Kişilik & Karakter En son kiminle küsüştünüz? -PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gıcık gıcık konuşmayı sever misiniz?Burcuma binayen bu işler benden sorulur sanırım 😂 En son kiminle küsüştünüz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kimseyle küsmedim ama buradan bir arkadaşı tamamen silecek gibiyim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Kimseye küsmedim. bunun yerine hayatımdan çıkarttım 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gıcık gıcık konuşmayı sevmem.Karşımda böyle birisi varsa ağır konuşur yolu veririm. Gözümde gereksiz insandır.En son kiminle küstüğümü hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Harbiden çok gıcık bir insanım ruhumda var 😀 en son arkadaşımla küstüm. Senin burcun ne? 0 1 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Başak burcuyum sen 😊 Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Pek küsmem ama kusersem de bitiririm, hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 19 gü Bir iş arkadaşımla yanlış anlaşılma yüzünden konuşmuyoruz bir haftadır. 0 0 Yorumla
Smilee35 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kimseyle küsüşmedim :) 0 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. Annemle küsüştük🫠 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kimseyle küsmedim ama buradan bir arkadaşı tamamen silecek gibiyim.
Kimseye küsmedim. bunun yerine hayatımdan çıkarttım
Gıcık gıcık konuşmayı sevmem.
Karşımda böyle birisi varsa ağır konuşur yolu veririm. Gözümde gereksiz insandır.
En son kiminle küstüğümü hatırlamıyorum.
Harbiden çok gıcık bir insanım ruhumda var 😀 en son arkadaşımla küstüm. Senin burcun ne?
Başak burcuyum sen 😊
Pek küsmem ama kusersem de bitiririm, hatırlamıyorum
Bir iş arkadaşımla yanlış anlaşılma yüzünden konuşmuyoruz bir haftadır.
Ahh ki sana ah
Evet sende gıcık bir tip var
Maalesefki hayatıma
Kimseyle küsüşmedim :)
kimse ile
Çabuk unuturum ama ablamla küsmüştüm galiba
Annemle küsüştük🫠
Seninle