Kişilik & Karakter Kıskanç biri misiniz KS canlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben aşırı ya sizz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Kıskanç biri misiniz KS canlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Kıskanç değilim 0 0 Yorumla
Mutsuzcool Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl şu an kadınlar buna izin vermiyor erkeklerin geneli kıskançlık hissini bu baskılardan yitiriyor ama şunu anlayamıyorum yanında kadınını kıskanmayan erkeği hiç bir zamanda empati kuramıyorum... 0 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Sevdiğim ve ben de yeri ayrı olan insanlara gösterilen gereksiz samimiyet, arkadaş olma çabası dışında pek bir şeyi kıskanmam. 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mormalde değilim ama konu aşk sevgili olunca bende olmadığından yüksek oranda kıskanırım 😅 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kıskançlık, öz güvensiz tiplerin işidir. Bu bünye kıskançlık barındırmaz yavrum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır kıskanç değilim. Allah kurtarsın Aslan Burcu 🤭🤭. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Başladık yine😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ya gittim başlamadım 😒✋🏻 Yorumla Soran +1 yıl 😄 tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelmem zaten bir daha da 🤞🏻🥹küçük Aslan seni 🤦🏻♂️😂 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok kıskanç biri değilim 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Dozunda kıskancım bana göre 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı. Hayir değilim 0 0 Yorumla
changemypast Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kıskanç değilim
şu an kadınlar buna izin vermiyor erkeklerin geneli kıskançlık hissini bu baskılardan yitiriyor ama şunu anlayamıyorum yanında kadınını kıskanmayan erkeği hiç bir zamanda empati kuramıyorum...
Sevdiğim ve ben de yeri ayrı olan insanlara gösterilen gereksiz samimiyet, arkadaş olma çabası dışında pek bir şeyi kıskanmam.
Mormalde değilim ama konu aşk sevgili olunca bende olmadığından yüksek oranda kıskanırım 😅
Kıskançlık, öz güvensiz tiplerin işidir. Bu bünye kıskançlık barındırmaz yavrum
Hayır kıskanç değilim. Allah kurtarsın Aslan Burcu 🤭🤭.
Başladık yine😄
Tamam ya gittim başlamadım 😒✋🏻
😄 tamam
Gelmem zaten bir daha da 🤞🏻🥹küçük Aslan seni 🤦🏻♂️😂
tadında kıskancım
Evet Çok Kıskancım Tabikide
Çok kıskanç biri değilim
Dozunda kıskancım bana göre
Kıskancım..
Hayir değilim
Normal
Evet