Kişilik & Karakter Gece olunca kimlere hüzün çöküyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor :( Güncellemeler+1 yıl -al sevgilim kır kalbimi - dinliyor 😯😓 hissediyor Gece olunca kimlere hüzün çöküyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gece olunca sadece uyku çöküyor bana :) 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Bana da oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Arada çöküyor banada 2 3 Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl gözün lens mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Yiğitcan-1907 hayır Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Bu arada profil resminde korkunç çıkmışsın :) Gözlerin çok güzel Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ruh halim her zaman stabildir, geceleri değişmez Edacım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam oluştur Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Peçete çeşmenin altında kalmış gibi ıslak ama rimel akmamış benim gözüm yaşarsa rimel akıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Döşsşseşşe gratisteki ucuz marka varya ismini unuttum o Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bu taş gibi kızı üzen hayat bana neler yapar 1 0 Yorumla
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çökmesin bacım hayat güzel kuşlar uçuyor kısacık ömrünüzü kahrederek geçirmeyin yazık edersiniz. 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Soruda erkeksiz bir dişiyi görüyoruz, elbette erkeği olmayan dişilere geceler haramdır 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çöken bir hüzün yok gerçi benim hayatla ilgili de bir beklentim yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tm abartma knk pecete kagit falan yok havlu yani... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cbhfghghjjggh
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzel kızlar çok üzülüyor hep yanlış seçimler yüzünden bunlar 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yalnız değilmişim bende hava kararınca çok kötü oluyorum hiç sevmem geceyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eskiden geceleri hüzün çöküyor diye geceleri hep kafam güzeldi cok şükür mutluyum simdi 0 0 Yorumla
SehzadeYusuf50 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bu fotoğraftaki kim gece olunca eğlence seks olur niye hüzün çöksün 0 0 Yorumla
Sudecikk000 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Üzülmek için fazla güzelsin siss💜 bende de oluyodu ama gecti sjsjxkskd 0 0 Yorumla
azaklii Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Benn.. yalnız ve mutsuz hissz oldugumuzdan uyku gelmiyor düşünerek üzülüyoruz 😑 0 1 Yorumla azaklii +1 yıl Üzülme seni uzenler catlasin Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bana çökmüyor Ağlıyo musun? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Üzülmek güçsüzlerin işidir 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden hüzün cöküyor uykudan baska cöken yok... 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bana çöküyor da mücadele etmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
slmbenpelinsu Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hangi şrfsz üzdüyse abv 0 3 Yorumla HakanBirinci +1 yıl Belki aielsi üzdü Yorumla slmbenpelinsu +1 yıl @HakanBirinci güncele bak jdjdj Yorumla Soran +1 yıl Nvjjbkgjhkbllb Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bana her gece 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bana çökmüyor valla 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Genelde beni 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kızlara. 0 0 Yorumla
CHT5234 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Allahım tipe bak 😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl HHhhjjknk Yorumla CHT5234 +1 yıl Çok minnoş degilmisin 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Gece olunca sadece uyku çöküyor bana :)
Bana da oluyor
Arada çöküyor banada
gözün lens mi?
@Yiğitcan-1907 hayır
Bu arada profil resminde korkunç çıkmışsın :) Gözlerin çok güzel
Ruh halim her zaman stabildir, geceleri değişmez Edacım
Tamam oluştur
Peçete çeşmenin altında kalmış gibi ıslak ama rimel akmamış benim gözüm yaşarsa rimel akıyor
Döşsşseşşe gratisteki ucuz marka varya ismini unuttum o
bu taş gibi kızı üzen hayat bana neler yapar
Çökmesin bacım hayat güzel kuşlar uçuyor kısacık ömrünüzü kahrederek geçirmeyin yazık edersiniz.
Soruda erkeksiz bir dişiyi görüyoruz, elbette erkeği olmayan dişilere geceler haramdır
Çöken bir hüzün yok gerçi benim hayatla ilgili de bir beklentim yok
Tm abartma knk pecete kagit falan yok havlu yani...
Cbhfghghjjggh
Güzel kızlar çok üzülüyor hep yanlış seçimler yüzünden bunlar 😁
Yalnız değilmişim bende hava kararınca çok kötü oluyorum hiç sevmem geceyi
Gerçek aşkolar hüzün nedir bilmez 💅🏻💁🏼♀️😋🤩🙈👅✨💘🙏🏻
Eskiden geceleri hüzün çöküyor diye geceleri hep kafam güzeldi cok şükür mutluyum simdi
bu fotoğraftaki kim gece olunca eğlence seks olur niye hüzün çöksün
Üzülmek için fazla güzelsin siss💜 bende de oluyodu ama gecti sjsjxkskd
Benn.. yalnız ve mutsuz hissz oldugumuzdan uyku gelmiyor düşünerek üzülüyoruz 😑
Üzülme seni uzenler catlasin
Bana çökmüyor
Ağlıyo musun?
Yoo
Ben çektim valla gece gece
Peçete göz yaşı içindir umarım 😄
Öpeyim de geçsin :D
Kim ağlattı kız
Kıyamam ağladın mı sen :(
Üzülmek güçsüzlerin işidir
Neden hüzün cöküyor uykudan baska cöken yok...
Bana çöküyor da mücadele etmeye çalışıyorum
Hangi şrfsz üzdüyse abv
Belki aielsi üzdü
@HakanBirinci güncele bak jdjdj
Nvjjbkgjhkbllb
Kapılar Pimapen mi
Çekmez
Bana
flash tv oyunculuğu cell
kim çökmüyo ki
Ah bu geceler
Bana hüzün çekmiyor