
Konu ne olursa olsun. İstediğiniz gibi gitmeyen şeyler varsa ne yapıyorsunuz? Sinir krizi mi geçiriyorsunuz? 😅 Pes mi ediyorsunuz? Yoksa daha çok mu uğraşıyorsunuz? Genelde hangi yolu izliyorsunuz?

Konu ne olursa olsun. İstediğiniz gibi gitmeyen şeyler varsa ne yapıyorsunuz? Sinir krizi mi geçiriyorsunuz? 😅 Pes mi ediyorsunuz? Yoksa daha çok mu uğraşıyorsunuz? Genelde hangi yolu izliyorsunuz?
İstediğim, çalışıp didindiğim, olsun diye dualar ettiğim şeyler olmazken, istemediğim her şeyin gayet muntazam yolunda gittiğini görünce teslim oluyorum ben. Hayırlısı böyleymiş derim ve sık sık da gerçekten hayırlısının bu olduğunu yaşayarak gördüm.
"Olursa bir, olmazsa bin hayır ara" demiş erenler.🌿
Görselden yola çıkarak sorunuzu cevapliyorum. Hiç bir erkek için böyle bir çabam olmadi. Olması için niyet ettiğimiz şeylerde benim icin muhim konularla alakali pürüzler çıktığında onlara rağmen devam etmemekten yanayım. Zamaninda vazgeçebilme huyumu seviyorum.
Olmuyor olmaması gerektiği içindir. Her şey tamam olacak diye bir kaide yok. Belki de o öylece tastamam olmustur bile.
Genel itibariyle istediğin şey olmayınca, işler yolunda gitmeyince harekete geçen ve didinerek olması gerekeni yoluna koymaya gayret eden biriyim. Ama her zaman bu işe yaramayabiliyor ve görseldeki vatandaşın durumunda hiç olmasam da; şükürler olsun; o tip çılgınca çözümler ve kararlar her daim alınmalıdır. Hayat bunu gerektiriyor çünkü :))
Bilakis, çabaya üzülmem ben. Emek vermek güzeldir, olmasa da sonrasında...
Çünkü insan, ancak emek verince güzelleşir.
Olmayacağını net bir şekilde gördüğüm anda, zerrece bir şey kalmaz benden yana :)))
Şimdi oldu.
Eig için teşekkürler ^^
Bilakis, ilk yorumda da kaç zaman önce söylemiş olduğum gibi, aslında bir şeyler yolunda gitmediğinde harekete geçen, didinerek çözüm arayan, tutkuyla sonuca ulaşmak isteyen bir yapım var. İnkar edemezsin bence bu noktayı. Sonrasında da eklemişim yine, çabaya ve emeğe üzülmem diye, çünkü çaba ve emek gerçekten kalpten gelen özveriler, kendini adamalardır. Kendimi adamadan bir şeyi yapmadım hiç ama mevzu tamamen karşılık. Karşılığında ne gördüm? Karşılığında gördüklerim beni umutsuz kılıyor ise, aynı yerde debelenmeyi kim ister?
İşte bu yorumum ve önceki yorumlarım, tam da ben...
Ayrıca onore ettin beni, Allah razı olsun...
Gerçekten karşılığında gördüğüm aynı şeyse, kim ister ki durduğu yerde debelenmeyi?
Sebepsizce, sonuçsuzca yapılanlar sonrasında, kim ister bir cendere içerisinde boğulmayı?
Bu duruma kör olmayı, sevgi bile sağlayamaz.
Estağfurullah.
Hayat zaten başlı başına uzun bir maraton. Bazen hayal ettiklerimiz ve istediklerimiz maalesef ulaşılmaz olabiliyor bizim için böyle durumlarda insan gerçeği kabul edip yoluna devam etmeli kendini üzüp ah vah edersek bu sefer de hayatı anlamını kaçırabiliriz.
Cevap
8Cevap
Eğer uğraşmaya değer görüyorsan uğraşıyım. Pes etmem gerekiyorsa pes ederim. Sinir krizlerimi bu tür şeylere harcamıyorum :D
Kıskançlık krizlerine bağlıyorum direkt :D çok fazla enerji sarfediyorum, benimde saçımı başımı yolduğum zamanlar olmuştur hajdsh
İstediği bir şeyi yapmadın diye mi :D ölsüüün o zaman hakdjajs
😅😅
Tekrar deniyorum
hiiç her zmn ki gibi popo üstü oturup kendime saydırıyorum. hayır ne bekliyordun ki diyorum. biraz daha boşveriyorum her şeyi. bir az daha uzaklaşıyorum yaşamaktan
Bundada benim göremediğim bir hayır vardır diyorum.
Valla pes etmedim çabaladım ama gene de olmadı artık bıraktım Allah'a.
Genelde bir güzel ağlıyorum sonra tekrar deniyorum ama denemeye başlamadan önce Allah'a olması için dua ediyorum
Pes etme ben de ne yazık ki daha çok korku kaygı çok fazla ama yenmem gerek başka çarem yok çaresizseniz çare sizsiniz !
Olması için çabalarım buna rağmen olmuyorsa da bırakır yoluma devam ederim
Sinirden deliriyorum sakinleşince tekrar denemeye başlıyorum
Önce kendimi sakinleştirmek için 10a kadar sayıyorum. Sonra durum analizi yapıp yeni planlar oluşturuyorum.
Daha çok üstüne gidiyorum
Allaha havale ediyorum
Hiç yokmuş gibi davranıyorum 😀
istediğim gibi gitmesini sağlıyorum.
Gitmiş gibi yapıyorum
Resim her şeyi anlatmış
Daha çok üstüne gidiyorum daha çok çabalıyorum
yeter lan yeterrr diyorum alip çakmağı sigarayıda aliyorum sonra yakıp içiyom
uğraşırım baktım olmuyor vazgecerim 😄
Olacağı yokmuş diyip salıyorum ❤
Amaaaan tak kulaklığı koy göte gitsin
Küfür ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?