Kişilik & Karakter En sevmediğiniz renk ne? единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir rivayete göre sevmediğimiz renkler hayatımızda eksik olan unsurları ifade ediyor En sevmediğiniz renk ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bu gri milletini sevmiyorum hele evinin duvarlarının griye boyatanları hiç anlamıyorum. 0 2 Yorumla ikizterazi +1 yıl Gri/lacivert diyorum. Yorumla единорог +1 yıl Belirsizlikten hoşlanmazsın Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı. Askerde Hakiden nefret ettim 1 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. Sarı 1 22 Yorumla единорог +1 yıl Asosyalliğe işaret Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Çalışmak'tan sosyalleşemiyoruz. Doğru Yorumla единорог +1 yıl Üzücü Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Sen renk uzmanımısın. Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Şak diye bildin Yorumla единорог +1 yıl Evett Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Vay bee tüm renklerin ne anlama geldiğini biliyorsun? Kırmızı cinsellikmi o zaman Yorumla единорог +1 yıl Gibi Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Asıl mesleğin nedir? Fizyo terapimi Yorumla единорог +1 yıl Henüz bir mesleğim yok :)Ama turizm ve çocuk gelişimi alanlarında eğitim alıyorum Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Bende turizmciyim Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Meslektaş olucaz desene Yorumla единорог +1 yıl Çalışmaktan dediğin an anlamıştım zaten Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Çokk yoğunuz öyle böyle değil. Uyumaya zaman yokk Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Pandemi arkası bu sene turizm çık canlı geçiyor. MaşaAllah Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl İstanbulmu senin? Yorumla единорог +1 yıl Muğla Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Wavv çok iyi süper. İngilizce nasıl? var mı bişeyler Yorumla единорог +1 yıl Var abicim var. d Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Ortacamı? Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl tamam iyi kendine iyi bak sıkıldın sen. Hoşçakal Yorumla единорог +1 yıl Sıktın yani.. Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fıstık yeşili itici geliyor.. 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Lacivert ama Fenerbahçe'den ötürü değil :)) 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Turuncuyu sevmem 0 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı. Turuncuyu sevmiyorum 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Pembe.. 0 1 Yorumla единорог +1 yıl Yüzük parmağın işaret parmağından daha uzun? Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. Açık tonları sevmiyorum 0 11 Yorumla единорог +1 yıl Sen agresifsin Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Az uçundan Yorumla единорог +1 yıl Geçer o da umarım:) Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Zor bakalım 😃 Yorumla единорог +1 yıl Çok mu zor Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Baya zor Yorumla единорог +1 yıl Çok hırslandım simdi dermişim 😃 Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl İmkan olsa hallederim ben zaten hırsla mana gerek yok 😃 Yorumla единорог +1 yıl Hırslanmadım zaten :)Dermişim dedim 😀Zor deyince öyle demek geldi içimden. Zoru başarmayı severim de ben.. Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Her zoru da zorlama yine de sen 😃 Yorumla единорог +1 yıl Asla yapmam öyle bir şey o yüzden bye bitch 😃 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Fosforlu renkler 0 4 Yorumla единорог +1 yıl Sağlık sorunları veya özgüvensizlik Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl ikisinden biri mi eksik ben de Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl jajaja Yorumla единорог +1 yıl Diye yorumlanıyor 😃 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sarı 0 4 Yorumla единорог +1 yıl Asosyallik hocam Yorumla Illecebrous +1 yıl Saçma hiç asosyal değilim aksine 🤣🤣🤣 Yorumla единорог +1 yıl Allah allah Yorumla Illecebrous +1 yıl Bana hastalığı çağırıştırır ondan sevmem Yorumla
hemvarhemyok Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Kahverengi 0 4 Yorumla единорог +1 yıl Huzursuzluk var :) Yorumla hemvarhemyok +1 yıl Rengi çok iğrenç geliyor bana 🤢 Yorumla единорог +1 yıl Kahverengi ayıcıklar iğrenç mi yani 🥺 Yorumla hemvarhemyok +1 yıl Onlar hariç ben sadece rengine pek bayılmıyorum😅 Yorumla
Aspirin00gs Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sarı kırmzı 0 19 Yorumla единорог +1 yıl Soruyu dikkatli okuyunuz :) Yorumla Aspirin00gs +1 yıl En sevdiginiz renk diye okudum pardon bordo, Yorumla единорог +1 yıl Bordoyu bilmiyorum, ama kırmızı hayatımızda tutkunun eksik olduğu anlamına gelirmiş Yorumla Aspirin00gs +1 yıl Kırmızı elbiseye , arabaya yakışmadıgı bişiy yok Yorumla Aspirin00gs +1 yıl Gerçek tutkudur kırmızı sen bakma açıklamalara Yorumla единорог +1 yıl Ben hiç sevmem Yorumla Aspirin00gs +1 yıl Senin renk sevgin nedir ki Yorumla единорог +1 yıl Evet işte, kırmızıyı sevmeyenin hayatında tutku eksikmiş demek. Ben de sevmiyorum:) Yorumla единорог +1 yıl Ben turuncuyu çok severim bir de pembeyi Yorumla Aspirin00gs +1 yıl Tutkusuz ve zevksiz oldugun belliydi ölmüş gibi halin var Yorumla Aspirin00gs +1 yıl Pembede hoş renk turuncu eh biraz hoş geliyor göze Yorumla единорог +1 yıl Tutkusuz demek degil, hayatımda şu an eskik anlamında bu :)Belki ileride sevebilirim. Aynen oldum kanka ehdhsdhjd öteki taraftan yazıyorum Yorumla Aspirin00gs +1 yıl Mecaz anlamında söylemiştim neyse tutku olmayınca hayat zevksiz oluyor Yorumla единорог +1 yıl Doğrudur Yorumla Aspirin00gs +1 yıl Bu yüzden kırmızıyı sevmeye başla Yorumla единорог +1 yıl Hemenn🏃🏽♀️ Yorumla Aspirin00gs +1 yıl Yanına sarı eklemeyi unutma kanki çok mutlu olursun Yorumla единорог +1 yıl Gerek yok Yorumla Aspirin00gs +1 yıl Peki Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı. Turuncu 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. pembe 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Öyle renk yok 0 0 Yorumla
Ériceirả Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yeşil sevmiyorum 0 1 Yorumla единорог +1 yıl Hmm plaza insanı sorunları Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu gri milletini sevmiyorum hele evinin duvarlarının griye boyatanları hiç anlamıyorum.
Gri/lacivert diyorum.
Belirsizlikten hoşlanmazsın
Askerde Hakiden nefret ettim
Sarı
Asosyalliğe işaret
Çalışmak'tan sosyalleşemiyoruz. Doğru
Üzücü
Sen renk uzmanımısın.
Şak diye bildin
Evett
Vay bee tüm renklerin ne anlama geldiğini biliyorsun? Kırmızı cinsellikmi o zaman
Gibi
Asıl mesleğin nedir? Fizyo terapimi
Henüz bir mesleğim yok :)
Ama turizm ve çocuk gelişimi alanlarında eğitim alıyorum
Bende turizmciyim
Meslektaş olucaz desene
Çalışmaktan dediğin an anlamıştım zaten
Çokk yoğunuz öyle böyle değil. Uyumaya zaman yokk
Pandemi arkası bu sene turizm çık canlı geçiyor. MaşaAllah
İstanbulmu senin?
Muğla
Wavv çok iyi süper. İngilizce nasıl? var mı bişeyler
Var abicim var. d
Ortacamı?
tamam iyi kendine iyi bak sıkıldın sen. Hoşçakal
Sıktın yani..
Fıstık yeşili itici geliyor..
Lacivert ama Fenerbahçe'den ötürü değil :))
Fosforlu renkler olabilir
Turuncuyu sevmem
Turuncuyu sevmiyorum
Sevmediğim renk yok
Pembe..
Yüzük parmağın işaret parmağından daha uzun?
Açık tonları sevmiyorum
Sen agresifsin
Az uçundan
Geçer o da umarım:)
Zor bakalım 😃
Çok mu zor
Baya zor
Çok hırslandım simdi dermişim 😃
İmkan olsa hallederim ben zaten hırsla mana gerek yok 😃
Hırslanmadım zaten :)
Dermişim dedim 😀
Zor deyince öyle demek geldi içimden. Zoru başarmayı severim de ben..
Her zoru da zorlama yine de sen 😃
Asla yapmam öyle bir şey o yüzden bye bitch 😃
Fosforlu renkler
Sağlık sorunları veya özgüvensizlik
ikisinden biri mi eksik ben de
jajaja
Diye yorumlanıyor 😃
Sarı
Asosyallik hocam
Saçma hiç asosyal değilim aksine 🤣🤣🤣
Allah allah
Bana hastalığı çağırıştırır ondan sevmem
Kahverengi
Huzursuzluk var :)
Rengi çok iğrenç geliyor bana 🤢
Kahverengi ayıcıklar iğrenç mi yani 🥺
Onlar hariç ben sadece rengine pek bayılmıyorum😅
Sarı kırmzı
Soruyu dikkatli okuyunuz :)
En sevdiginiz renk diye okudum pardon bordo,
Bordoyu bilmiyorum, ama kırmızı hayatımızda tutkunun eksik olduğu anlamına gelirmiş
Kırmızı elbiseye , arabaya yakışmadıgı bişiy yok
Gerçek tutkudur kırmızı sen bakma açıklamalara
Ben hiç sevmem
Senin renk sevgin nedir ki
Evet işte, kırmızıyı sevmeyenin hayatında tutku eksikmiş demek. Ben de sevmiyorum:)
Ben turuncuyu çok severim bir de pembeyi
Tutkusuz ve zevksiz oldugun belliydi ölmüş gibi halin var
Pembede hoş renk turuncu eh biraz hoş geliyor göze
Tutkusuz demek degil, hayatımda şu an eskik anlamında bu :)
Belki ileride sevebilirim.
Aynen oldum kanka ehdhsdhjd öteki taraftan yazıyorum
Mecaz anlamında söylemiştim neyse tutku olmayınca hayat zevksiz oluyor
Doğrudur
Bu yüzden kırmızıyı sevmeye başla
Hemenn🏃🏽♀️
Yanına sarı eklemeyi unutma kanki çok mutlu olursun
Gerek yok
Peki
Kırmızı ve Mor..
gri..
Turuncu