İlk ismim Özgüldü ve Ö ile başladığından falan ne biliyim küçüklüğümden beri kullanmadım değiştirmek istedim Sevde adımı kullanıyorum Mira Sevde olacak Allah nasip ederse
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Adımın Mira Sevde olması için bugün başvurdum. Kabul edilir mi?
Red cevabı geldi tam isim değişikliği için mahkemeye başvurun demişler. e devletten sadece yanlış yazılan isimler değişiyormuss Meryemdi Merve yapmak istemiştim
Çoğu kişiyle kalpleşmişiz pamuk gibi olmuştu içim o soruda insanların bana güzel yorumlarından dolayı. Bu benim akrabam felan mı nedir , bir insan kendisine zararı olmayan birine beddua edecek kadar nasıl mal olabilir bedduanın edene döndüğünü. 5 yaşınd açıcı bile bilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
kabul edilmiyor e devletten başvurduysan
Evet e devletten başvurdum
harf hatası hariç kabul edilmiyor bende başka isim için başvurdum reddedildi
Sen ne ismi denemiştin
kendi ismime yakın bisey
Sölesene gizlisin belki ondan kabul edilmemiştir
Red cevabı geldi tam isim değişikliği için mahkemeye başvurun demişler. e devletten sadece yanlış yazılan isimler değişiyormuss
Meryemdi Merve yapmak istemiştim
Çok yakınmış hakikaten ama Meryem daha hoş
Bi umut denedik 😀 teşekkürler
Benimkini belki yaparlar çünkü Özgül tuhaf bir isim
bence güzel ama sen bilirsin
Kanka yukarı bi şizofren gelmiş acil bi bak skksjsje
Bu sitede deli çok 😂
Neyin kuyruk acısı bu soruda da herkesle kalpleşmiştik çoğu kişi ismime övgüler yazmıştı
kendi kendine kuruyor olabilir engelle geç ya da görüşünü kaldır
İlk adım olan Özgül'ü değiştirip Masal yapmalı mıyım? ↗ Baksana
gördüm kötü yorum yok
Çoğu kişiyle kalpleşmişiz pamuk gibi olmuştu içim o soruda insanların bana güzel yorumlarından dolayı. Bu benim akrabam felan mı nedir , bir insan kendisine zararı olmayan birine beddua edecek kadar nasıl mal olabilir bedduanın edene döndüğünü. 5 yaşınd açıcı bile bilir
görüşünü kaldır uğraşmaya kafa yormaya değmez inan dün benm görüşüme atlayan bi ergenle sabaha kadar yorumlarda kavga ettik sonuç giden bir gecem oldu
Engelledim zaten de bu neden yapılır
psikolojisi bozuk ve saldıracak yer arıyo
Sjsjsjshdh bu sitede bi kadın var mı o mu acaba herkese doğunun kürdü felan diye saldıran
Bu sitede her türden psikopat var 😂
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!