Hiç yalnızlıktan bıktığınız bunaldığınız uzun zamanlar oldu mu?

Tam toparladım derken yine yalnız kaldım sebebi ise yan yana bulunduğum kişilerin kendi yaşadıkları yere gidecek olmaları, planlarımız var yapacağız ama iş bitince konuşacak bir şey de kalmadı şu an, dostum arkadaşım görüştüğüm başka kimse yok, eski arkadaşlarımı sildim pişman değilim kaç senelik çocukluk arkadaşımla alakamız yok o kadar yalnız ve kötüyüm ki işsizim çok çok bunalımdayım dua ediyorum ama içimde bunaltı ve mutsuzluk var hayallerim var hepsi çok uzaktalar kalkacak halim yok demir eksikliği ve sağlık sorunlarım var, başka şeylerde maalesef ve en kötüsü insan seçiyorum çünkü insanlar kötü hissediyorum fesatlıkları haksızlığa da gelemiyorum bunalımdayım sizce destek almalı mıyım?
normalde etrafıma negatif enerji yaymam bana çok neşeli enerjik tatlısın falan derler hep yanıma gelip konuşmak isterler ama işte uzun vadeli olamıyor bu çünkü uzun vadeli kalacak herhangi bir eğitim hayatım işim aktivitem yok, yazıyı yazarken baya bir olumsuz şeyler yazdım negatiflik yaydıysam kusura bakmayın okuyup ne yapabileceğim konusunda fikir veren olursa şimdiden teşekkür ederim

Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu burada sorup destek alacak kimseyi bulamadığıma göre ben baya yalnızmışım destek almam gerekiyor sanırım
Hiç yalnızlıktan bıktığınız bunaldığınız uzun zamanlar oldu mu?