 Yorumla- +1 yıl
İkizler yükselen Oğlak iseniz fırsatları değerlendirmesini bilen, konuşmaları ile ilgi çeken, iyi plan yapan, parlak zekâ sahibi birisiniz. İkizler burcunun etkisiyle daha hareketli neşeli entelektüel biri olur, etrafınızla iyi iletişim kurar, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerine önem verirsiniz. Yeni düşünce ve fikirlerden yararlanır, sabırlı çalışmalarınızla başarılı olursunuz.
Hangi mesleği seçerseniz seçin çalışmalarınız ve yetenekleriniz sayesinde başarılı olacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Basın - yayın, edebiyat, alım - satım, bankacılık, taşımacılık sektörü ve emlak pazarlama sizin için uygun meslekler. Araştırmacı olabilir, hukuk dalları ile ilgilenebilirsiniz.
Aşk konusunda maceracı, havai birisi olursunuz. Eş seçiminde zorlanacak, üstün bir eş isteyecek, belki de mantık evliliği yapacaksınız. Hayatınızda birden fazla evlilik ve aşk ilişkisi söz konusu İkizler etkisiyle çift kısmetli birisiniz. Hareketli ve neşeli Yay burçları ilginizi çekecektir.
+1 yılBiliyorum evet,
Burcum koç, yükselenim aslan14 Yorumla- +1 yıl
Burçlar gibi gökyüzünden veya samanyolundan gelecek galibaaaa hadi bakalım benim pilim yok ama uzayy aplaaa söyleyeyim şimdiden gideceğim birazdan
- +1 yıl
Siz neşeli, girişimci, atılgan, cesur, mert, cömert, kendini beğenen ve üstün nitelikleri olan birisiniz. Çabuk öfkelenen kuşkucu ve kıskanç bir yapınız var. Öfkeniz saman alevi gibidir, çabuk söner. Sizde hiçbir şey olmamış gibi ilişkinize devam edersiniz. İnsanlar üzerinde hâkimiyet kurmayı sever, davranış ve konuşmalarınızla göz kamaştırırsınız. İyi niyetli olduğunuz için her türlü ilişkiden zarar görür ama kin tutmazsınız. Her şeyin en iyisini ister ve elde etmek için çalışırsınız.
Cesaretiniz, direnciniz, çalışkanlığınız ve hırsınız sayesinde başarılı olur, bol para kazanırsınız. Kazandığınız paranın değerini bilmeniz, tutumlu olmanız gerekmektedir. Aksi halde savurganca ve gösteriş için yaptığınız harcamalar nedeniyle güç durumda kalabilirsiniz. Basın - yayın, reklâmcılık, bankacılık, ticaret, turizm, perde ve sahne, yaratıcı düşünce gücü gerektiren işler, organizasyonlar ile ilgili meslekler tam size göre.
Aşk konusunda ateşli âşık rolünü oynar, cinselliğe dayalı aşk ilişkileri yaşarsınız. Duygularınızı tam anlamanız güçtür. Üstün olduğunuza inandığınız için üstün birini ararsınız. Evliliği ancak olgunlaştıktan sonra düşünmelisiniz. Yoksa çok üzülürsünüz. Sizi güçlü ve üstün Kova mutlu edebilir. - +1 yıl
HAYIR HAYIR HAYIRRRRR!!!
Kova burcu demeyin bana lütfen hayır!!! ohhh ağlayacağım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoğa yükselen yay
12 Yorumla- +1 yıl
Sizler her şeyin en pahalısını ve güzelini isteyecek ve lüks bir yaşam süreceksiniz. Yay yükselen etkisi zevkinize düşkünlüğünüzü artıracak ve yenilikçi düşünceler açık olmanıza yardım edecektir. Kendinizi daha özgür hissedecek, gezip eğlenecek ve mutlu olacaksınız. Cesaretli atılımlar yapacak, iyimser düşüncelerinizle hedefinize ulaşacaksınız.
Küçük işlerle zaman kaybetmeyecek, büyük projeler peşinde koşacak, kararlı ve sabırlı çalışmalarınızın sonucunda seçtiğiniz meslekte başarılı olacaksınız. Basın - yayın, turizm, bankacılık, seyahat işletmeciliği, ithalat ve ihracat ile ilgili işlerden büyük paralar kazanabilirsiniz. Şansınızı güzel sanatlar, perde ve sahnede de deneyebilirsiniz.
Sevgi ve aşk konusunda havaisiniz. Hayatınızda birden fazla aşk ilişkisi yaşayacaksınız. Evinizi en değerli eşyalar ve sanat eserleri ile süsleyecek, en çok sevdiğiniz kişi ile evlenecek ve her şeyin en iyisini eşinize sunacaksınız. Sizi sıkmayacak, hareketli İkizler ile mutlu olabilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılYani bana çık uymuyor ama teşekkürler
+1 yılBurcum terazi yükselen akrep
11 Yorumla- +1 yıl
Yükselen Akrep etkisiyle iradeniz güçlenecek, daha hırslı ve kararlı olacak tuttuğunuzu koparacaksınız. Kendinize güvenecek, seçeceğiniz işte yükselmek için elinizden geleni yapacaksınız. Paraya önem verir, çıkarlarınızı korumasını iyi bilirsiniz. Kuruntucu, kuşkucu duygularınızın etkisiyle hatalı hareket edebilir, yükselme arzusuyla her yolu deneyebilirsiniz.
Hırsınız ve zekânızla seçeceğiniz meslekte başarılı olacağınız kesin. Basın - yayın, bankacılık, ticaret, bilim dalları, hukuk ve ekonomi ile ilgili işlerde başarılı olabilirsiniz. Zekânız ve iradeniz araştırma ve gizlilik gerektiren işlerde ve bilim dallarında başarılı olmanıza yardım edecektir.
Aşk hayatınızda cinselliğin önemli bir yeri vardır. Cinselliğin ön planda tutulduğu erken yapılan bir evlilik sonradan pişmanlığa neden olabilir. Sevme isteğiniz seks arzusuyla karışabilir, kıskançlık duyguları ilişkilerinizde hâkim olabilir. Hayatınızda cinselliğe dayanan gizli maceralar söz konusu Duygulu ve dirençli Boğa'lar ve çekici etkileyici Koç'lar sizi mutlu edebilir.
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiliyorum. Başak burcu
15 Yorumla- +1 yıl
Yükselen başak
- +1 yıl
Kova
- +1 yıl
Kova yükselen etkisiyle kendinizi çok beğenir, yenilik ve değişikliklere açık, bilimsel konulara ve teknolojiye ilgi duyan biri olursunuz. Kendinize olan güveniniz sonsuzdur. Oldukça değişken ve zor bir kişilik sergilersiniz Hem kuralcı olur, hem özgür düşüncelerinizle değişiklik peşinde koşarsınız. Güvene ihtiyaç duyar, hem macera arayışı içine girersiniz. Üstün yetenekleriniz sayesinde hayatta başarılı olacağınız kesin.
Zekânız ve sabırlı çalışmalarınızla işte başarılı olursunuz. Paranın değerini iyi bilir, harcamayı sevmez, kalıcı değerlere yatırırsınız. Araştırmacı ruhunuzun etkisiyle bilim dallarına yönelebilir, ticaret, ekonomi, elektronik ile ilgili meslekleri seçebilirsiniz. Tıp gibi insanlığa hizmet eden alanlarda çalışabilir, güzel sanatlarda başarılı olabilirsiniz.
Aşk konusunda araştırma ve elde etme duygularıyla sayısız macera yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde cinselliğe önem vermez, dostluğu ön planda tutarsınız. Güven verecek, özgürlüğünüzü kısıtlamayacak, üstün, bilgili beğenilen bir eş istersiniz. Çekici ve güçlü Aslan ile hayatınızı paylaşabilirsiniz.
İkizler
13 Yorumla- +1 yıl
Yükselen burcunuzda Koç ise dışa dönük, atak, cesur, bilgiye ve öğrenmeye önem veren, yeniliklere ayak uydurabilen, çekici birisiniz. Yenilik ve değişiklik peşinde korkusuzca koşarken yeteneklerinizi ve zamanınızı harcarsınız. Haksızlıklara dayanamaz, olaylar karşısında sessiz kalamazsınız. Değişken ve aceleci yaradılışınız en büyük dezavantajınızdır. Güçlü zekânızdan yararlanarak kendinizi geliştirmeli, başarılı olmak için sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.
İletişim kurmakta başarılı olduğunuz için meslek olarak basın - yayın, edebiyat, reklâmcılık, turizm ile ilgili mesleklerde başarılı olabilirsiniz. Ayrıca bilim dalları ile ilgilenebilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Ticaret, hukuk ve ekonomi alanında da başarılı olabilirsiniz.
Aşk konusunda havaisiniz. Birden âşık olduğunuzu sanıyor, ilişki kuruyor, bir sür sonra da bıkıyorsunuz. Duygularınız olgunlaşmadıkça evliliği düşünmemelisiniz. Hayatınızda birden fazla aşk ilişkisi yaşamanız söz konusu. Dengeli Terazi'ler ile mutlu olabilirsiniz.
+1 yıl10 Kasım 86 ...
11 Yorumla
+1 yılAslana yay benim
13 Yorumla- +1 yıl
Sizler Aslan burcunun en neşeli, atılgan, cömert, gezip eğlenmekten hoşlanan, yeniliklere açık ve bağımsız ruhlu tipisiniz. Yuvarlanan taş gibisiniz. Oradan oraya atlar, bir işte ve bir yerde karar kılamaz, enerjinizi ve zamanınızı boşa harcarsınız. Her şeyi çabuk anlayan, işlek bir zekâya sahipsiniz. İyimserliğiniz ve mutlu görünüşünüzle etrafınızda bulunanları olumlu etkileyecek, sevgi ve beğenilerini kazanacaksınız.
Şansınızın yardımı ile size para gelecektir ama siz paraya önem vermez savurganca harcamalarınız nedeniyle tüketirsiniz. Çift kısmetli birisiniz. Başarılı olmak için seçeceğiniz meslekte sebat etmeli, kararlı davranmalı, parayı da tutmalısınız. Basın - yayın, turizm, spor dalları, seyahat işletmeciliği, organizasyon gerektiren işler ve eğitim ile ilgili mesleklerde başarılı olabilir, şansınızı perde ve sahnede deneyebilirsiniz.
Sevgi ve aşk sizin için önemlidir ama bunlardan daha önemli olan özgürlüğünüzdür. Aşk konusunda havai ve çabuk sıkılan birisiniz. Seviyor, ilgileniyor ve çabuk ilişki kuruyor, çabukta sıkılıyorsunuz. Evlilik kararı vermeden önce duygularınızdan emin olmalı, evliliğin getirdiği sorumlulukları kabul etmelisiniz. Hareketli İkizler ile mutlu olabilirsiniz. - +1 yıl
Cok dogru son paragraf hele ben
🗓 25.08.1998
⏰ 14:20
00 YorumlaBilmiyorumki...25_10_1978
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurçlar hurafeler.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurcum yengeç yükselmenin aslan
11 Yorumla- +1 yıl
Aslan burcunu yükselmesi başarı şansınızı artırır. Aslan etkisiyle hırslı ve kararlı olur, cesaretli atılımlarda bulunursunuz. İlişkilerinizde kuşkucu ve kıskanç davranır, paraya ve kariyere çok önem verirsiniz. Kendinizi beğenir, her şeyin en iyisini ister, hırsınız sayesinde elde edersiniz. İyi niyetiniz başkaları tarafından kötüye kullanılabilir, bu konuda dikkatli olmalı, sezgilerinizden yararlanmalısınız.
Yükselen Aslan etkisiyle canla başla çalışır, başarılı olur ve iyi para kazanırsınız. Sezgilerinizden yararlanarak toplumda iyi bir yer edinirsiniz. Yöneticilik, kuyumculuk, bankacılık, ticaret ve organizasyon gerektiren işlerde, yaratıcılık isteyen sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz. Şansınızı perde ve sahnede deneyebilir, siyasetle ilgilenebilirsiniz.
Sevgi konusunda iyi niyetli ve dürüstsünüz. Eşinize değer verir, onu mutlu etmek için elinizden geleni yaparsınız. Eşinizi sahiplenir, yuvanızda mutlu olmak ister ve tek eşle yetinirsiniz. Burçlar kuşağının en sadık eşleri Aslan etkisi almış Yengeç burçlarından çıkar. Üstün ve çekici Kova ile istediğiniz mutluluğu yakalayabilirsiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYayimmm
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYay burcuyum yukseleni bilmiyorum
+1 yıl6 kadım 1998
11 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > "DOGUM GÜNÜNÜ - AYINI - YILINI YAZ YÜKSELEN BURCUNU ÖGREN " YÜKSELEN BURCUNU BiLMIYORMUSUN? ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler