Ben değer görmediğim yerde kalmayacak kadar kendime değer veriyorum..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben değer görmediğim yerde kalmayacak kadar kendime değer veriyorum..

Başkalarının beni değersiz gibi hissettirdiği olurdu ama şu an kendimi daha çok seviyor, değer veriyor sayılırım. Başkalarını sevmiyorsan uzak durursun ama kendini sevmiyorsan kendi kafanın içinde bunalımda oluyorsun sürekli. O yüzden öz saygı, değer önemli bence
Evet eskiden bana yapılan haksızlıkları bile görmezden geliyordum. Şimdi biri 1 hata yapsa bile direk çıkarıyorum hayatımdan. Kendime değer vermeyi öğrendim. Yalnız kalırım ama asla bana haksızlık yapan insanlarla bir yolu yürümem. Bu zor oluyor evet. Insan birilerine ihtiyac duyuyor. ama kalbi parçalanmış kişi eskisi gibi olamaz. Artık eski saf her hatayı kabul eden kişi değilim. Hiç bir şeye tahammülüm bile kalmadı. 😐
ilkokul yıllarımdan itibaren kendine değer veren, kendinden özğd vermeyen, kensine saygısı olup kendini geliştirip yetiştirmek için çaba içinde olan biriyim.
Cevap
14Cevap
Evet veriyorum önce kendime sonra kedilerime
Kendime aşırı değer veriyorum
Evet, tabiki kendime değer veriyorum. Hatta herkesten, herşeyden çok kendime değer veriyorum ki hayatta en önemli şeyin kendi benliğim ve kendi mutluluğum olduğunu unutmayayım..
Evet bilinçli bir birey olarak kendime değer veriyorum seninde dedigin gibi değer görmediğin yerden uzaklaşmak gibi mutluluğun sırrı bunda saklı. Ama şunu aşamadım sadecedeğersiz hissettiren biri yüzünden kendi değerimi sorguluyorum
Sen kendi değerini herkesten daha iyi biliyorsun 🙂
Veriyorum o yüzden susmayı seçtim artık elimden bir şey gelmiyor
Tabi ki,
Güzel soru tatlim pek fazla degil
Konuya gore degisiyor
Çok değer veriyorum
evet veriyorum
Kendine değer vermeyene değer veren olmaz
eskiden veriyodum..
Elimden geldiğince
Al benden de o kadar…
veriyom
ben olmasam ben yaşıyamam
Veriyorum.
Kendine değer vermeyen karşıdan değer görmez.
Her zaman
Biri sayesinde evet :)
Yeni yeni vermeyi öğreniyorum diyelim
veriyorum
Vermiyorum
hayir
Maalesef az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?