Bugün benim doğum günüm de.. Google ve KS den başka hatırlayan olmadı ☹️ birde uygulamar işte ☹️

Günaydın 🌺❤️
Bugün benim doğum günüm de.. Google ve KS den başka hatırlayan olmadı ☹️ birde uygulamar işte ☹️

Günaydın 🌺❤️
Merhaba, ben hiç bilmiyordum doğum gününü. Ondan kutlayamadım ama KS kutlamış iyi ki. Çok sevindim senin adına. Nice yaşlara inşallah. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ne demek, rica ederim :)
Bugün benim doğum günüm..
Hiç içmeden sarhoşum..
Çocukluğumu asılı kaldığı yerden almaya bir adım daha yakınım.
Daha dün küçücük çocuktum. Şimdi olmuşum koskocaman bir kadın..
Hayatı gülmeceli kahkahalı, ağlamalı hüzünlenmeli dopdolu yaşamalı. (nice mutlu yıllar)
Üzüntülerini bir kenara bırakacağın, mutlulukları ve sevinçleri her dakika yanında olup seni yalnız bırakmayacak bir yıl dilerim. Umarım önümüzdeki 365 gün boyunca yüzün güler ve hayatında neşe hiç eksik olmaz. Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllara
Hiç tanışmamış olsak bile bana göre gerçekten sıcak ve hoş bir insansın. O enerjiyi hissettim. Nice mutlu seneler diliyorum, sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve huzurlu yaşlara… İyi ki doğdun 🥳
Cevap
70Cevap
Gubaydın💙
Doğum günü kutlu olsun, nice güzel mutlu sağlıklı huzurlu senelere🎊🥳💫
Her şey gönlünce olsun 😊🧿💙🎊🥂🥳💫
Günaydın**😊
Rica ederim 💫
Doğum günün kutlu olsun dostum nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere her şey gönlünce olsun 🎉🎈🎁
Kime hatırlamıyor belki de bilmedikleri içindir :D doğum gününüz kutlu olsun :)
Teşekkür ederim 🙂
Doğum gününüz kutlu olsun öncelikle dilerim ki güzel bi yaşantınız olur. Doğum günümü yıllardır ben bile umursamıyorum maalesef 25 olucam ama sanki 70’im
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere her şey istediğin gibi olsun.🎂🎊🎉🎆🎇🎁
Rica ederim:)
Nice mutlu güzel umut dolu ve tüm dileklerine kavuştuğun varlık bolluk bereket içinde uzun yıllar diliyorum, her şey gönlünce olsun benim gönlü güzel arkadaşım 🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
👍👍👍👍👍
iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun
https://www.youtube.com/embed/YP7ghF9pwysSelamalar
@27esmerim Mutlu yıllar iyi ki doğdun KS ailesin en naif en güler yüzlü en nazik üyesi 🎂
Bilsem hiç atlamazdım tüh kaçırdım 🙄 iyi ki doğdun yüce yürekli bol fenomenliği olan s üye 🤣
benden sana gelsin Esmer
https://www.youtube.com/embed/V9Eqpt-qYPsDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte nice güzel yılları kutlamayı nasip etsin
Doğum gününü bilmediğim için kusura bakma. Ailenle , Sevdiklerinle beraber nice senelere, Doğum Günün Kutlu Olsun 🎉 🎂
Doğum günün kutlu olsun gülüm hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle nice mutlu yıllara inşallah 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🙋🌹🙋🌹🙋🌹
Dogum gunun kutlu olsun esmer hatun, nice mutlu, mesut, saglikli ve huzurlu seneler, yaslar gecirmen dilegiyle. Iyi ki dogdun fenomenim :)
Bir başak kadınıymışsınız. Sonbahar geldi ama yaşamınızın ilkbahar tadında geçmesi temennisinde buluyorum. Nice senelere. 🙂
Günaydın
Musmutlu yıllar diliyorum doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah
İyiki doğdun kaç yaşına geldim son 15 yıldır insan bi pasta alır demi hepmi kokoreççide doğum günü kutlanır
Nice mutlu yıllara ailenle ve sevdiklerinle.
Benim unutmadığım ve beni unutmayan bir kişi var sanırım.
Iyi ki dogmussun baby ❤benimde babam ve kiz kardesim unutmaz🖤
Doğum gününüz kutlu olsun😊 mutluluk sağlık huzurla nice senelere🎂🎉
Doğum günün kutlu olsun 🥳🥳💌💟💕🎂🍭🍻🍪🍩🍨🤪🥳🤡🤡💝💐💐💄💍👝🪙🚬🎉🎉🎊🎋🎁🎀🎗
çok güzel bir çevreye sahibim asla atlamazlar böyle şeyleri. doğum günün de kutlu olsun.🥂
Nice güzel mutlu yaşların olsun. Ruhuna Kalbine Göre Bir Deli Bulursun İnşaallah 😅😅
Bankalar 😄 doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara
Demek Allah seni bize İzmir in kurtuluş gününde bahşetmiş. Nice yaşların olsun sağlıkla.
Tünaydınnn
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah ❤️🌸
Arkadaşlarımdan 6 sı hiç unutmaz bir de ailem
Doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun. 🎂
Uzuun uzun şeyler yazmak isterdim ama samimi olmaz😄
Doğum gününün kutlu olsun. Mutlu yıllar...💛
Doğum günümü asla unutmayan biri yok bu hayatta 🤷
15 20 kişi vardır sanırım. Doğum günün kutlu olsun :]
İyiki doğdun o zaman, yeni yaşında ummadığın güzellikler seninle olsun🎊😊
Ne demek 😊💞
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte bir ömür boyu mutluluklar
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yillara toprağım.
Kendi doğum günümü önemsemiyorum. Hatırlanmasa da olur. Sana da mutlu yaşlar diliyorum ❤️
Günaydın canım, nice mutlu senelere ❤️🥳 iyi ki doğdun.
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın her yeni gün mutluluk getirsin 🌸🥰🥳
Sevdiklerinle beraber sağlıklı , huzurlu yıllara esmer.
Doğum günün kutlu olsun. Komşularım hatırladı sadece sağolsunlar
Evet genelde doğum günümü bütün arkadaşlarım kutlar, doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.
Rica ederim 🙏
3 gün önce doğum günümdü. ailem unuttu gerisi hatırlasa ne yazar
Teşekkür ederim seninde doğum günün kutlu olsun burçtaşm
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu senelerin olsun
Günaydın, diyorum bugün neden özel. 😁
Douuum günün kutlu olsun 🌚
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara sağlıklı huzurlu 3 gün önce de benim doğum günümdü 😊
Teşekkür ederim ☺️
Nice yaşlara.
her şey dilediğiniz gibi olur.
Hayat karşınıza hep güzel insanlar çıkartsın.
🌹.
Doğum günün kutlu olsunnnnn.
Benim hatırlayan olmamıştı
Ne demek 😊
genclik ve spor bakanlığı hatırlıyor, doğum günün kutlu olsun
İyiki doğdun
Tarihini bilmediğimiz için kutlayamadık
Doğum günün kutlu olsun.
Benim doğum günümü hatırlayan olmaz gerçi ben bilr unutuyorum
Ailem unutmaz. Açıkçası kimsenin hatırlamasını istediğimde yok. Şu dünyadan zamanı gelince düzgün bir insan olarak sessiz sakin ayrılıp gitsek yeter. Doğum günümüz hatırlanmasa da olur
Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu başarılı bir hayatın olur inşaAllah
sevdıklerınle berabersaglıklı mutlu nıce senelere inşAllah
bu KS hepten cimrileşti 25 xper nedir çocuğa şeker verir gıbı
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber 🎂🥳
Sana mutlu yıllar dilerim. 😊
Vodafone
Akbank
Garanti
İş bankası
KS ve bi kaç uygulama
seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı basarili bol kaymakam sorunsuz yıllar in olsun. benm hatirlarlar ya sağolsunlar sevilen biriyim
Çok şükür benim doğum günümü tüm Türkiye hayirliyor eksiksiz 😊😊😁😁
19 Mayıs 🤣🤣🤣
Benim ailem unutmaz asla belki daha küçük olduğum için 🤔
Evet bana da göndermişti onu benim bu hayatta doğum günümü unutmayan tek kişi annem ve kardeşimdir.
Benim de doğum günüm kutlanmadı kutlasaydın kutlardım😀
Olmaz olur mu çok sevdiğim değer verdiğim insanlar hatırlıyor
doğum günün kutlu olsun şimdiden
benim doğum günümü hatırlayan var 2 3 tane hepside birbirinden değerli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?