Kişilik & Karakter Ne için ya da kim için kurşun atar kurşun yersiniz 😌? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ay kahve için her türlü kurşun yerim 🥰 Güncellemeler+1 yıl Ay her sorduğum süper soru oldu kaç gündür 😌🥳 Ne için ya da kim için kurşun atar kurşun yersiniz 😌? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Aşkım için 0 0 Yorumla
TheLeonard Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal.Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal.Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet;Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklal. 2 0 Yorumla
Ytbfn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Bayrak için gerisine ne atarım nede önüne atlarım ama şu anki hükümet sisteminde bunu bile yapmam önce kendi neferleri bir gitsin sonra gideriz 1 0 Yorumla
Hanımefendi0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl O kurşunu kafama yiyeyim de ne için olduğu hiç önemli değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay üzüyorsunuz ama ben o amaçlı sormadım çiçeğim Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ay ben de kahvesiz yapamam biliyo musuun starbuckks 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ay ama kahve yüzyılın buluşu değil mi, bugünkü üç fincanımdan sonra şimdi de latte içiyorum bu saatte 🥰 Yorumla greenmilitary +1 yıl Evet evet uzandım bende şimdi kahvemi yudumluyorum kahvesiz günüm geçmiyo biliyo musuun Yorumla
benimyahu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 34% +1 yıl Hiçbir şey için kurşun da atmam kurşun da yemem. Çok uçmaya gerek yok :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Belli olmaz sağım solum neyi ne zaman istediğim belli olmuyor cunku 0 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Nişanlım için kurşun yerim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok sıkıcı Yorumla rumeysayemis +1 yıl Sormasaydin o zaman Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı. Sen kahve çok seviyorsun sanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorum aşığım aşık Yorumla shadow1905 +1 yıl Uuuu sabah kahven bende o zaman 🤭 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı. ailem. arkadaşlarım ve olursa manitam. 0 0 Yorumla
hmmmmmmmm_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Zeki sadık sevimli ve heybetli bir eş için😂 0 0 Yorumla
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Beşiktaşım kalbimin ta kendisi 🖤 0 0 Yorumla
Lisaabp Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Kendim için ya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aferin benim akıllı görlüm 🥰 Yorumla
Geberisice6464 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Ne için yerim sence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çocuğun mu Yorumla Geberisice6464 +1 yıl Profilde belli değil mi Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Onun için 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Fenerbahçe. 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. hiçbir şey için 0 0 Yorumla
pinkpant Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl rosaliam için 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kedin mi Yorumla pinkpant +1 yıl yok şarkıcı olan Yorumla Soran +1 yıl Ay bilmiyorum onu sori Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aşkım için
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal.
Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklal.
Bayrak için gerisine ne atarım nede önüne atlarım ama şu anki hükümet sisteminde bunu bile yapmam önce kendi neferleri bir gitsin sonra gideriz
O kurşunu kafama yiyeyim de ne için olduğu hiç önemli değil
Ay üzüyorsunuz ama ben o amaçlı sormadım çiçeğim
Ay ben de kahvesiz yapamam biliyo musuun starbuckks 😂
Ay ama kahve yüzyılın buluşu değil mi, bugünkü üç fincanımdan sonra şimdi de latte içiyorum bu saatte 🥰
Evet evet uzandım bende şimdi kahvemi yudumluyorum kahvesiz günüm geçmiyo biliyo musuun
Hiçbir şey için kurşun da atmam kurşun da yemem. Çok uçmaya gerek yok :D
Belli olmaz sağım solum neyi ne zaman istediğim belli olmuyor cunku
Nişanlım için kurşun yerim
Çok sıkıcı
Sormasaydin o zaman
Sen kahve çok seviyorsun sanırım
Sevmiyorum aşığım aşık
Uuuu sabah kahven bende o zaman 🤭
ailem. arkadaşlarım ve olursa manitam.
Zeki sadık sevimli ve heybetli bir eş için😂
Beşiktaşım kalbimin ta kendisi 🖤
gerçekten sevdiğim insan için