Kişilik & Karakter Kırıldığını nasıl belli edersin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 😍😍😍 Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl .., Kırıldığını nasıl belli edersin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. kırılmam. 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Keşke biz de belli ederken bu kadar tatlı olsak tipe bak:)) 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl belli etmiyorum da artık. anlayacak olan anlar zaten susarım genelde 0 0 Yorumla
Çikolatalısutunuzz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı. Sevdiklerimle devamlı muhabet edip sohbet eden ben bir daha konuşmyrm 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok tatlı ya küsücü bile ya ☺️☺️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dünyanın en tatlı varlıkları ya bebişler Yorumla Derinhayel +1 yıl Evet 🙂 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Okadar canım değildir 🤔 0 1 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Birdaha gorusmeyerek kendi hayatıma yönelerek Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Dışa yansıtmayı seviyorum.. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. YÜZ ifademden de belli olur 0 0 Yorumla
Aydabrkn Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Susarak.. 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Kırarak. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kırılmam.
Keşke biz de belli ederken bu kadar tatlı olsak tipe bak:))
belli etmiyorum da artık. anlayacak olan anlar zaten
susarım genelde
Sevdiklerimle devamlı muhabet edip sohbet eden ben bir daha konuşmyrm
Çok tatlı ya küsücü bile ya ☺️☺️
Dünyanın en tatlı varlıkları ya bebişler
Evet 🙂
Direk söylerim herseyim nettir benim
Konuşmam ve soğuk davranırım ☺️
Okadar canım değildir 🤔
Birdaha gorusmeyerek kendi hayatıma yönelerek
Sinirlenirim hemen laf sokarım
Uzaklasirim sessiz kalirim