Herkesin zevkine kimse karışamaz elbette ama bu benim mutfak dolaplarînın içine serdiğim kaydırmaz örtüye benziyor 😎

Herkesin zevkine kimse karışamaz elbette ama bu benim mutfak dolaplarînın içine serdiğim kaydırmaz örtüye benziyor 😎

Zevkliyimdir sanırım.. Ağzımın tadını da bilirim.. Bazen kıyafetler arkasına saklanmış olanları göremiyorum ama olsundu.. Onlar taşarak zaten gün yüzüne çıkıyorlar.. Çünkü saklayamayacak düzeye ulaşıyor bu..
Ama bu benim zevkli olduğum gerçeğini değiştirmez asla.. 😎
Görsele gelince..
Gelmeseydim keşke.. 😄
Sıradan görüneceğiz diye bana göre de komik olmuşlar doğallıktan tamamen uzak ve aşırı derecede samimiyetsiz geldi bana Ben bu fakir halimle bunlardan daha zevkli olduğumu düşünüyorum
Kendim şahsen zevkli biri olduğumu düşünûyorum.
Gelinlik ayrıca sinekliğe de benziyor 😄 pencerelere takıyoruz biz bunları cırt cırtlı oluyorlar.
Cevap
17Cevap
Evet zevkli olduğumu düşünüyorum
Düşünüyorum. Kendimce bir zevkim var, giydiğim şeyler beğenilir mesela.
Dimi dşckcşdşd hiç yakıştıramadım ya. Başlığa gelecek olursam tabikisi zevkliyimdir 🤣
Diger gelinlikte günesliğe benziyordu sjjdjd
Para yanlış ellerde dşckckfl
Ahh ahhh :))) sorma
Gelinliği bu muu 😃
Bu ilk ikincisi de güneşlik perdeye benziyor bi farki yok asksjs
sjshs çok zevksiz gerçekten biz de halının altına koyuyoruz kaymasın diye 😃
hay yaşa be valla bende bir şekilde benzetecektim gerçekten tam o örtüye benziyor nasıl bir elbise bu ya
Aaaa kaydırmaz altlık 😂
Genel olarak düşünüyorum doğa ana.
Pozları bile bir komik olmuş.
Her konuda olmasada zevkime güveniyorum.
Ughh ben ben bir şey düşünmekten de inanılmaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
kadının düğün fotosunda bile yaz dizisi havası var dffgjdgf
Bende hiç beğenmedim ama ne diceksin zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin zevki kendine 😄
Trend, moda ve ıvır zıvır diye diye saçma sapan şeyleri giymelerine cidden anlam veremiyorum.
Herkesin kendine özgü zevki var. Kendime göre elbette zevkliyim. En azından bu abladan daha çok 😊
Maket mi bunlar
İnsallah makettir asjsj
Bir kaç farklı gelinlik giydiğinden aman bu da böyle olsun denmiş gibi
Zevksiz biriyim
Hoş değil tamamen ünlüyüm farkli olayim kafası
Evet kendime göre zevklerim var
Bunlardan daha zevkli olduğum kesin...
Zevkliyim
Evet öyleyim bence
sen de o örtüyuü gelinlik olarak kullan o zaman
Sofra bezi
çok kötü