Güncellemeler
+1 yıl
Bence bunun telefon alacak bile parası yok bırakın arabayı evi
Kompleksli erkekler yazmasın. Kendi kendine doğum günümde bana biri mesaj attı ben de profili felan hiç zengine benzememesine profilinde bi golf olmasına rağmen esmer uzun boylu diye bi de doğum günüm diye cevap verdim ve bana ne iltifatlar ne iltifatlar sana varya tüm servetim feda olsun diye kendi kendine paradan bahsetmeler doğum günün için araba alıcam demeler ve geleceğine yemin ettiği erkeklik sözü verdiği geleceği günden bir gün önce beni engellemesi, sonra benim fake hesabıma mesaj yazmış

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Derdin para olsa bile bunda yanlış bir sey yok. Herkes hayata bir kez geliyor ve rahat yaşamak istiyor haliyle. Ben para maksadıyla bakan kızları asla yadirgamiyorum. Ben kadın olsam ben de oyle bakardim. Benim maddi durumum iyi bana da bu sebeple yaklaşıyorlar. Bu gayet normal. Laf söyleyenleri takma bence
Kesinlikle katılıyorum zengin erkek arayan kadın akıllıdır
Yani nude fotoğraf istememişim o ayıp günah ama onu isteyene bile biz kötü bir şey demiyoruz hoşgörülü oluyoruz
Valla ben aşka falan inanmadığım için mantık ilişkileri çok dogru geliyor. Zaten o tarz ilişkiler daha sağlam ve uzun süreli oluyor. Tabii ki kadın paraya erkek de güzelliğe bakacak. Tabii ki erkek, güzel bir kadınla vakit geçirmek istiyorsa o kadın için ciddi para harcayacak. Bunlar o kadar doğal ki
Maddi durumu iyi olan erkekler ilgini çekiyorsa seni tanımak isterim çünkü benim de akıllı kadınlar ilgimi çekiyor :) yanlış anlama lütfen bir beklentim falan olduğundan değil sadece senin gibi zeki kadınlara hayranlık duyuyorum
Ama yaşınız büyük benim için
Ben bir ilişki anlamında söylemedim sadece seni tanimak istemistim. Senin gibi paraya bakan zeki kadınlara hayranlık duyuyorum. Hediyler de almak isterim :)
Ama yaş doğruysa abimsin
Bir ilişki veya sevgili anlamında kastetmiyorum ki. İletisim kuran iki kişinin arasında illa böyle şeyler olması gerekmiyor. Bir arkadaş gibi düşündüm, dediğim gibi seni tanimak istedim sadece çünkü düşünce tarzın hoşuma gitmişti
Anladım evet tek kriterim para değil ama akıllıca bakmak lazım öyle mal ergen kızlar gibi güçlü kaıdn diyip de aylık 10 bin liradan az maaş aldığın patronun karısı 20 milyonluk evde yaşarken
İşte sen zeki bir kadınsın. Zaten zeki kadınlar rahat ve lüks yaşıyor, gereksiz gurur yapanlar da sefalet çekiyor dikkat edersen
Hm istek atıyım abi
Sevinirim. Dediğim gibi bir beklentim yok senden sadece düşünce tarzın hoşuma gitti ve tanismak istedim. Belki hediyeler de alırım hem :)
Bu arada yeni olduğum için mesaj atamıyorum. Mesaji da sen atarsan sevinirim :)
Beni ilgilendirmez ama aç gözlü davranmışsın. Aç gözlü davranırsan daima aynı duruma düşersin.
Ne alaka kanka? Zengin olduğunu öğrenince yavru olduğunu mu öğreniyorum da terk edeyim?
*yavur
Bir kere zengin insanlar öyle herkese hemen tanımadan araba falan almaz biraz mantıklı düşünseydin bence bu duruma düşmezdin.
Kendin yalancı olmayınca yalancıları tanıman zor oluyor ve erkeğin ilk görüşte aşık olacağını düşünüyorum
Anladım yani onlarca kız varken zengini birisi hemen seni sanal ortamdan bulup sahiplenecek böyle mi düşündün gerçekten?
Kapalıyım bir kere o onalraca kıza bakan erkekle ben denk gelmeyiz. Ve aşık olan olur ne biliyim ya insatgaram kullanan da benim gibi gerçek insan diye düşünüyorum bazen
O hayalini kurduğun ilişkiyi bulmak artık bu devirde çok zor dostum.
Evet de ben de çok zor şeyler yaşadım Allah mükafatını verir inşallah
Hayırlısı olsun. Kaderinde kolay yoldan kazanmak varsa öyle kazanırsın ama kaderin zor çizilmişse ne kadar çabalasanda kaderin dışına çıkamazsın. O yüzden seçimlerini çok düşünmende fayda var.
İnşallah kaderimde kolay yoldan para kazanmak olur hep amin
Ben ne okudum
Bana yemin edip yalan söylemiş sonra kendi kendine engelliyor ve fake hesabıma yazıyo para isteyen ben değilim paradan bahseden kendisi
boş ver gitsin puşt.
Aynen de para avcısı ne alaka kanka? Bir erkeği zengin diye istemek ahlaki helal bir şey buna kim ne hakla karışır
He sensin senin şeyin daha büyük de. 😁😁😁😄😄😄😄
Alay et geç
Zengin erkek isteyene para avcısı denmez akıllı denir para avlamak avlayıp bırakmaktır benim hoşlandığım erkek zaten güçlü ya buna ne buna ne
Takma kafana bacımsu 💖
Knk ne biliyim zengin bir erkeğe denk geldiğimde böyle mi düşüncek Allah muhafaza
Maalesef bazıları öyle olur
Para kötü bir şey değil akıllı insanlar para ister akılsızın aklı sadece uçkura fesada çalışır