Selamlar.. Görsel acayip yerinde tespitlerden :D Keyifli günler.. 😎🤘
#smell

Selamlar.. Görsel acayip yerinde tespitlerden :D Keyifli günler.. 😎🤘
#smell
Merhaba,
Öncelikle böyle güzel ve anlamlı bir soru sorduğun için seni tebrik ediyorum, Elbette Hayattan tat almasını bilen bir insanım Her şeyden önce şükretmeyi seviyorum. Çevremde birçok insan görüyorum evi var parası var, istediği her şeyi alıp yiyip içebiliyor Hiçbir eksiği yok ama kalbi Kötü olan o kadar çok o kadar kötü insanlar tanıyorum ki, kendim fiziksel olarak doğuştan bedensel engelliyim, yani doğum sırasında kordon dolanması ve baş takılması sonucunda, oksijensiz kalmak ve bunun sonucunda da yürüme merkezinde hasar meydana gelmesinden kaynaklı olarak Seraplalpalsi Bedensel engelli olarak dünyaya geldim ancak sadece destek alarak yürüyen bir insanım Onun dışında yemek yemek, tuvalete gitmek, ani kendi başıma yapabileceğim bütün kişisel İhtiyaçlarını yerine getirebiliyorum.
Tabii ki bu durumda ilk karşılaştığım sıralarda sadece dünyada bir tek benim derdim varmış gibi davranan bir insandım, fakat Daha sonrasında gittiğim Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, gördüğüm insanlar benden daha kötü durumda olan insanları gördükçe halime her daim şükür etmeye başladım.
Bunun yanında herhangi bir bedenen rahatsızlığı olmadığı halde, Hayatını mahvedecek şekilde yaşayan Uyuşturucu bağımlısı annesine babasına karşı gelen hayatı bitik insanları gördükçe gerçekten hayatın kıymetini daha fazla anlamaya başladım. belki sağlıklı insanların yapabildiği birçok şeyi yapamıyorum belki hayatta birçok şeyden eksik kalıyorum ya da öyle görünüyor Ama şuna inanıyorum ki Allah'ın dediğinden başka hiçbir şey olmaz o kadar sağlıklı o kadar mükemmel insanlar görüyoruz ki hiçbiri mutlu değil. Çünkü elindekinin kıymetini bilmiyor şükretmeyi bilmiyorlar çünkü İnsanoğlu her daim doyumsuz olmayı seçer. Bu yüzden kesinlikle Hayattan tat almayı ve şükretmeyi çok güzel biliyorum.
Havaya dil darbeleri atan sürüngenler misali, sürünerek tad almaya çalışıyorum. Bir uçurum kenarına denk gelirsem, ebabil gibi kanatlarımı çırpmadan uçuşa geçmek hayallerim arasındadır.
Selam gadası 🙃
Bu hayat yaşaması bilen her insan güzeldir. Bende elimden geldiğince yaşamaya gayret ediyorum. Canım ne isterse onu yapıyorum
Arada dil atıyorum hayata :D ama tat falan yok :D
Cevap
14Cevap
Tatlıylan aram olmadığı için acaba o yüzden mi tat alamıyorum ki😬😬🤦♀️
ashh güzel bahane kanka aynen :D :D
Evet hayattan tat alıyorum. Bir kaç gün keyfim yoktu ama gereksiz üzüntüye son vermek için Şile'ye yazlığa geldim her anın tadını çıkartıyorum.
Bazı anlarda dibine kadar. Bazense asla alamıyorum. 😅
Hayattan lezzet alıyorum
hayır alamıyorum
Çok normal.
Bu kadar cikarcinin
Bu kadar içten pazarlıklının , paranın yanında olanlarının
Bu kadar önyargının tavan yaptığı bir ülkede herseyin güllük gülistanlık mi olmasını düşünüyoruz.
Uzun bi süredir alamıyordum ama sanırım iş yoğunluğu biraz iyi geldi tekrar işe yaradığımı ve yaşadığımı hissettim
Tat almakta almasakta fagınık yaşamak ciddiye almamak gerekiyor çok hayatı o yüzden diyorum bırak dagınık kalsın hayat... 🥂
Ay hayır hiç almıyorum heleki bugün keşke bir an önce bitse hayatımda şu anda en gergin gününü yaşıyor olabilirim yemin ederim
Bugün daha iyi bir gün belki yarın daha iyi olacak
almaya çalışıyorum aksini düşünmek fayda etmiyor...
Hayat acısıyla tatlısıyla güzel, yaşamasını bilirsen 🙂
Hayat güzel tadımı bozan insanlar olmasa daha güzel olur.
Düşünce tarzımı ve yaklaşımımı değiştirirsem daha fazla tat alacağım..
Burası sıkıntı dert hastalık dünyası burada rahat yok kimseye maalesef
Şöyle böyle diyelim yinede devam.🌼
Arada ayak uydurmaya çalışıyorum
Hayattan tat alamayınca sevişiyorum
Daha çok hayat benim tadıma bakıyor 😂
Yok ya ağzımın tadı iyice kaçtı
Bu aralar alamıyorum…
Çok şükür✌🏻
Alabiliyorum genelde
0 tat sankı coronayım o derece yanı
Alamıyorum
Hayır