Gece saatlerini seviyor musunuz?
#Soojin #Jende
Eskiden aşırı severdim ancak bu aralar sadece onu düşündürüyor. Gündüz saatleri yoğun olduğum için daha rahat oluyor.

Gece saatlerini seviyor musunuz?
#Soojin #Jende
Eskiden aşırı severdim ancak bu aralar sadece onu düşündürüyor. Gündüz saatleri yoğun olduğum için daha rahat oluyor.

Gece saatlerini sabah saatlerine göre daha çok seviyorum. Karanlık ve sessizlik bana huzur veriyor. Bazen düşüncelere boğuluyorum. Bazen hüzünleniyorum. Müzik bağımlısıyım ve gece dinlediğim müzikten daha fazla keyif alıyorum.
Yani geceler, bana çok iyi geliyor diyebilirim.
https://www.youtube.com/embed/dQ7LJ9nYKU8Ay doğarken gecelerin hüzün, düşünce, müzik ritmiyle sallantıya giren ruhum bir kahve kokusuyla burnum akljsdjad ne saçmalıyorum ben ya. Gece deyince benim için her şey değişiyor gibi bir şey. Gece sessizliği ve karanlığını çok seviyorum. Kimse rahatsız etmiyor, ses yok, gürültü yok, yalnızsın, dinleniyorsun, kafan rahat bence herkes sevmeli ya. Hele ki aklını karıştıran biri varsa gece daha güzel oluyor, işkence gibi ama olsundu alskda
Gecenin sessizliğini seviyorum
1 e kadar evet ondan sonra uykuya dalış 😄
Cevap
15Cevap
Gece saatlerini seviyorum
ahh geceler.. sessizliğin vücut bulup yanlızlığın en belirgin hali..
Sessizlik korkutucu
Öyle
Kalbin huzurlu ise geceler güzeldir. Ben geceyi hep daha çok sevdim.
Gece olunca yanlızların içini huzur kaplar aptallar endişelenir depresyondakiler delirir zekiler ise yarın ne yapacağını düşünüp uyur.
Evet bayılırım sıcak değil.
Burası aşırı sıcak ama
Belki klimadan dolayı olabilir sıcak mı bilmiyorum dışarısı
Klimadan dolayı bana kalırsa
Evet arkadaşlarla gecelere kadar oturduğumuz için sohbet edilmesi o saatlerde daha mükemmel
Insanın kendinin iç dünyasına çekilmesi güzel bir şey
Evet, bayılıyorum. Huzur veriyor bana.
Tatilse evet ama yarın iş varsa hayır 😑
Yarına yetiştirilmesi gereken bir şey yoksa evet
Sevmiyorum hic hosuma gitmiyor
Evet şu an ayı izliyorum
Evet Seviyorum Tabikide
Hem de çok..
Seviyom da yuhum gelir
Seviyorum. Gece rahatlatıcı geliyor.
Her zman gece daha mutlu huzurlu olurum
Evet