Asıl merak ettiğim şey, birini kaybetmek gibi manevi şeyler değil de daha somut, ya da daha farklı korkular. Ben mesela çoğu şeyden korkmam, ya da diğer insanlarınkine kıyasla çok daha az korkarım. Ama uyurken kendimi sırt üstü bulunca acayip korkar uyuyamam.
En çok korktuğunuz şeyler neler?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Fare ama öyle ay korktum falan değil görünce psikolojim bozuluyor 2 3 ay unutamıyorum her yerden çıkacak gibi hissediyorum her yerde görmeye başlıyorum çünkü bir travmam var
Üstümde yürümüştü kötü bir an kötü bir gündü kaç saat duş almıştım geçenlerde apartmanda gördüm önümden fırladı 3 kere rüyamda gördüm zehir döktüm her yere 33 yaşında adamım merdivenleri tek çıkamıyorum 1 hafta boyunca annem ya da babam aşağı indi işten geldiğimde atmak istiyorum üstümden kaç yaşıma geldim memnun değilim ama napcam bilmiyorum
yok abi denedim videolarını izledim falan hatta arkadaşımın hamsterını sevdim falan hatta deniz kenarı bi yerde taşların arasında vardı baya 5 metre uzağımda öyle oturdum gözümü ayırmadan ama yok fırladımı kafaya takıyorum esas sıkıntı görmem değil gördükten sonra mutfağa gidicem diyelim dolabı açıcam dolabın arkasına bakıyorum ordan fırlıcak diye aslında apartmanda bile 2 kere göründü sadece ama her yerden çıkacak gibi
Bilmiyorum ki ya bende utanıyorumda napim yani cidden uyuz oluyorum hayır hayvanda severim yılan tarantula falan severim problem yok ama fare gördüm mü psikolojim bozuluyor
Bu utanılacak bir şey değil ki psikolojik bir şey sonuçta. Ama gerçekten bıktıysan bi psikologla görüş derim abi, ben inanıyorum sen bu korkunun içinden geçersin 😂
hep irkilme gelir bana bazen denize bakakaldigim oluyor ama normal deniz degil koyu olanlar koyu mavi siyaha yakın mesela bir gun oturuyorduk arkadaslar ile onlar sohbet falan ediyor bende denize kitlenip kalıyorum
En İyi Cevaplar