Sanki rüyamda biri limon tattırıyordu uyanayım diye ve uyanık olmama rağmen bedenim kalkmadı. Uyanım su içtim geçti ama anlayamadım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tabirine bak
ne bilim
Ne yazıyorsun o zaman
canim istedi o zaman
boş ver git fikirlerini kendine sakla o zmn
saane mk, sana mi sorcam
Banane mk niye bilmediğini yazıyorsun bunu bilmek zorunda değilim
slaak misin kizim sen
okumak zorunda degilsin mk, ne yazip yazmayacagim da seni alakadar wtmez, begenmiyorsan bakmadan gec, isine gelmiyorsa da sil :d
Beni rahatsız edecek bişey yazarsan bunun sebebini öğrenmem gerekir ayrıca ilgilenmediğin bişeye yorum yapmak mantıklı değil canım olan ben değilim
daha yazdigim cumleyi bile okumadan gelmis bana ''rahatsiz edici bisey yazdin'' diyorsun, -lafta :d- sebebini soruyorsun , mantikli gelmiyorsa sil o zaman * kafali, "ilgilenmedigin sey" dedigin de ne olursa olsun istedigimi yazarim, kes..
Burası benim alanım yani benim sorum istediğini yazabilecek üstünlükte değilsin her b0ka boş ver sil geç diyemem
SNXNWNXNENF aynen *minakoyim, hatta tapusu var dimi, zeki sey seni.. aslinda hakli olabilirsin (!), bazi sorulara yazacak ustunlukte olamayabilirim ama en azindan bu ustunlugu olmadigini dusunen kisiye hala aciklama yapmaya calisip iyice boka saracak cumlelerle karsilik vermem... senin gibi s¡k kafali biriyle daha fazla vaktimi harcamam, mantiksiz ve gereksiz sorularinin bulundugu s¡k¡k alaninda, -ne kadar olabilecekse- basarilar ezik
Buna rağmen bana hakaret küfür vs atmaya devam ediyorsun boş ver gidebilirsin mesela ama benim burada ne kadar gereksiz olduğunu bilip seni engellememi istiyorsun evet engellicem ama ne kadar saçmalayacaksın merak ediyorum
isine gelmedigini soylesene boyle kivira kivira sordugun sorulari uzatarak yazmak yerine.. gercekten bir eziksin.."burasi benim alanim, rahatsiz edici seyler yazamazsin" diye bir velet gibi sikayetlenirken, simdi de "evet canım , engellicem ama biraz daha konus, devam et" diye yazmam icin diretiyorsun.. bu sikm sonik anlamsiz cumlerle iyice uzatarak karsilik vermeye calismaktan vazgec, sıktın.. sG
Hem haksızsın hem de bunu kabullenip direkt engellememi istiyorsun belli ki bir problem yarattın aklın ermediği için kabullenmiyorsun kabullenecek misin? Yoksa gereskiz içi boş karşılık vermeye devam mı? Ben bu soruyu sana sormadım bana yardım edebileceklere sordum ama sen benim soruma alakasız yorum yaptın şimdi de boş ver gidebilirsin canını sıkmaya devam edebilirm nede olsa sen başlattın
okudugunu anlayamiyor musun sen, zeki sey? kafana gore bir seyler uydurmaktan vazgec, kimse senin icin problem yapıp seninle ugrasmak istemez, yazdigim 'ne bilim' ifadesinden yarattigin seviyesiz yorumlarla, dusuncelerle.. kendini can sıkıcı olarak gormeye ve daha adini koyamadigin bu 'sen baslattin' olayina, daha ne sacmaliklar uyduracagini bile s¡klemedigim seylere devam et-dur, velet
Lan o zaman niye yazmaya devam ediyorsun sen devam ettiğin sürece devam ederim ben uğraşamazsın zaten sktrr git o zaman seni mi çekicem?
cekemiyorsan sen s¡ktirip gitsene *minakodgm! isine gelmediginden durup durup yazmaya devam eden sensin
NWXBWJXJ2JDJ2J sen devam ettigin surece devam ederim diyo bide mlcmsmxmşmp *
bazen bişeyi bitirmek için bazı iticilikleri ve pislikleri çekmek gerekir ya bende seni çekmeye çalışıyorum sabah kadar yazarım
ne diyim :ddd yaz dur o zaman sakat?
ilkokul çocuğu gibi hala hakaret ediyorsun haksız olupta bu kadar çırpınanı da ilk defa gördüm kdmdkkş
lan hâla hakli haksiz diyo, kizim sana ne ayrica hakaretlerimden? isine gelmiyorsa s¡ktir git diyorum, kit misin
İşime geldiğini yeni mi anlıyorsun deliyim ve senin ben engellemeden gitmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum ama saçma bir inadın var nerden geliyor bu inat burcun koç mu?
engelle istersen mk, s¡kimde mi sence?
Konu da bu mk engellemicem yazıcam diyorum gerizeklımsn? Maden rahatsız oluyorsun cevap verme demek sana yazmamı istiyorsun
dnxnenxneme nasi da cevirdi ama :d aynen * kafali, sana yazmak icin tutusuyorum hatta
Tutuşmasan hem bu kadar ezik, slak, sıkıcı olduğumu düşünüp hem de skinde değilsem neden hala yazmaya devam ediyorsun benim bir sebebim var senin sebebin? Kendinle çekişiyorsun “kafalı”
mxmemcme pardon? sebebin, "deli "olman miydi :d..
Hayır sen susana kadar sana yazmak işsizim veya deliyim beni bırakta sen niye hala burdasın?
isine gelmedikce konuyu degistirmekte o kadar berbatsin ki! ah, dogru.. ezik bir birey yazmaya devam ediyorum, haklisin.. ben seni sklemedikce uzerime gelip karislik vermeye devam ediyorsun. o olmayan aklinla uydurdugun, yapmadigim seylerle yazmami istiyormus gibi israr etmeni umursamasam da senin anladigin cinsten soyleyebilirim.. "yapmadigim seylerle uste cikmaya calismana goz yummam, hakkimi savunurum.." diyecegimi dedim, artik ne bøk yazarsan yaz aptal.. umrumda degildin, olmaycaksin da
Beyinsizliğin bu kadarı pes konuyu değiştiren sensin yapmadığın şey ne mk olay çok basit sana soru soruyorum neden hala bana cevap veriyorsun siknde değilsem neden yazıyorsun?