BUNLARI SADECE BEN Mİ YAŞIYORUM?

Bi insan bu zamana kadar hep mi sınanır? Bilmiyorum yaşadıklarım ağır geliyo. Tamam hepimiz bu dünyaya sınanmak için geldik hepimiz bi zorluktan geçmek zorundayız ama bazen gerçekten dayanılmaz oluyo. Bunlarla nasıl baş edicem bilmiyorum. Geçmişte olanlar hala hayatıma çok etki ediyo. Öyle bi yara bırakmış ki hala biriyle kavga ederken, biri bana bağırınca dizlerim titriyo. Ben kendimi herkese çok güçlü göstermeye çalıştım. Herkes ben bunu yıkamam sansın istedim yine aynı boşluğa düşmemek için. Ama olmuyo atlatamıyorum. Bunları sadece kendime karşı yaşamam da ayrı bi dert. Başka bi insanı çok güzel savunurum. Hele de sevdiğim bi insansa başıma ne gelicek düşünmem ama kendime gelince kalıyorum olduğum yerde. Bunlar yetmiyomuş gibi bi de öfke sorunlarım var. Bitmek bilmeyen öfke sorunları. Hani derler ya gözüm döndü ne yaptığımın farkında olmuyorum diye tam olarak öyle oluyo. Canımdan çok sevdiğim insanları kırıyorum, olur olmadık yerde bağırıp çağırıyorum. Ama yemin ederim ben istemedim böyle biri olmak. Geçmişin arkasına saklanmak gibi olmasın ama her şey yaşadıklarım yüzünden oldu bundan eminim. Kendimi düzeltmek için çok çabalıyorum fakat çabalarım boşa gidiyo çünkü başaramıyorum. Böyle bi insan olmam hem çevremdeki insanların hem benim canımı çok yakıyo. Herkes benden uzaklaşıyo. Kendimden soğutuyorum insanları. Eminim tek değilim ama yalnızmışım gibi hissediyorum.:(

BUNLARI SADECE BEN Mİ YAŞIYORUM?