Güncellemeler
+1 yıl
Ghost10 beni niye engelledin ya hakkında evet bişey bilmşyom ve yardımda etmek istiyom oyüzden okadar şey yazdım üzgünüm affedersin
Güncellemeler
+1 yıl
Bu dediklerimi dene belki işe yarar bazıları bilemezsin ve herkes kendine ediyo boşveripte denemezsen bide işe yarıcaksa boş boşuna denememiş olursun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok sevdiğim insana, değer verdiğim birine çok haksızlık ettim, günahını aldım, bağırdım çağırdım onu çok kırdım. 😔
Bu aileden birimi
Hayır çevrem, sevdiğim kadın.
Bazen babam, herkesi, herşeyi kırıp döküyorum.
Anladım rabbim hidayet etsin akıl fikir versin maalesef böyleler işte ama ne yapalım işte
Merak ettim peki babam genelde çoğu kez kiminle tartışıyo annenle ya da kardeşinle ya da senlemi
Çok karışık her şey ama tek sorun bende, ben sorunlu bir tipim.
Anlıyom ve anladım seni evet
Yani ne gibi mesela tamam çok karışık o var bu var hani kaç tane şey olmuştur veya olabilir ama sen nasıl sorunlusun tek sorun sende ne gibi mesela çok sinirli veya hep tersmisin ya da mutsuzlukmu var ne
Yani paylaşmak istersen
İstersen özeldende yazabilirsin istediğin gibi
Yok ya sağol anlatmayı derine inmeyi sevmem iyi geceler.
Anladım pek bu arada bende sevmem :)
Peki*
Sorunne bilmiyom ama bi yandan fikir vermek ve hardımcıda olmak istiyom o zaman şöyle diyim mesela sinirlendiğinde eğer öfkene hakim olamıyosan zikir çek sakinleştirir bide yüzünüde bi kez suyla yıkayabilirsin strese girdiğindeyse stres yapma hiç ne yapman gerekiyosa onu sakince yap aklında olsun strese girdiğim zaman böyle yapıcam ki o an gelince yapabilmek için ve iletişimdede sıkıntı yaşıyosan daha düzgün konuşmaya çalış ya da daha sade konuş bide sinirlendiğinde el kol hareketi yapma durumu daha kötüleştirir karşı taraf daha sinir olabilir ya da nefret edebilir
Elinde olmayan bişey için üzülmeye devam etme ya da gereğinden fazla takıpta üzülme dert etme ve bilki bu dünyaya sınav için geldik rabbimiz yaratanımız bizi her an görüyo ve duyuyo ve kimseyi kaldıramıcsğı yükü imtihanı vermez
Sağlıklı beslen ne biliyim çünkü daha iyi hissettirir insanı hem aklın beynin daha iyi çalışır insanın
Amacın yoksa amaç edin spor yap kitap okumayı dene istersen önerebilirim ya da dizi izle hazreti ömerin çok güzel bi dizisi var onu biliyonmu gördünmü hiç
Oyun oynuyosan küfür ediyosan küfürü bırakmayı dene bırakınca daha iyi hissedersin dene olmazsa zaten bırakmış ve pis sözden kurtulmuş olursun ve her ettiğinde günahta almazsın
Vitamin eksikliği varsa ilaç kullanıyo ve işe yaramıyosa mutlaka yiceklerden al bazı vitaminler yiyince vücut o vitamini emebilşyo ilaç haplarla hepsi olmuyo
Uyku düzenin bozuksa ilk uyku düzeniyle başla düzelt en azından gece 2 de uyu en geç mesela yani
Annenin babanın sözünü dinleyebildiğin kadar dinle sert davranmamaya çalış baban ya da annen tersliyo ya da bişeyden dolayı bağırıyosa sen hayır yapmicam etmicem diye bağırmak yerine en azından normal bi şekilde yapmicam ya da yapmak istemiyom de
Sorun ne bilmediğim için türlü türlü fikirler öneriler yazdım bilmşyom sıktıysam üzgünüm
Bilmiyom*
Her gün mastürbasyon yapıyosan her gün yapma kötü hissettirir eğer öyleyse o zaman bu 2-3 gün yapma bak dene daha iyi hissedersin belki
Sonuncusu komik oldu ama neyse :)
Kanka sağol da neyin bosunu yapıyorsun. Hakkimda bildiğin en ufak bişey yok sağol ama sen bak kendi dalgana...
O kadar yazmış değer verip neden boş diyorsun terbiyesiz
Niye değmeyecek bir kişiyi hala aklima getirdigime...
Aklına ister istemez geliyo deme o zaman kızma kendine bu yüzden boş ver
Bu arada yorum için teşekkürler
Yanlış insana güvendiğim için...
Anladım ve yorum için teşekkürler
Öyle işte
Anladım ve yorum için teşekkürler
Aynen boş verdi
Oraya yorum yazamıyom
Güncellemeye yazdım ordan görürü diye ama görmez belki
Güncellemeye daha bunuda yazıcaktım ama haftada 2 güncelleme yapabildiğim için yapmadım bunu göndericektim. Bu arada kolyeyi çıkart bence erkek adam kolye takmaz kolyeyle ciddiyet gidiyo sadece söyledim tabi istediğini yap gerçi bu güncellememi görüyonmu bilmiyom napayım engellemişsin mecburen buraya yazdım
Aslında böyle gençlerin yardıma ihtiyaçları var ve yardımı kabul edenlerde etmeyenlerde var işte
Boş ver sen
Aynen napıcaksın
Evet
Kendisi bilir
Yaşadığım için
Kimsenin yaşadığı için kendisine ve hiç kimseye kızma hakkı yok kızma kendine bu yüzden biraz barışık ol az çok daha iyi olur bak görürüsün dene bi bişeyde kaybetmezsin
Peki niye yaşadığın için kendine kızıyon
İki ucu bklu deynek gibi iki tarafı da birbirinden beter
Öyle deme ya da yapma iyi veya kötü gününde az çok pozitif olmaya çalışsan en azından az fark olur bence
Karamsar olma bu kadar ya da belkide değilsindir ama olan bitenden dolayı olmuşsundur bilmiyom hangisi
1. Bakış açını değiştirmeyi dene
2. pozitif olmayı dene
3. hemen karamsar olduğunda ya da negatif düşündüğünde sadece boş ver hatta rabbinden sabır dile
Gerçi inançlımısın bilmeden konuştum ama genel olarak türkiyenin çoğu müslüman olduğunda hamd olsun oyüzden genel olarak konuştum yani