İnsanların uğur-totem olarak gördükleri bir şeydir bu. Sizin şanslı numaranız hangisi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
3 ve 7 :) #ilginçkadın
hoş geldin.
Hoşbuldum
Özele gidemiyoruz formaliteden dolayı gibi
Xper eksik, özelden yazıp burdan yazamicağın ne var?
İstedigin tum cevapları alamazsın. Dediğim gibi
Kapalı bi kutusun anahtarları bulmak mı gerekiyor yoksa vermek senin elinde mi?
Cok okudugun icin yanıtlarından zevk alıyorum. Basit sıradan zayıf mesajlara sahip değilsin. 👍🏻
İltifat için teşekkür ederim. Geceleri hep bu saatlerde mi uyursun?
Geceleri etraf sessiz olunca her şey tamamen bana ait benim kontrolümde gibi hissettirir. Severim geceyi genelde iletşimsiz geçiririm özel durumlar hariç. Sen neden uykusuzsun ancak mı rahat kaldın yoksa
Sanırım biraz fazla kontrol etmeyi seviyoruz? Sorun yok bendede var. Uykunun vakit kayıbı olduğunu düşünüyorum ben.. o yüzden genelde geç yatar erken kalkarım
Dayanıklı ve güçlü bir kadın mısın sen.
Ben bu sorunun cevabını biliyorum. Bence sende biliyorsun peki sence öyle miyim ben?
Senden sıkılmadıgıma göre ;)
Burada senden bunu tırnak uclarından sac diplerine hatta telefonun ekranına dokundugunda sıcaklıgı hissettigin parmak uclarına kadar seninde bildigini duymak istiyorum şimdi hemen.
Evet güçlü bir kadınım hemde çok güçlü ve dayanıklı zoru seviyorum kolay çok sıkıcı çok herkes..
Yetmez, devam et kendini betimle bana
Herşeyi hemen öğrenmek çok sıkıcı gizemi severim.. birazda sen anlat
Senden içindekileri talep ediyorum, duymamı sağla okutarak kendini bana.
Benimle ilgili cok meraklan delir
Ne duymak istiyorsun? Hadi sor direkt burdayım bak cevaplayacağım ben.
Kolay kolay delirmem öyle
Bana senin icinde en cok dipte kalan ama aslında tam aksine hiç kalmaması gereken keyiflerinden bahset yani kendi zevklerinden. Sadece bana.
Mesela ben yağmur çok severim kaçmam çünkü hissetmeyi severim toprak kokusunu suyun tenime dokunuşunu. Bazen kötü hissettiğimde gök gürültüsü ve yağmur sesi dinlerim ve kendimi ormanda sırılsıklam hayal ederim bu beni rahatlatıyor..
Senin zorluklardan da kacmayacagını dusunuyorum cadı bir yönün olduguna eminim zaten :)
Teninde yagmur zerreleri tana tane durur mu; senin ormanında…
Dediğim gibi zoru çok severim çünkü başarmanın hazzı var sonunda.. Kolayı zaten herkes yapıyor.
Durmazlar akar gider yenileri gelir..
Bana tek bir cümle yaz herkes gibi basitle işi yok bu kadının dedirt.
Seninle uğraşıyorum bak sen basit misin?
Seni allak bullakken
Baska bir allak bullak versiyona sokuyorum ama pes etmiyor yorulmuyor kaçmıyorsun. Sabırlı ve zevk sahibi bir kadınsın bence agzının tadını biliyorsun ama aç kalmışsın ;(
Belkide haklısındır.. Peki sen beni neden deniyorsun? Tehlikeli bi oyun bu
Hmmm neden?
Aslında bunun cevabı sende saklı sen neden deniyorsan o yüzden tehlikeli
Sende meraklısın gördüğüm kadarıyla
Tek farkla. Deneme tahtası değilsin sen bende denemiyorum “o yüzzden” olan şeyi kendime rezerve ediyorum tam şu an
Olan ne peki tam şu an?
burada neye acık olduguna baglı
Benim dusuncelerim var yine peşine dustun tabi
Düşüncelerin bana yönelik mi peki?
Neyi istedigimi yansıtmak istersem ogrenirsin.
Açıkca soramadıgın sürece!
Peki sende o halde
Senin talebin arzun merakın net.
Sen beni çözdüğünü mü düşünüyorsun?
Sana seni okumakla işim olmaz. Bunu iyi biliyorsun sende zaten sende olanı merak etmiyorsun olmayanda ilgin. O da bu alanda su anda ama acıklama cesaretine sahip değilsin
Bundan emin misin?
Kesinlikle. Yoksa coktan salonda tv nin ısıgını kapatmıs telefonu sehpaya bırakmıs mutsuzluga sarılıyor olurdun ;(
Belki, belkide değil
Gereksiz oldu bisey katmadı.
2 işi aynı anda yapabilirim ama iki yerden yazmak gece 3’te zor oluyor biraz, diğer yerden devam
Sohbet bir an sekstinge kayacak gibi düşündürdü ajajajahshshhs
Gittin.. gerçekten..
Sanal bu kardeş çok kafa yorma.. bunlar herkese böyle sen fazla anlam yüklemişsin erkeklere. 10 gün sonra başka hesap açar yine dolanır buralarda yine senin gibi birine kancayı takar.
Bilmiyorum tek bildiğim gitti ve iyi hissetmiyorum
Yok artık... yüzünü bile görmediğin biri.. belki de evli. Sen duygusal boşluktasın onun edabiyat yapması laf salatası hoşuna gitmiş sadece.
Bazen birinin yüzünü görmeye gerek yok bağlanmak için… onunla paylaştıkların sana hissettirdikleri önemli olan.. Kim olduğu bunları değiştirmez..
Üzgünüm ama biraz kanmaya müsait çokça da boşluktaymışsın. Adam ortada yok , demek ki iki üç cümle birkaç psikolojik taktik yapmış , başarılı da olmuş. Resmen adam denemiş bu taktikleri sen de atlamışsın. Profilini stalklasan bile anlarsın. Bu kadar boşlukta olmayın ablacım ama ya gerçek hayat bu değil. Bir iş meşgale bulun kendinize.
Sayılara değer atfetmiyorum
Bir beş altı
Hesabım donduruldu
Kaç günde açılıyor? Telefonumdanda giremiyorum bilgisayardan yeni hesap açtım
Görmüyormusun yorumlarıda 🥲🥲
Bu hesaptan at o hesapta görüyorum ama yazamıyorum