Şikayet ettiğim taraf yüksek sesle ezanın okunması
Ezan okunduğu zaman Resmen yeri göğü inletiyor lar.
Özellikle sabah ezanların dan rahatsız oluyorum ya abi 120 desibel ses nedir ya bu nasıl bir ruh hastalığı? ben günde 15 saat çalışıp eve geliyorum. Sizin o rahatsız edici yüksek sesli ezanınızı çekmek zorunda değilim. Telefonunuza indirin ezan uygulaması nı sonra ne yapıyor sanız yapın müslüman olan var olmayan var Ben her gün Sabah ezanı sesi ile uyanıyorum. sonra uykum kaçıyor işe yorgun gidiyorum. Lanet olsun!!!
Ezanın amacı zaten yeri göğü inletmek müslüman toprakları burası bundan doğal ne olabilir, bu ezanların dinmemesi için kaç babayiğit kanını oluk oluk akıttı, istersen şikayatte edebilirsin ayrıca hikaye etmekte şikayet etmektir kulak tıkacı al kapa kulaklarını.
Burası Müslüman bir ülke değil özgür bir ülke herkes Müslüman değil bunu kafanıza sokun artık
@Sedattt293 Yazdıklarımı iyi oku müslüman ülke yazmadım Müslüman topraklar yazdım, ayrıca 1071den bu yana Müslüman toprakları, beğenmiyorsan git senin böyle demen gerçekleri değiştirmeyecek... Allahın ayetleri Mümine nur Kafire ise azaptır kudurabilirsin istediğin kadar.
Cevap
4Cevap
Ben genel olarak rahatsız oluyorum
Genel olarak derken?
HapörlörEve yakınsa sıkıntı olabilir ama rahatlatıcı bence
imamlar boşa para alıyor çıkıp minareye okusunlar
Kamu hizmeti yapiyorlar
50-100 kisinin yasaddigi Kasaba olsa evet dedigin yapilir ama insan sesi nasil 100.000 kisiye ulassin. Diger türlüde bence otomatik okunmasi daha dogru , ezan otomatik okunsun imam ztn vaaz veriyor , namaz kildiriyor bosa para alma yok.
Aşırı rahatsız oluyorum çıkıp imamın kafasını kesesim geliyor
Tenedos ben imam degilim :) banaa göre imamın , papazin , hahambaşı nin bir farki yok. Bos yapiyorsunuz ikinizde.
ben de rahatsız oluyorum
Huzur verir o ses
Kulak tıkacı al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?