bu herhangi bir söz olabilir.. edebi olmasına gerek yok..
icinizden ne geciyosa
icinizden ne geciyosa
Kapalı kapılar arkasında her türlü pisliği yapan artık kendi pisliklerinde boğulmaya mahkum insanlar Aziz gibi gezinirken senin en küçük hatanı kollarlarken o hatanda kendini pisliklerine bastırmak için bütün parmakları sana yöneltiyorlar ama bilmiyorlar ki bir parmak seni gösterirken geri kalan 3 parmak kendilerini gösterir
yerinde bi söz olmus tebrikss
Teşekkür ederim kalp kabul etmeyince dile vuruyor işte
evet ama hayat kisa ye ic gul eğlen omur dedigin nedir ki bu dunyaya bi kere geliyosun sonucta
İşte böyle düşünenler yüzünden bu hallere düştük maalesef empati yoksunuz bence diğer insanların özgürlüğüne saygı duymuyoruz hissettiklerini sorumluluk duygumuz yok
ben bi zamanlar asiri kendimi sıkardım simdi akisina bırakıyorum cunku sonucunda ben uzuldum yiprandim boylesi daha iyi bir sure sonra vucut kotu seyleri kabul etmiyor reddediyor uzulmekten biktigi icin ej azindan bende oyle oldu
Anlıyorum ama bu empatiyi ve hak eden insanlara saygı göstermeni de kenara bıraktırmanı gerekmezdi ya da vicdanını aldırmayı hak edene karşı hak ettiğin gibi davranırdın sen de komple sepete bırakmazdın
yasim 25 olunca ruh esimi bulur giderim bende djdjfj
Benim dediğim şeyle ne alakası var iyi fazla uğraşmazsın bu tarzda insanlar etrafta çok çünkü vicdanlarını aldırmışlar
ya alakasi yok insan iliskilerinden uzagim ve kendimi kariyerw odakli tutuyorum gonul isleri sonra dostluk arkadaslik bir yere kadad
Bunu yapan iki türlü insan vardır bir etrafında görüp korkan iki büyük ihanete uğramış kazık yemiş insan kariyerine kendini odaklar zaten dediğin yaşa geldiğinde nelerin ne olduğunu anlayacak kıvama geleceksin
evet aynen dedigini yasadim o yuzden kendimi gonul islerine kapattım
Anlamistim zaten
evet kariyer sahibi olup kendini gelistirmek donanimli olmak kat ve kat iyi uzulup bos iliski yasamaktan
Haklısın bu şekilde sana hak verebiliyorum ama bu senin şanssızlığından kaynaklı maalesef demek ki zamanı gelmemiş sen de bu durumu güzel bir şekilde değerlendirip kariyerine odaklanmasın bence bu çok güzel bir duygu kendi ayaklarının üzerinde durup işine gücüne sahip çıkan güçlü kadın figürü benim gözümde daima her zaman kazanır ve saygıyı hak eder
tesekkur ederim iste bi ziraat bi veterinerlik okuyorum
guzellik uzmaniyim
dil kursuna gittim
ehliyet aldim
yurt dışına gitmeyi dusunuyorum pasaport aldim
türkiye turu yapicam falan dhdjjd
Bunlar çok güzel şeyler hep kendini bir tık üzeri arttırmışsın hep bir şeyler başarmışsın durduğun yerde durmamışsın saygımı kazandım rica ederim bu arada ben diyor dolu bir insansın
iste o ise baska biriyle evlendi mutsuz kizina benim ismimi verdi cok pişman o baska birini buldu bense kendimi kazandim iste
Bence en iyisini yapmışsın boş ver sen ya yerde kalacaktın ya ayağa kalkıp devam edecektin sen devam ettin bence iyi yapmışsın ben herkese kolay kolay saygı duymam haberin olsun saygımı kazandım
tesekkur ederim Rabbim herkese nasip etsin benim kapanmami asla istemiyordu ben namazimda niyazimda biriydim buna kıl oluyordu kapandım da yani kendimi daha cok ibadete verdim Allahtan baska care yok su hayatta
Allah kabul etsin bak ne güzel daha yeni bulmuşsun neredeyse ve düşündüğün aklınla kalbini birleştirmişsin ben senin adına gerçekten çok sevindim böyle bir şey başarmanı dini bir şeyim bu denli karşı çıkması beni yanlış anlama sana karşı tuhaf şeyler gizliden gizli istemesine mi delaletti bilemeyeceğim her neyse bence çok iyi bir şey yapmışsın
zatende beni neden terk etti biliyor musun ben ona yakinlasmadim Allah korkum oldugu icin mesafeli oldum o beni afedersin opmek sarilmak daha farkli seyler istedi ben oyle biri olmadigim icin her seferinde biraktim nasil insansin sen sevmiyorsun dedi terk etti sonra da dedi ki ben senin kıymetini bilemedim sem cok namusluydun evlendigim karim beni erkek kardesimle aldatiyormus meger ama ailemden korkuma bosanamiyorum haksizlik etmisim sana dedi hala kiziyla evlenmis bana yazdi aradi agladi ben olmaz seni Allaha havale ettim dedim ben cok sevmistim ama eski beni öldürdü o kimseyi de oyle sevemem cani sag olsun
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste bazı şeylerin değerini işte kaybetmeden bilemiyoruz sen de öyle deme yarın bir gün daha iyisi çıkar hak eden biri çıkar ya da çıkmaz Allah bilir daha yeni bulmuş zaten nasıl bir karakterde insanlarmış ki ailesi falan da böyle bir şey yapmış kardeşini geçtim karısı karısını geçtim kardeşi şaka gibi
evet iste rezalet aile korkusundan bosanamiyor da ama hak etti cunku beni cok uzdu o ben mesafe koymaya çalıştıkça yakinlasmak istedi okulumu beklemedi kendisi
Bu sevgi değil ki bazı şeyler zaman ister fedakarlık ister aldı babayı işte boş ver sen iyi bir insansın yanlış anlama dost olunabilecek bir insansın seni tanımıyorum ama öyle bir hissiyat oluştu
cok sag ol ailemle tanismak istemisti annemde hayirliysa beri hayirsizsa geri demisti gitti iste annemde ayrilmak istemiyordu kendisi uzak sehirdeydi annem senin gibisini bulamaz diyor zaten cok saf kalplisin uzulursun ama o hic mutlu olamaz ahini aldi dedi
Eskiler işte kadının bir bildiği varmış tkp. trnsn rica etsem sakincasi yoksa
Cevap
4Cevap
Fayda fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir.
helal lan sana yusufiii
Neydik, ne olduk yine?
Bilinmezin bilgisizliği de.
Bilir mi cüzzamlı ruhun?
Neresindeydin nerdeki arşın.
Kimde kimdin sandığın?
Aslıma göre vuslatım..
]°
şiire gel hangi sairin dizeleri bunlar helal
Hüsrana dönmüş saatimin yelkovanına ait
Diz toprağa yaslanır da baş düşerse taşa gelir
sad but true maalesef kii