Bazıları çok konuşuyor.
kafam şişti.
bi şey anlatacak, ayrıntı anlat anlat anlat... bir olay olmuş, yedi ceddini anlatmaya ne gerek var? anlattın bitti.. başa sar başa sar başa sar... içim şişti
az konuşun.
Bazıları çok konuşuyor.
kafam şişti.
bi şey anlatacak, ayrıntı anlat anlat anlat... bir olay olmuş, yedi ceddini anlatmaya ne gerek var? anlattın bitti.. başa sar başa sar başa sar... içim şişti
az konuşun.
Seni çok iyi anlıyorum. Vaktinde Sakarya adliyesin de çay ocağında çalışırken, bitmeyen dertler dinlemek zorunda kalıyordum. Hahu daha 17,18 yaşlarındayım, ben çözeceğim senin derdini?" diyemiyorum da ama onlar belki bir hakime etki edebilirim hayali ile anlatıyorlar dı. Gerçi az nisa taifesi ile haşır neşir olmayyordum sayesinde, 18 yaşımda 34 yaşında bir sahne gösteri sanatçısı sevgilim bile olmuştu. heleki.. neyse Hey gidi hey nerdeeeğen nereye🙂
Yine öok yazdım😊 ben konuşmaktan çok yazmada gevezeyim ama güzel kadınlar erkekleri geveze yapar, saçmalatır. Jendimden biliyorum😊
Cevap
11Cevap
Hayır konuşmam
en güzeli
Sinirlenince ve çok mutlu olunca konuşurum.. Normalde konuşkan sayılmam..
iş konuşuyorsun mesela? anlat anlat anlat... :)))
Diğer soruna yazacaktım, kaybettim soruyu.. 😄
Kısa ve Sonuç odaklı konuşmalar iyidir
işte bu kadar
👍
Çok konustugum zaman ve ortam da olur, az konuştuğum zaman ve ortam da.
yokk cane, konuşmam..
en güzeli
Orta seviye 😂
ben gün içinde çok konuşmak zorunda kalıyorum.
akşama enerjim kalmıyor konuşmaya.
Senşn suskun olmaman gerekiyor zaten susarsan kaybedersin
bugün susasım var yoruldum
O zaman ev içinde susma hakkını kullanabilirsin
evet ama adam istiyor ki ben hep cıvıldayayım.
Beyefendiyi sinirlendşrmeyin
:)))) hala dilekçe okuyorum. konuyu da bilmiyorum. sadece cümle yapısını değerlendiriyorum. sonra göndereceğim. beynim olmuş sünger... eve gidip yemek yapacağım. cıvıldayacak takat kalmıyor.
işyerine fırın aldım. bazı yemekleri işyerinde yapacağım. :))) beyefendi akşamdan sonraları mutfağa kapanmamı istemiyor
Ay kıyamam sana der gibi
gel otur artık diyor. ama ertesi gün yenecek yemekler ne olacak? nasıl olacak?
ben de dedim fırın al işyerine. boş zamanımda bazen tavuk bazen köfte bazen sebze atarım fırına ben dilekçe yazarken o pişer.. mantıklı buldu. bugün koydum fırını. yarın tavuk pişireceğim :))) bu akşam mücver yaparım evde... dışarıdan her zaman yenmiyor. hem maddi hem manevi... ben hazır gıda yediğimde hoşnut olmuyorum. elektrikli ocağım, mikrodalga fırınım ve ayrıca midi fırınım oldu. hahah bi de dedim ki buraya aslında bulaşık makinesi olsa ne güzel olur... :)))))) hemen fiyat bakıyor. koyacak yer yok onu :)))))
Yarından sonra oraya yatakta atar dikkat😂😂😂
Yatak var 🤣🤭
Çocuklar bazen hasta oluyor yatırıyorum
İyi bari bir iş içim kullanılıyormuş🙈🙈🙈
😳🤣
😂 😂 😂 Ne diyeyim şimdi
Hahaha deme bişey 🤣🤣🤣
Demeyim haklısın 🙈
Bazen çok bazen hiç
çok ve hiç ikisi de zor. az öz güzel
az konuşur çok dinlerim
eşim randevu veriyor, bana ne kadar zaman ayıracaksın diye soruyor. eşim 1,5 saat dedi. yeter mi diyor...
Bilmiyorum buna dayanamayabilirim 🤣
Süresi doldu. Konuşmayı kesmedi. Tuvalete gittim eşimi aradım. Acilen sizi toplantıya bekliyorum dedim. Mecbur bıraktı yani...
Maşallah konuşmayı seviyor belli ki
Yerine gore gerektigi kadar
çok konuşkan değilim
en güzeli
Hayır.
en güzeli
Ha ha ha 🤣🤣🤣
gül gül... aha sustu.. ay valla sustu adam hadi hayırlısı
eşim anlatıyor... ay o adam bayılır dinlesin.
yoooo... eşim çok konuşan adama anlatıyor. adam bayılıyor dinlesin... anlatsın cıncığına kadar sorsun
aynen
akraba değil ya...
parayı duydu şimdi cayıyor... başta sorsana parayı yaa... hahahah
adam bu işi kaça bakarsın dedi. eşim rakam söyleyince ık mık
bi tahmin?
avukatım.
evet. sen?
iki evladım var anca onları selamete çıkarayım
:)))))
anne lafı irrite etti beni.
bunu görmemişim. işle ilgili bir şey ise buradan yanıtlamıyorum.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?