Kişilik & Karakter Kendinizle ilgili neyi seviyorsunuz? kir_papatyasi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Olumsuzluk yok. Bir insan olarak kendinizde takdir ettiğiniz şey nedir? Güncellemeler+1 yıl @KızlarSoruyor bu sorumu nasıl görmez ya şimdiye kadar süper soru seçilmesi lazımdı 😟 Kendinizle ilgili neyi seviyorsunuz? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Şu anki halimi seviyorum. Kendimi paralamamayı öğrendim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Kendimle ilgili her şeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. En çaresiz anımda ayakta kalıp hayatla/insanlarla mücadele edebilmeyi, düşmanım dahi olsa kafamda O iyi olsun isteği..Karşımda kendini hint kumaşı sanan zengin... ni yok saymam, kendimle duyuyorum 🥰iyiki varım💗💗💗💗💗💗 0 0 Yorumla
Porshemilao Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hic bir kötü alışkanlığımın olmaması ve geçmişimde yaşadığım ne varsa istedigimde unutabiliyor oluşum 0 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı. kendimi her şeyimle sevebilmeyi, seviyorum. 1 0 Yorumla
Karahan55 Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 96% +1 yıl Her olaya mantıkla ve sağduyulu bakabilmeyi ve sabrımı.. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl sbrımıpratikliğimianlayışlı hallerimi seviyorum 0 0 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dik duruşum, boyun eğmeyişim, minnetsizliğim. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Her şeyi 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Düsen modumu hızlı düzeltmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Umursamazlığım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şu anki halimi seviyorum. Kendimi paralamamayı öğrendim.
Kendimle ilgili her şeyi seviyorum
En çaresiz anımda ayakta kalıp hayatla/insanlarla mücadele edebilmeyi, düşmanım dahi olsa kafamda O iyi olsun isteği..
Karşımda kendini hint kumaşı sanan zengin... ni yok saymam, kendimle duyuyorum 🥰iyiki varım💗💗💗💗💗💗
Hic bir kötü alışkanlığımın olmaması ve geçmişimde yaşadığım ne varsa istedigimde unutabiliyor oluşum
kendimi her şeyimle sevebilmeyi, seviyorum.
Her olaya mantıkla ve sağduyulu bakabilmeyi ve sabrımı..
sbrımı
pratikliğimi
anlayışlı hallerimi seviyorum
Dik duruşum, boyun eğmeyişim, minnetsizliğim.
Her şeyi
Düsen modumu hızlı düzeltmeyi seviyorum
karakterimi
Hırslı olmak
Kendimi
Umursamazlığım
Her seyimi 😍
Burdan söyleyemem