30 ve üstü yaşlar size ne ifade ediyor?
Kendi adınıza da düşünebilirsiniz.. 30'lu yaşlara gelince ne hissettiniz ya da ne hissedersiniz?
Benim için insanın tam olduğu ve oturduğu yaş..

#Vesselam
30 ve üstü yaşlar size ne ifade ediyor?
Kendi adınıza da düşünebilirsiniz.. 30'lu yaşlara gelince ne hissettiniz ya da ne hissedersiniz?
Benim için insanın tam olduğu ve oturduğu yaş..

#Vesselam
Ben artık tamamen tecrübe ile yoğrulduğumu düşünüyorum çok şey yaşadım. Çok şey gördüm ve birçok insan tanıdım hayatım boyunca Bunların hepsi bana çok şey kattı artık insanlar konusunda daha mesafeli. Hayat konusunda ise daha tutarlı bir insanım. Ne zaman ne yapacağını yarının bana ne getireceğini az çok ön görebiliyorum. Önemli olan bu yaşadıklarından insanın ders alması ve bu yaştan sonra ona göre hareket edebilmesi.
Sakalımdaki aklar. Babamın 30 yaşındaki halini hatırlayıp iç çekmem. Ömrümün yarısı. Biraz hüzün. Sevda uğruna boşa geçen yıllarım.. hakkaten 20 yaşımdan bu güne kadar sanki hiç yaşamamış gibiyim. Eminim 50 yaşıma gelince bunu daha sık söyleyeceğim. Şimdi geç kalmışlık hissi çöktü üzerime. Boğazıma yumru indi. Nerden sordun bu soruyu ya 😭😭
Hayatın gerçekleri
Neyse daha geç değil. Eminim 50 yaşıma geldiğimde 30 yaşımda yapamadıklarım için pişman olacağım. O halde pişman olmamak için bir şeyler yapmalı. Vesselam
Yaş almanın önemi olmasa gerek odöneme kadar yapmak istediklerimi yaptıysam ruhsal zihinsel gelişimimi olumlu yönde gelistirdiysem 30 lara yakışıyor olurum ve hayatı en kaliteli yaşadığım zamanlardir
Cevap
1Cevap
Ve 30lu yaşının son basamağını yaşayan ben... Ah!!!
30 ve üstü yaşları da gençlik yılları olarak görüyorum. Güçlülük ve olgunluk yaşi 40
Her aldığım yaş kendimle daha çok barışmamı sağlıyor. Ben çok sevdim 35 den sonrasını…
Cahit Sıtkı Tarancı'yı. 35 diye bağırıyor adam.
Evet 28 35 yaş aralığı
Ne evet?
👍👍
Adam da yakışıklı mıs ya 🙄
Soruya odaklanırsak efenim :)
Bilemedim ya 🙈
Alakasız görüş olmasın kaldırırlar.. :))
Niye dedin şimdi bu nu ya 😒
Görüş yapın diye..
Napim artık off 🙄
Peki :)
Yoksa sen mi yorumlarımı kaldiriyon🙄
Yo hiçbirini kaldırmadım ki?
O zmn nerden çıkardın yorumun kaldırilir diye neyse boş ver off
😒🤨
Aklın başa ulaştığı nadide yaş.
30a yaklaştıkça yaşlandığımı hissediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?