Bu sadece erkek olmuyor. Arkadaşları da dahil. Sadece merak sorusu.

Bu sadece erkek olmuyor. Arkadaşları da dahil. Sadece merak sorusu.

Sadece konuşuyoruz kime ne 😅
Şaka bir yana güven meselesi benim açımdan herkese 0. O zaman kimse kalmaz çevremde. Az buçuk vakit geçirdikten sonra birazcık güveniyorum. O zaman da zaten konuşuyorum. Yüzde yüz anneme bile güvenmem ben
Güvenmedikleri için değil onu gerçekten seven erkek ilgi gösterir ilgi ihtiyacını yeterince karşılar. Kimse doyduğu şeyi fazlasıyla yemek istemez. Ya onu seven kişinin tipi ya da parası az gelmiştir. Bunun için kendine göre daha yakışıklı veya daha çok parası olan tanımadığı kişilerle konuşmayı tercih eder. maalesef türkiyede durum böyle aynı şeyler erkekler içinde geçerli ama genellike kızlarda çok gereksiz bir ego var kimse ne üstüne alınsın nede yanlış anlasın. Bazı insanlar dünyada tek kendi var herkes onun peşinde sanıyor oysa herkes sizden istediğini alana kadar sonra ortada öylece kalırsınız.
Bu bence tehlikeli şwkilde son hızda araba/motor kullanmaya benziyor adrenalin hormonu nasıl artıyorsa
Aynı şekilde bu da öyle daha pasif hali sadece
ya da gerçekten de kötü biri olup olmadığını anlasa bile bir zarar görmediği halde ona kötü biri demez merak eder, kabullenmesi için illa ki başına bir şey gelmesi lazım psikolojik sorun bu aslında
Bana göre güven çok farklı bir kavram. Örneğin birine bir konuda güvenmezsin ama başka bir konuda güvenirsin veya sadece sohbetini seviyorsundur quxjwjdje veya konuşursun bir şekilde devam edersin ama daha temkinli davranırsın
Cevap
17Cevap
Güvenmediğim kisi erekke ya da kadim fark etmez iletişimini keser hayatimdan atarım onu...
Psikolojileri bozuktur
Sonunu merak ettikleri için sanırım. Bile bile lades gibi bir şey.
Güvenmediğim kişiyle konuşuyorsam muhtemelen içimdeki kini ona kusup sonrasında engellemek içindir :dd
Ya da sadece canım sıkılmıştır sataşacak kişi aramışımdır hihihi
İlk başta kimseye güvenmiyorsun zaten, ilk gördüğünüz kişiyle sizin için özel olanı paylaşın bakalım. İçiniz rahat etmiyor böyle durumlarda. Güven sonradan kazanılıyor. Sora sora, göre göre.
Güven mi?
Ben güveni bir erkek ismi olarak kullandıklarını düşünüyordum.
Erkeklere güvenmek mi?
Bu bir yılana güvenmek kadar abestir. Aman ha ! Kendinizden başkasına güvenmeyin. Her yer yoz erkek doldu. Üzmek, karalamak için sıraya girip her bir kızdan intikamlarını alıyorlar.
Ben kimseye tam anlamıyla güvenmem. Bence en sağlıklısı bu, çünkü insanlar her an herşeyi yapabiliyor. Yani konuşmasak çevremizde de insan kalmaz😂
konuşmam dürüstlük benim için en önemli şey aksi takdirde boş zamanımı doldurduğum biri olur
Hadi ama bu sadece kadınlar için geçerli değil. Neden konuştuklarına gelince. Güven bu pat diye oluşan bir his değil. Konuştuğun kişinin güvenilecek bir insan olup olmadığını anlamak için zamana ihtiyaç vardır.
İşte başta bir güven duygusu çıkartıyor ortaya ama sonra ne oluyor sapıklık, şeyinin fotosuna kadar gidiyor Allah belasını versin öylesinin. Ama artık anlıyorum eğer g. tü başı ayrı oynuyorsa yallah...
Kaybedeceğini bilirler ama konuşurlar erkek çeker gider bu sefer genelleme yaparlar hepiniz aynisiniz 😂😂😂
Kendini aşmıştır, karakteri konuşkandır
Yanlızlıktan korkuyodur belkide
ya da övgü meraklısıdır
Beni ilgilendirmiyor, hatta kadın cinayetleri bile artık ne sebeple oluştuğu bilindiği için umursamıyorum karşı cinsi.
Boş zamanlarını doldurmak için erkeklere nazaran kadınlar boşluğa gelemez genel anlamda illa iletişim halinde olmak ister bi nevi bağımlılık.
Ben bunu güvenilir yaparım düzeltirim düşüncesi ile. Sonra bakıyorsun değişmiyor yol veriyoruz. Ama hep düzeltme amacımız var ne yazık ki.
İletişim kurulur kendine güvendikten sonra. Nerede mesafe koyacağını biliyorsan sıkıntı yok konuşmakta.
Konuşmazsak gerçekten güvenilir olup olmadığını nasıl anliycaz🙄
Kadınlar gizem sever. Herşeyini bildikleri erkekten hoşlanmazlar.
Genelde konuşmamayı tercih ediyorum. Paronayak kişiliğim çenemi kapatıyor 😂
Onlarda iyiyi kötüyü çözecek akılları yok ondan 😀
Belki ben yanılıyormdr
Bi tanımak gerek gercek bir güven icin önce tanısılr
Ee biz kimseye güvenmiyoruz sessiz duracak halimiz yok
Bence sadece o insanların gerçek hislerini öğrenmek için belki yanıldıklarını düşündüklerini için
Dostunu yakın düşmanını ( güvenmediğini) daha yakın tut demişler
ondan...
Kadınlarda mantık aramak mı?
İmkansız bu..
Güvenmek istedikleri için belki. Olamaz mı?
Aslında güven vermesini bekliyoruz, o güven konuşma sırasında bir sağlansa neler olur neler.
Güvenmediğim kişiye selam bile vermek istemem
Şerefsiz sevdiklerini biliyoruz o yüzden beyin yok bunların
Sosyalleşme ihtiyacı, bunu sadece kadınlar da yapmıyor. İnsanlığın olayı bu, güvenmek zor ama iletişim görmezden gelinemez bir ihtiyaç.
Kadın olmadığım için bilemedim 🙄
Cünkü bazen o kisilere cok alisirlar ve hersey bir aliskanlik seviyesine ulasir..
Yanlış tanıyor olabileceklerine inandıklardan dolayı olsa gerek
Bu bence erkeklerde de var. Bazen insan sadece iletişime ihtiyaç duyduğu için konuşabilir
Naber nasılsın muhabbeti için güvene gerek yok ki
Yalnız kalmak istemiyoruz
Çıkarı varsa konuşulur. Yoksa konuşulmaz
Öyle bir şey yapmıyoruz.
İlgi gördüğümüz herkesle konuşuruz genel dkjdjd
ben konuşmam kesinlikle
Sıkıntıdan dolayı konuşuyoruz
Egolarını tatmin ediyorlar.
Deneyim olsun diye konuşurum.
Laf olsun torba dolsun diye 😒
Ben guvenmedigim bir insan ile konuşmam şahsen
Belkide ilgi görmek hoşlarına gidiyordur. Yüksek egolarını okşayan erkek çok fazla olduğu için 😁
Her zaman tetikte olmak icin
Soruyu bir türlü anlayamıyorum..
Güvenmediğim kişiye selam bile vermem
Ben konuşmuyorum ne alaka?
Laaan tüm tez çöktü :' (
Seviyordur
Ben konuşmam
Ben konuşmam
Konuşmam
Zaman kaybı işte
Yo benn konuşmam
Kimmiş onlar