Bilmeyen atmasın lütfen. Minimum 2+ kova tanıyan detaylandırsın bakem
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kovayım cok dengesiz ama Zeki bi burç uyumlu bazen uyumsuz kafasına göre genelde sessiz zararsız
Bizzat kendim kovayım, yükselenim aslan. Burçlara ilgili değilim ama istersen kişilik özelliklerimi vs anlatabilirim yardımı lacaksa.
Anlat bakim bu arada kova ve en zıt burcu aslan.. çok garip bir kişilik sezdim and zor🤔
Yaz işd burdan metne gerek yok
1 - Limitlerin üzerinde yaşama isteği sürekli.
Birisi bir konuda benim istediğim noktaya gelmez ya da bana belirli sınırlar koyarsa bir şekilde o limitlerin ötesine geçmeye çalışırım. Bu bir nevi onun koyduğu sınırları geçerek onun üstündeymişim hissiyatı verir.
2 - Farklılık isteği
Herhangi bir insanın hayatında herhangi bir insanmışım gibi bahsedilmemek için uğraşıyorum.
3 - 2. Maddede bahsettiğim şeyi sağlayabilmek adına gelişim ve kültüre ilgi.
Günümüzde bir çok insanın ilgi duyduğu ya da duymadığı o kadar çok konu var ki. Hepsinde söz sahibi larak insanların ilk kapısını çalıp bişeyler soracağı insan lmak için bir çok şey öğrendim, araştırdım. Hala daha da devam ediyorum. Bu tarih, coğrafya fizik matematik biyoloji kimya psikoloji spor askeriye siyaset strateji gibi bir çok şey.
4 - Ego
3. Maddede başarılı hissettiğimden beri elimde topladığım gücü arkasını doldurabileceğim ego şeklinde kullanıyor ve açıkcası kimsenin karşısında eğilmeyecek kadar dik birine dönüşüyorum. Hele ki karşımdaki mantıksız konuşuyor ise onu bozmaktan çekinmiyorum. Bilgin yoksa bulunduğum ortamda konuşma şeklinde.
5 - Zeka ve Gelişim konusunda denklerimle takılma isteği.
Karşımda birisi saçma sapan konuştuğu zaman düşüncelerine tahammül edemiyorum. Bi tane kapatasım geliyor bi yerine. Rahatsız ediyor canım canım konuşulması. Bu nedenle aynı gelişmişlik düzeyindekilerle takılmak istiyorum.
6 - Liderlik içgüdüsü ve bunu görenlerin bunu istemesi.
Reel çevremde, arkadaşlarım hatta büyüklerim dahi beni bulunan ortamda bişeyleri yönetmem, baskılamam, dizginlemem için genelde karar verici şeklinde kullanıyorlar. Bu durum mutlu etse de yoruyor.
7 - Umursamazlık
İnsanların düşünceleri, yazdıkları, anlattıkları o an onlsra karşılık vermek istemiyorsam umurumda değil. Canımın istediği kadarı ile karşılık verip bi işi dahi canım isterse yapıyorum. Bu iş yaşantımı etkiliyor ama lsun.
8 - Yin yang
Sanki içimde iyiliği ve kötülüğü aynı anda 100% barındırıyormuşum gibi. Birine karşı sevgim var ise o kadar merhametli ve sevecen duruma geliyorum ki çocuk gibi bişey desen uyar. Ama herhangi şekilde hoşlanmadıysam, sevmediysem yapacağım haraketlerin çoğuna sen şeytanın gölgesisin deniliyor.
Kindarlık, istemediğim anda tersleme, baskınlık, manipulasyon, adımları 10 adım önceden düşünme benzeri kötü kişilik özelliklerim var.
Bir de mükemmelliyetçilik.
Yaptığım herhangi bir işin ardından benim adım geçecek ise yapabildiğimin en iyisini yapmaya uğraşıyorum. Sonradan birisi çıkıp cızıldamasın bana istiyorum.
2 3 5 6 7 bunların hepsi bende de var. Aslinda her kovada bunlar var ama genel olarak sende su çok bariz. Her şıkta her özelliğini vurgularken 'başkaları böyle görsün, düşünsün vb.' Seklinde bir düşüncen var bu sıkıntı bence. O zaman saydıkların sen değilmişsin gibi oluyor. Bende çok severim her alanda araştirmayi mesela ve garip sekilde hemen her konu da bilgim vardır. Az az da olsa. Ama sevdiğim icimden geldiği için yapiyorum
Heh işte bu başkaları konusu da aslında bir nevi kalkan görevi görüyor. İnsanların direkt düşüncelerini kendi isteğim doğrultusunda gösterdiklerim ile düzenleme durumu. Avantajları o kadar çok ki. He tabi biraz da hoşuma gidiyor orası ayrı. şnkbl
İnsanlarin dusunceleri de senin anlattiklarina göre şekillensim istiyorsun... anladım. Dürüstçe bi itiraf ama genede garip ya. Neyse kötü bi duruma sebebiyet vermiyorsa no problem
Benden uzak olsunlar
Erkekleri zor haklisin
Eğer erkeği kastediyorsan tabi
Erkekleri evet hepsi ruh hastası
Kova burcuyum soruları alayım
kova erkegiyim buyrun
Abaza dir