Kişilik & Karakter Stresli yaşam durumlarında nasıl baş edersiniz? Birgunbelki9999 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sağlık problemleri, gelecek sorunları.. nasıl üstesinden geleceğimi bilemiiyorum artık Güncellemeler+1 yıl Çok depresifim Stresli yaşam durumlarında nasıl baş edersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Şarkı dinlerim 0 0 Yorumla
Sıkılıyore Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Şu dönemde başa çıkabiliyorum diyen varsa yalan söylüyordur 1 0 Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Meslekten dolayı yasamdigim stres yok eve gidince kafa dağıtıcı şeyler yapıyorum hobi ediniyorum öyle başa çıkıyorum 1 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kafa dağıtacak bir şeyler bulmazsan olmaz. Ya da strese neden olan sorunu çözmelisin. 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Ben edemiyorum maalesef 1 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. uyuyarak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şarkı dinlerim
Şu dönemde başa çıkabiliyorum diyen varsa yalan söylüyordur
Meslekten dolayı yasamdigim stres yok eve gidince kafa dağıtıcı şeyler yapıyorum hobi ediniyorum öyle başa çıkıyorum
Kafa dağıtacak bir şeyler bulmazsan olmaz.
Ya da strese neden olan sorunu çözmelisin.
Ben edemiyorum maalesef
Zaten olcez mk diyip geçiyorum
uyuyarak