Soruma gelen arkadaşların profillerini kısaca inceleyerek aslında hayatlarında neye ihtiyacı olduğunu söyleyeceğim.
İyi bir stalkerım. Bugüne değin 2 binden fazla insan tanımışımdır. Bu yönden insan sarrafı olmasam da Analiz yeteneğime güveniyorum. Yalnız çok açık sözlü olucam kırılmaca gücenmece olmasın 😂

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Olur söyle
İçindeki boşluk hissini doldurmaya ihtiyacın var
Eyyy KS kullanicisi bana ne lazim soyle haydi🧞♀️🧞♀️🧞♀️
Daha dikkatli olmanız gerekiyor küçük fiziksel kazalar yaşamamak için. Gözler üzerinizde aman dikkat 😃
Söyle bakalım kardeşim ne lazımmış bana.. 🙂🙂
Taca ihtiyacın var diyeceğim ama sen zaten kralın oğlusun be abim.😎
Eyvallah kardeşim 🙂
Sence bana ne gerekiyor?
Haydi söyle bakalım
İç saadet ve manevi tokluk gerekiyor.
Haklısın
Sadece kızlarınkini ama değil mi? İyisin iyii, güzel tatik
Yukardan başladım sadece cevaplamaya. Zaman oldukça söylüyorum sırayla 😂. Taktik falan yok kasma rahat ol kral.
Birazcık önyargı ve peşin hüküm var sende. Sana biraz daha empati ve sakinlik lazım
Söyle bakalım
Hayatta biraz şansa ihtiyacınız var. Biraz da içinize atmayı bırakıp daha dışa dönük olmak size çok daha iyi gelecek.
Şansa kesinlikle ihtiyacım var ))
Teşekkürler✨
Hadi bakalım merak ettim
Güvenli bir liman... her şey olabilir bu. İş arkadaş ya da aşk... aynı zamanda risk almayı sevmediginizden hayatınızda keskin virajlardan ve ani kararlar vermekten sakınmalısınız
Valla şöyle bi balık yesek geçerde
Sabırsızlıkla bekliyorum😅🤭
İnsanlara fazla önem veriyorsunuz. Umursamamayı denemelisiniz.
Anlaşılan durum baya vahim; merci beaucoup👏🏻
Gerçekten söyleyecek misin
İnsanlara kalbinizle temiz ve saf duygularla değil daha çok aklınızla daha temkinli ve şüpheci bakmaya aklınızı dinlemeye ihtiyacınız var.
Söyle
Sıkıyorsun tutuyorsun kendini. Kalbine saplanan kılıçlara acımadı ki dediğini duyar gibiyim. Biraz kendini salıp ağlasan iyi gelcek sanki 😂
Yok o faslı geçtik :D teşekkürler
Söyle olur ama profil gizli ajdjd
İnsanlara pek tahammülünüz yok. Az insan çok huzurcusunuz. Hayatınızda sizi çekebilecek ve alttan alabilecek daha çok insana ihtiyacınız var.
İnsanlara tahammülüm var ama tüketilmemiş olması gerekiyor tabi ki. Az insan çok huzurcuyum evet ama alttan alınması gereken biri değilim. :))
Gönder gelsin
Bence sadece kısa bi tatile ihtiyacıniz var
Hadi söyle bekliyorum
İnsanlara güvenebilmeye ya da şöyle söyleyeyim güvenilir insanlara ihtiyacın var.
Bu kadar kısa mı🥺
Profil gizli ne yazık ki bu kadar tahminde bulunabildim.😂
Teşekkür ederim yine de😂
Merak ettim, ama benim profil kapalı. 😅
Dışınızda yaprak kımıldamıyor ama içiniz fırtınalarla dolu. Gözlerinize bakınca o içinizdeki fırtınaları görebilecek birine ihtiyacınız.
Yalnız baya iyi tespit 🙄
Merakla bekliyorum👍
Senin derdin sana yetiyor. Hayata daha umutlu ve pozitif bakan insanlarin olduğu bir ortama ihtiyacın var.
Söyle bakalım
Kendinizi daha çok eleştirmeye ve içe dönmeye ihtiyacıniz var.
Tabi
Daha çok elbiseye ve daha büyük bir gardroba ihtiyacin var 😃
Daha çok elbiseye ve büyuk bir gardroba ihtiyacın var 😃
Gardrobum büyük Elbiseye de ihtiyacım yok teşekkür ederim 😅
Ahshs soruya bayıldım 😂 bana ne lazım öğreneyim🤓
İnsanlara çok güveniyorsun. İyi bir insansın ama herkes senin gibi iyi değil. Biraz temkinli olmaya ihtiyacın var. Aynı zamanda inatlaşmalarla hayatıni tüketmemelisin. Bazen tamam nasıl istersen öyle olsun demek ömrünü uzatacak 😂
Tamam nasıl istersin demeyi yavaş yavaş öğreniyorum 😌 diğerleri doğru evet ajsjs
Söyle kardeşim.
Olur söyle hayırlı cumalar
Beni öldurecek biri lazim cunku cok yoruldum
O zaman size hayat olucak bir insan lazımm
Söyle bakalım
Hayatında nokta olamamış insanları umursamaman lazım.
👍
Evet söyle 🤣
Kararsızlıktan keskin dönüşlerden uzak durmanız gerek. Aynı zamansa sinir stres kontrolünü yüksek tutmanız günlük hayatınızda yıpranmanızı önleyecek.
Nerden bildinnnnn?
Merak ettim :)
İyi kalplisiniz. Merhametlisiniz. Başınıza ne geldiyse bu yüzden gelmistir. İnsanlara daha temkinli yaklaşıp güven temelli ilişkiler kurmalısınız.
Söyle 😄
Ruh eşinize ihtiyacınız var. Ama dikkat ruh eşleri geçici olabilir.
Neden geçici olabilme ihtimalinden bahsettiniz ruh eşliğimden terfii alıp kocam mı olucak nedir bu cümlenin sırrı😂
Bana da söyle bakışlım neye ihtiyacım var 😄😄
Kalp kırıklıklarını onarmaya ve geleceğe umutla bakmaya ihtiyacın var.
Evet söyle
Gözünüzü açtığinizda kışın gelmiş olduğunu görmeye ve kedinizin mırıltısıni duymaya ihtiyacınız var.
Çok çok doğru🥺teşekkürler
Söyleyin
Biraz umuda ve inanca ihtiyacınız var. Biraz uyum sorununuz var. Hayatınızda olmaması gereken şeyleri çıkarirsanız daha uyum sağlayacaksınız yaşama.
Olur
Hayatınızı bir kraliçe gibi yönetiyorsunuz. Vallahi bir tacınız eksik efendim.😂
Oo ben neymişim beee! :)
Evet
Kendinizle daha çok barışik olmaya ve sizi sevmeyenleri umursamamaya ihtiyacinız var.
Vay be
Tamamm🙂
Kalbin geçmişine ait bir mezarlık. Geçmişin hatırlarına tutunmayı bırakman gerekli...
Tutunmayı bırakmam mı gerekli, ilk kez böyle bir şey duydum. Neden ki?
Çünkü geçmişine tutundukça geleceğindeki güzellikleri kaçıracaksın. Geçmişi artık anmayı bırakıp yeni güzel hatiralara ihtiyacın var.
Olur.
Yabancı şarkılar gibisin. Seni dinlemeyi seven çok da anlayabilen pek yok gibi 😂 seni anlayan insanlara ihtiyacın var.
Klişe oldu😂ama Teşekkür ederim
Yani doğru bilemedik heralde 😃
Anlaşılmaya ihtiyacım yok kimseden beklentim de yok😂yanlış bildin
Olur söyle
Hayatınıza hep kalbinizle yön verdiniz. Kalbinizin sesini biraz bastırıp zor da olsa sizin için mantıklı olanı seçmeli ya da vazgeçmelisiniz.
Olur...
Geçmiste ailesel ve toplumsal yargılamalara maruz kalmışsıniz. Daha hür bir ortama ihtiyacınız var.
Teşekkür ederim...
Söyle abi
Daha sakin ve stresten uzak bir ortama ihtiyacın var.
Doğru tespit valla abi
Söyle
Seni iyi tanıyan ve sevmediğin şeylere azami dikkat eden böyle pamuklara saracak birine ihtitacın var gibi.😃
Yaaa🥺🥺🥺🥺
Söyleeee
İlgiye ve sevgiye ihtiyacınız var. Ama her insandan değil. Beklediğiniz insandan.
Söyle
Kalbiniz kaleler ve surlarla dolu. Ve sizde o surların içinde kısılı kalmışsınız. Ya içinizdeki surları yıkacak bir fatihe ya da kalbinizin kapılarını açacak anahtar sözcükleri duymaya ihtiyacıniz var.
Hadi söyle bakalım
Kalbindeki unutamadığin insanın sevgisine ihtiyacin var kankam
Evet🤐
Soyle
Duygusal ponçiklerden ve mızmızlardan çok çekmişsin. Daha mantiklı ayakları yere basan olgun ruhlu insanlara ihtiyaç var.
Olurr
Daha az önyargılı olmaya ve sinir kontrolüne 😃, aynı zamanda iyi bir üniversiteye ihtiyacın var.
Aaa bana sinirli dedi :D niye dediğini çok iyi biliyorum aslında kızmadım ama ciddileşince öyle göründü herhalde. Ön yargı değil gerçekçilik diyelim biz ona 🤣🤣
Söyle kırılmaca gücenmece yok🤝🏼
Daha özgür bakışlı dünya görüşı geniş insanlara ihtiyacınız var.
Bana ne gerekiyorr özelden yazınnn
Söyle
Söyleyin.
Söyle bakalım
evett
@stephnesis?
Kendinizi eleştirmeye ihtiyacınjz var
Söyle bakalım
Yalnızlığa ihtiyacınız var. Bir süre kafa dinleyip kendi kabuğunuza çekildiginizde hayata yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz
Hemen silcem cnku
Dertlesmeye ihtiyacinız var net. İçinizi döküp ağlamaya.
Şöyle bakalım
İnsanlara olan güven duygunuzu tazelemwye ihtiyacınız var
Nasıl bildin
Sizinle benzer şeyler yaşamış insanlarla olan küçük benzerliklerinizden. O benzerlikler de detaylarda gizli
👌
Neee🤔🤔🤔
Bol bol sabra ve dertleşmeye ihtiyacıniz var.
Söyleyebilirsin.