Kişilik & Karakter Geçmişe dönerek, birine bir şey söylemek için dönme şansın olsaydı kime ne söylerdin? flrttaxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor evet evet sizi geçmişe götürecek soruyla baş başa bırakıyorum:-)• şu sıralar moddum bihter gibi.. Geçmişe dönerek, birine bir şey söylemek için dönme şansın olsaydı kime ne söylerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MrFresh Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Kendi geçmişime dönüp kendime bir şey söylerim muhtemelen derim ben gelecekti senim oda şöyle der s. ktir len ordan sonra bir nah çekerim ben olduğumu anlarım ve derim ki bitcoin al 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Beni doğuran yaratığa seni hiç sevmedim ölene kadar sevmeyeceğim derdim dedim ama bunu milyonlarca kez söyledim yine söylerdim herhalde 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendime aptallık etme hayatını yaşa derdim ve her şeye takılma destek al cahil kalma oku öğren derdim 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Arkadaşıma Luna'yı 50xle şortla derdim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendi geçmişime dönüp kendime bir şey söylerim muhtemelen derim ben gelecekti senim oda şöyle der s. ktir len ordan sonra bir nah çekerim ben olduğumu anlarım ve derim ki bitcoin al
Beni doğuran yaratığa seni hiç sevmedim ölene kadar sevmeyeceğim derdim dedim ama bunu milyonlarca kez söyledim yine söylerdim herhalde 😂
Kendime aptallık etme hayatını yaşa derdim ve her şeye takılma destek al cahil kalma oku öğren derdim
Arkadaşıma Luna'yı 50xle şortla derdim.
Daha çok çabala
keske ilk tanidigim gibi kalsaydin :(
Basılarının anasna guzel cümlelerim olur asgım