sosyal medyada tanımadığınız hatta bazen yüzünü bile görmediğiniz kızlarla bir iki sohbet etmeye başlayınca neden hemen yürüyorsunuz flörtöz şekilde konuşmaya başlıyorsunuz?
Hepsi değil ama çoğunluğu... Bu kadar gevşek olmayalım ya lütfen
sosyal medyada tanımadığınız hatta bazen yüzünü bile görmediğiniz kızlarla bir iki sohbet etmeye başlayınca neden hemen yürüyorsunuz flörtöz şekilde konuşmaya başlıyorsunuz?
Hepsi değil ama çoğunluğu... Bu kadar gevşek olmayalım ya lütfen
amaç belli değil mi?
kadınlar önce iyice tanımak istiyor. maddi durumu nasıl, maaşı nasıl, küfürbaz mı? aldatır mı? beni yedirir içirir mi? cimri mi? bunları eleye eleye sonunda em sömürebileceği erkeği bulup bir şeyler yaşama peşinde
Erkeklerse mümkün olan en kısa sürede birisini ayartma peşinde.
Ülkemizdeki çoğu ilişki bu şekilde
İyide ben erkeklerle ilişki amaçlı konuşmuyorumki. Öyle sorular sormadımda kimseye. Artık korkudan arkadaş olarak bile yaklaşamıyorum ya
ee ne için konuşuyorsun. gün arkadaşı olup kısır yiyip havuçlu kek yemek için mi?
ya omzundaki sıkıntıları birinin üstüne yüklemek için bir dert arkadaşı içindir
ya yalnızlığını seni ürkütmeden kendinden fedakarlık yaparak üstlenecek birisi içindir vs vs
Homo sapiens sapiens'i tanırım
Dertleşmek için tabiikide. Erkekler daha iyi dert dinleyip çözüm buluyorlar başka amacım ne olabilirki. Buldum zaten öyle bir arkadaş şuanlık ama ondan da şüpheleniyorum
verdiğim şıklarda var zaten. ;)
iyi akşamlar
Akşam mı
ikindi vakti geçtiğine göre akşam olur mümine kardeş
Evet evet pardon, o an hava çok aydınlık olunca şaşırdım.
Bi açlık var demekki 😅
Evet :D ama hiç beklemediğim tipleri bu hâlde görünce soğuyorum şaşıp kalıyorum üzücü de
Nefes alsın yeter deyince o kadar düşmedik gardaş diyorlar bir de 😏
Evet kesinlikle haklısınız 😹
Aman boşverin lafa gelince herkesin bir kriteri var en iyisi uzak durmak
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim. İyi akşamlar☺️
Cevap
11Cevap
En az 10 gün konuşmak lazım görmek lazım belki ondan sonra
Abazaliktan tipini bile gormediginede yurunmez ak
Yürümek ne yapışıyorlar bi de. Çok merak ediyorum o yürüdükleri kızlar zihinlerinde tasarladıkları ile uyuşmazsa napacaklar 🤭😝😄
Ne muhabbetler dönüyor burd sen flörtten bahsediyorsun 😅
Ben haberim yok demek ki
Sizde yuruyorsunuz ama tek fark siz kabul etmiyorsunuz.
Yürüyen kızlar çok nadir.
Bende bir şey söyliycem keyfimizin kahyasımısın iki tane evden çıkmayan abaza sana veya arkadaşlarına yazıyor diye böyle genelleme yapman doğru değil bacım
Yanlış olan ben mi oldum şimdi
Evt
Yürrrü benmişim. Nefes alsın yeter demekle aynı şey yaptığınız
Hadi be ordan iki abaza yazıyo başınız göğe eriyomuş gibi ortalıkta geziyonuz dmdmsknsksnz
Sende büyük ihtimal onlardansın. Avukatları olsa bu kadar çok savunmaz yaa 😄
Normalde olsa uzatma anlamıyosun anlamıyosunnnnnnn 😂😂 büyük ihtimal diyerek saavuşturamazsın anladınnn
Anladımmm tabiii tabii susabilirsin artık münafık
Yaaa münafık yazmadım ben site çeviriyor neysee
Bizi kâfir münafık da etti saol bacım ayak üstü geçirdiniz eyw eyw
Site çeviriyor onu hep kusura bakma ben yazmadım münafık diye bir şey🤭
Tabi tabi tabi tabi
İyi pekicik. Nasıl inanırsanız artık
Ben nasıl inanırsam zaten senin kafa yapısıyla devam etsek sonumuz yaş hanımefendi
Sizin sonunuz zaten yaş beyefendi. İyi günler
Sebebini öğrenebilirmiyim hanımefendi. Teşekürler
Sebebini bikaç saat sonra unutmazsam yazarım beyefendi. Şu an ders çalışıyorumda. Rica ederim.
İyi çalışmalar dilerim hanımefendi yardımcı olmak isterdim ama maalesef, sebebini dört gözle beklemekteyim
Ahahahaha 😅 teşekkür ederim. Sebebine gelince sebebi aslında açık ama ben kırıcı olmaması adına konuyu kapatmayı seçiyorum. İyi akşamlar sizee🍀
Aynı fikirdeyim size de iyi akşamlar😂
Teşekkür ederim anlayışınız içinn 💫🦋
Asıl ben teşekkür ederim 😺
Biz değil çükğmüz yürüyor
İyy pisliksiniz defol
Benim derdim o değilde her neyse. Evlenip çocuk doğurmak mı pisliklik senin gibi kafası sadece o tür şeylere çalışan zihniyetsiz erkeklerin olması mı pisliklik
O tür diye belirttiğimde ilk yaptığın yorumundan
Kızıştilar çok böyle tek kaliyorlar😂
Doğru 🙂
S a n a n e
Sen kes münafık
Münafık yazmadım ben bu arada site çevirmiş 🤭😶😶
haklısın
Var öyleleri
Çok hemde
Ama çok itici oluyorlar aslında kızlar daha çok uzaklaşıyor böylelerinden benim açımdan bence böyle
Tamam kral
Tabii reis 😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?