Genetik çeşitliliği sağlamak için kendini feda mı ediyor yoksa düpedüz hayat kadını mi yapmakta?

Doğanın ona yüklediği misyonu yerine getirmekte.
Güdülerinin esiri olmuş; hacmen bir arıdan çok daha devasa şahsiyet olarak iğnesi kadar etmeyen canlılar talamış yer yüzünü.
Şimdi biz oturup bu kraliçenin seks hayatından bahsedersek ayıp olmaz mı ona?
kıskandın herhal!
akıllı arı kadın , rakibelerini elemiş , hepsi benim hepsine verecem demiş sistemi kurmuş , kendine çalıştırıyor sadece.
2x1 lustral ile 3x1 validol damla tavsiye ederim . 15 gün düzenli kullan , sonra yine konuşuruz.
Sana 1 mg xanax la sosyal ortamda biraz rahat ol diye dideral yazmıştım onları içmeyi bıraktın herhal iyice kendinden geçtin. 1 ay iç de gel iç deeeeeeeeee…
xanax sonrası libido artımım oldu biliyorsun , sende yeter da deldin geçtin beni diye veryansın etmiştin , bende gel la ikimizde percocet , atalım , uçalım dediydik ya .
İşte sonra percocet sana ağır geldi hayal görmeye başlayıp çölde su var sandın da ben sana vıcodın daha hafif bence sen vıcodın iç az hayal görürsün dediydim de dediklerimi sallamadıydın ya. Hah işte ordan sonra koptun.
Haklısın bi gözümü actım üst üste alt alta tövbe est….🙈🙈🙈
Doğanın bir mucizesine ve enteresanlığına.
Cevap
18Cevap
Genetik çeşitlilik.
Bilimsel olarak cevabı genetik çeşitlilik ve neslin devamı için en iyi geni bulmak olacaktır ama bu zevk almıyor demek de değil bence 😊
Allah 'ın mucizesine..
Müthiş bir koloniyel yaşamları var.
İşini biliyor. Hiçbir kraliçe tek erkekle yetinmez...
Dişi aslanın bir günde tam 50 kere erkek aslanla çiftleştiğini biliyor muydunuz?

...
Doğal bir olay arılarda böyle
Bebekliğinde yediği arı sütüne belkide polene.
Bence keyfi ve canı istediği için emrindekileri kullanıyor. Bundan zevk aldığı kesin..
Kraliçedir, elinin kiridir, yapar.
yaşam döngüsüne
Kraliçe teşhir seviyor
Alem buysa kraliçe benim diyor sanırım 🙂
Ve aslında imkan varken grup yapıyor, kiminki tutarsa yavru ondan 🙂
Her çiçekten bal alıyor fenami
Hayat kadınıdır 😂😂😂
Kadındır yapar.
Kraliçe arıya mı özeniyorsun beyb
Grup seviyor demek ki
kassmmerr
Arilarda da nemfomani varmis 🤣