Soruyu şu şekilde de anlayabiliriz: Hislerinize olan güveniniz, size hep doğru adımlar mı attırdı yoksa size yanlış kararlar mı aldırdı?
Hayat akışınıza baktığınızda, hisleriniz dost mu düşman mı karşınızda?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soruyu şu şekilde de anlayabiliriz: Hislerinize olan güveniniz, size hep doğru adımlar mı attırdı yoksa size yanlış kararlar mı aldırdı?
Hayat akışınıza baktığınızda, hisleriniz dost mu düşman mı karşınızda?

Ben hemen adım atan biri değilim. Hayatımın hiçbir alanında. Hislerim beni bu zamana kadar şükürler olsun hep güzel yönlendirdi. Hislerime olan güvenim hep tamdı. Yine de hep temkinli ilerledim. Bana tutarsız ve dengesiz gelen hiçbir şeye yaklaşmadım, yaklaşamadım. Yani dost oldu. Çok büyük yanılgılarım olmadı bu sayede.
Hislerim aslında benim en iyi dostummuşta ve ben o dostumu hep inanmamışım inanmak istememişim. Görmek istediğim gibi görmüş inanmak istediğim gibi inanmışım. Hislerimi hiç dinlememişim güvenmemişim bile. Ama artık hislerime inanıyorum beni gerçekten yanıltmadılar hep doğruyu söylemişler.
İlk aşkım beni gerçekten seviyordu ama rahat bir kızı bulunca hayatının hatasını yaptı, pişman oldu ama iş işten geçmişti.. dost ve düşman ama sevmek sevilmek çok güzeldi
Cevap
7Cevap
her zaman değil ama aldığım bazı kararlarda hislerim yüzünden sınıfta kaldım.
Dost oldu
Çoğunlukla doğru adımlar attırdı. Nadiren yanlış yere yönlendirir, onları da kendime ders neticesinde görüyorum.
Nadir de olsa yanildigimiz olmustur ancak cogunlukla yaniltmadilar. Hislerime guvenirim.
Duygularımla hareket ettiğim zaman genelde hata yapıyorum.. Mantıksal yaklaşımım beni daha mutlu etmiştir..
Düşman oldu..
Hislerim beni hiç yanıltmadı ama ben hislerimi dinlemek istemedim
Olumlu hisler dost olumsuz hisler düşmanım olmuştur
Genelde hiç iyi şeyler düşünmedim o yüzden hiç dost olmadılar.
Hislerime güvenirim hislerimde yanılmamışımdır çok büyük bir oranla.
His kötüdür. Akıl iyidir. Hisler insanın gözünü perdeler ama akıl sürekli sorgular ve mutlaka bir sonuç elde eder...
Düşman hislerime güvenmiyorum
şuanki bildiğin düşman
Hislerim bugüne kadar bana hep dost oldu hislerine güvenirim
hislerim doğru kararlarım yanlış çıktı
dost oldu, hiçbir şeyim bana karşı olamaz.
Çoğunlukla dost oldu
doğru adımlar attırdı
Düşman olmasını istemiyorum
Hep düşman.
düşman oldu..
Fuat oldu her zaman yardım etti hislerim bana
Ikisini de yaşattı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?