Hani insan bazen böyle boşluğa düşer kendini bilemez unutur ya kendisinin farkında olmaz her anlamda sanki şu an öyle gibiyim aklım karışık gibi sizde de oluyor mu nasıl yeniyorsunuz?
Savrulmak diyorum ben buna. Hayat, kalp, zaman bosluk kaldirmaz. Bosluklari doldurunca kendimizi duymaya basliyoruz esasinda. Atalet girdabinda oylece beklemek, harekete gecememek ve her gunu ayni verimsizlikle yasamak ruhu felc ediyor. Ufak hareketler kipirdanmaya yeter de artar bile. Kucuk kucuk hareket etmek kafi.
Bu enerji oyle enjekte edilen bir sey degil maalesef. Keske olsa da sizin yasadiginizi yasayan pekcok insan hayati kacirmasa. Hayat secimlerden ibaret. Bu sekilde beklemek de cok zor, harekete gecmek de zor. O zoru ise siz sececeksiniz. Hangisini yasamak istiyorum.
Hayal kuruyordum eskiden taaa ki hayalim gerçek olasıya kadar hayallerin çok güzel kusursuzuz ve beni mutlu edeceğini düşünürdüm ama maalesef öyle değilmiş hayal kurmak insanın hayatla oynadığı büyük bir kumar
Hicbir şey tek başına salt mutlulugu vaad etmiyor maalesef. Hayati ben butun degerkendirmeyi severim. Hayal kurmayi da, bazen hayal kirikligi yasamayi da, beklemeyi de, sabrermeyi de, emek vermeyi de, olani olmayani, kolayi ve zoru ne varsa kabul ediyorum. Boylece bosluklarim azaliyor.
Her gun uyumadan 10 dakikam hayal kurmakla gecer, olmuscasina hayal kurarim hem de. Acele etmem, olmasi icin de adim adim emek vermeye gayret ediyorum. Bazen inadina gelip darmadagin ediyorlar, bazen sacmalam diyorlar bazen de gulup geciyorlar. Ben hayal kurmayi birakirsam her sey kuruyup gidecekmis gibi saniyorum. O sebeple her gun israrla vazgemeden umitle... yeniden... yeniden... yasayacagimiz kim bilir ne guzellikler olacak...
Benimkiler taze değil hiç hep yaşlı hep eski tıpkı ben gibi ama alıştım ben eskisi gibi değilim eskiden böyle heyecanlandırırdı hayat şimdi heyecanlandırmıyor bazı şeyleri kaybettim sanki
Ben umitli olmayi, hayal kirmaya bagliyorum bu sebeple de buna ihtiyac duyuyorum, hareket etmemi, yeniden baslamami sagliyor. Ne yasadiginizi bilmiyorum ancak biraz da boyle deneyin madem. Hayalsizligin faydasi olacaksa bize de seslenin. Yorulmayalim.😂
Hayalsizliğin faydası çok hiçbir şey yıkamıyor seni hani fırtınalı denizler olur ya gemileri sallar batırır hayallerin varken sen o küçük gemisin ama hayaller ölünce o denizin ta kendisi oluyorsun bambaşka bir güç
Şiir sever misin?
Bir şiir tavsiye edeyim sana pay şiiri Özdemir Asaf beni anlatıyor
Siir cok severim, tesekkur ederim bu siiri vesilenizle ilk defa okuyorum. Anlatacaklarim buraya kadar daha fazla anlatmak isterdim ancak bazen kararinda olan guzeldir. Birgun yine hayal kurmaya baslayacaksiniz. Buna eminim. Bu hikayeyi bir yerlerden taniyorum cunku. Iyi geceler dilerim.
Çok teşekkür ederim muhabbetiniz için umarım dediğiniz gibi olur ben bu hikayeyi daha ilk defa yaşayacağım daha önce başka yerde de okumadım keşke prova yapsaydım
Kendinize iyi bakın hoşçakalın iyi geceler selametle
Ben tesekkur ederim benim icin de keyifliydi. Bazen gafil avlanmak iyidir. Umarim oyle olur sizin icin de.😊 Siz de kendinize ve noronlariniza iyi bakin. 😊tekrar iyi geceler.
Nöronların ölmüş olabilir bazıları ama kalanları yeter sorun yok mutluluğun şiirini hiç yazamadım mutluluğun şiirini yazdığım ve mutlu olduğum bir gün gafil avlanacağım hoşçakal 👋
En İyi Cevaplar