Kişilik & Karakter "Cesareti olmayanın bahanesi olur" peki siz cesur biri misiniz? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Cesaretin var mı aşka çarpıyor kalbim bir başkaaaa neyse bu işe ne diyorsunuz? "Cesareti olmayanın bahanesi olur" peki siz cesur biri misiniz? Cevapla İş Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cesaretliyim, hele ki Aşk konusunda. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Cesurum 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cesaretten yana sıkıntı yok. Beni aşka inandırması yeterli. 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Değilim, hele ki aşk konusunda hiç değilim, korkak bir insanım ama böyle mutluyum 😌 1 2 Yorumla ouzinyo +1 yıl Korku insanı hayatta tutar 😌 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Kesinlikle tam olarak bu 👍 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 641 cevap paylaştı. Istediğin kadar cesur ol karşına korkak insan çıkıyorsa cesur olmaktan vazgecesim geliyor ama vazgeçmiyorum. 0 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. Konudan konuya göre değişir. Aşk konusunda pekte cesur sayılmam, geri kalan kısımda da ne kadar cesur olabilirsem o kadar cesurum. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Korkağın çocuğu olmaz derler 😄 0 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Ask mesk islerinde temkinliyim, cesaret sonra 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Değilim pek 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cesaretliyim, hele ki Aşk konusunda.
Cesurum
Cesaretten yana sıkıntı yok. Beni aşka inandırması yeterli.
Değilim, hele ki aşk konusunda hiç değilim, korkak bir insanım ama böyle mutluyum 😌
Korku insanı hayatta tutar 😌
Kesinlikle tam olarak bu 👍
Istediğin kadar cesur ol karşına korkak insan çıkıyorsa cesur olmaktan vazgecesim geliyor ama vazgeçmiyorum.
Konudan konuya göre değişir. Aşk konusunda pekte cesur sayılmam, geri kalan kısımda da ne kadar cesur olabilirsem o kadar cesurum.
Pek cesaretli değilim
Yok korkaklık daha ağır basıyor
Korkağın çocuğu olmaz derler 😄
Ask mesk islerinde temkinliyim, cesaret sonra
Değilim pek
öyleyim
Değilim
Kendime göre evwt
çok cesurummm🌝
Cesur