Kişilik & Karakter Göğsünüzde uyuyabilir miyim? offdiyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor İzin verir misiniz 🥺 Güncellemeler+1 yıl Hayır diyenlerin içten içe evet dediğini biliyorum askolarrr Göğsünüzde uyuyabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Sana feda olsun gel uyu 0 0 Yorumla
AmanthemaPekii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gel sallıyım 1 1 Yorumla offdiyorum +1 yıl Çok tatlılar yaa🥺 Yorumla
Gecemavisi1457 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Ne kadar masum bi soru aslında ne kadar masumca bi istek ne kadar naif bi düşünce ne var ki uyusan ne kaybeder ki insan masum masum uyursun aslında bir bebek gibi sakin sakin 0 0 Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 66% +1 yıl tabiki uyuya biliriz siniz anladığım kadarıyla ihtiyacınız var benimde var ozaman ben sizin göğsünuzde uyabilir miyim 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.. Orası benim mabedim, namahremin eli değemez.. #Vesselam 0 0 Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Annenizin göğsünde uyuyun bu daha sağlıklı sizin için 0 0 Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Göğüste Uyumak olmaz uyuşuyor kol bacak kıvrıl yat bir yanda işte 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Gel canım göğsüm boş, saçlarını ve yanağını okşayarak uyuturum 0 0 Yorumla
memedaliş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl En son dzinde uyuyacaksam ve ben uykuya dalana kadar sacimla oynayacaksan olur. 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmaz, olabilirde... Bilemedim şimdi 🙄 0 0 Yorumla
Ragnarøkkr Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl Hayır diyorsam öyledir, bir sebebi vardır. 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. Sadece ben de olacaksa evet.. 0 0 Yorumla
Joesxs Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Yok asıl öyle bi uykuya benim ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olabilir rahat duracaksın ama 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı. sadece uyuyacaksın. 0 0 Yorumla
Atsız_Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Şimdi burada onlarca göğüs birikti sen seç artık 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Bu teklifte ben bulunmaliyim 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı. Duruma bağlı 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elbette 😊 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öyle hemen olmaz. 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asla olmaz 0 0 Yorumla
marulsalataası Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Uyu buyur 0 1 Yorumla Berkecan0721 +1 yıl Bende istiyorum Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Ne münasebet. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır. 0 1 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Ben yine hayır diyorum women ☕ hiçbiriniz samimi değilsiniz. Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Richardgör +1 yıl Tekrar hayır diyorum, sonunda, an amanı ümit ediyorun Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 534 cevap paylaştı. gel uyu 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyuii 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Sana feda olsun gel uyu
Gel sallıyım
Çok tatlılar yaa🥺
Ne kadar masum bi soru aslında ne kadar masumca bi istek ne kadar naif bi düşünce ne var ki uyusan ne kaybeder ki insan masum masum uyursun aslında bir bebek gibi sakin sakin
tabiki uyuya biliriz siniz anladığım kadarıyla ihtiyacınız var benimde var ozaman ben sizin göğsünuzde uyabilir miyim
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli..
Orası benim mabedim, namahremin eli değemez..
#Vesselam
Annenizin göğsünde uyuyun bu daha sağlıklı sizin için
Göğüste Uyumak olmaz uyuşuyor kol bacak kıvrıl yat bir yanda işte
Gel canım göğsüm boş, saçlarını ve yanağını okşayarak uyuturum
En son dzinde uyuyacaksam ve ben uykuya dalana kadar sacimla oynayacaksan olur.
Gel uyu saçlarını okşarım ninniler söylerim dkshshsh
Göğsüm dolu... ama kılla.
Olmaz, olabilirde... Bilemedim şimdi 🙄
Otel değilimki göğsümde uyuyasınız.
uyuyamam ki :D
Hayır diyorsam öyledir, bir sebebi vardır.
Sadece ben de olacaksa evet..
Yok asıl öyle bi uykuya benim ihtiyacım var
Olabilir rahat duracaksın ama
Saçlarınla oynatırsan olur
Parasını verirsen olur 😅😅😅
Hayirr ama ben senin uyumak isterim
sadece uyuyacaksın.
Şimdi burada onlarca göğüs birikti sen seç artık
sapık mısın :(
tabi ki şefkat iyidir
Uyu yumuş yumuş rahat edersin 😅
Gel uyu ama biraz küçükler 🥲
Ne münasebet?
Hayır tabi ki.
anca yanına bi kedide alman lazım o zaman belki
Ben senin göğsünde uyuyabilir miyim?
Bu teklifte ben bulunmaliyim
Olmaz
hayır
İstediğin zaman
Nayir
Duruma bağlı
depiklerim
Elbette 😊
Öyle hemen olmaz.
Sebep 🧐
Annem kızar
Asla olmaz
Bu da kolpa
Hayır
Hayır
Keşke uyusan. 🙄
Uyu buyur
Bende istiyorum
Ne münasebet.
Evet
Hayır.
Ben yine hayır diyorum women ☕ hiçbiriniz samimi değilsiniz.
Hayır oranın sahibi var
İstersen olabilir
nope
Hayır
Tekrar hayır diyorum, sonunda, an amanı ümit ediyorun
gel uyu
uyuyamazsin
Uyuii
Aşko ben seninkinde uyusam?
Kiyamam. d
Hayır