Daha yeni bir kişilik testi çözdüm ve çıkan sonuç bu :D Sizin kişilik tipiniz nedir? Çözmek isteyenler için testi aşağıya bırakıyorum. :)))

Test:
https://www.16personalities.com/tr/%C3%BCcretsiz-ki%C5%9Filik-testi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha yeni bir kişilik testi çözdüm ve çıkan sonuç bu :D Sizin kişilik tipiniz nedir? Çözmek isteyenler için testi aşağıya bırakıyorum. :)))

Test:
https://www.16personalities.com/tr/%C3%BCcretsiz-ki%C5%9Filik-testi
“Mimar” kişiliği
Yükseklerde yalnız yaşamak, az rastlanır olmak ve kişilik özelliği olarak en stratejik kapasiteyi bulundurmak; bunların hepsi Mimarların çok iyi bildiği özelliklerdir. Mimarlar toplumun yüzde ikisini oluşturur ve bu kişilik tipinin kadınları %0,8’lik bir oranla özelikle az rastlanır cinstendir; kendilerine benzeyen ve entelektüel birikim ile satrancı andıran manevralarına ayak uyduracak bireyleri bulmak onlar için çoğunlukla zorludur. Mimar kişilik özelliği taşıyan insanlar bir yandan hem hayalperest hem de kararlı, öte yandan hem hırslı hem de kendilerine özeldirler; şaşırtıcı derecede meraklı olmalarına rağmen enerjilerini israf etmezler.
Çok nadir bir kadınmissin 🤣
🙄😄
Sonuç - Yönetici 🌝💎
75% 25% DIŞA DÖNÜKİÇE DÖNÜKEnerji37% 63% SEZGİSELGERÇEKÇİDoğal58% 42% MANTIK MERKEZLİPRENSİP MERKEZLİTaktikler75% 25% PLANLAYICIARAŞTIRMACIKimlik67% 33% İDDİALI
Biraz karıştı hshhs
Biraz mı :D ekip kurduk düzenleyip bize gönderecekler :P işin içinde çıkamayalım diye mi böyle attın :D
Hshsh Valla dedim ki hani oradaki. Sonuçları atayım hepsi birbirine karıştı😂
resim ataydın benim gibi :D
Uygulamadan atamıyorum maalesef gelişmedi henüz o kadar burası
sen uygulama mı kullanıyorsun :D biz tarayıcıdan giriyoruz çoğumuz :D
Tarayıcıyı sevmiyorum Bana mıy mıy geliyor
uygulama 1 saat dayanmıyor dışarı atıyor bir daha giriş yapamıyorum
Bende öyle bir sorum yok
demek ki bütün gıcıklığı ben de
😅 bilemem
Cevap
12Cevap
Enerjik ve zeki
Konsül kişilik tipini paylaşan insanlar, daha iyi bir ifade bulununcaya kadar tabiri caizse, popülerdir; kaldı ki, oldukça yaygın bir kişilik tipi olmaları ve nüfusun yüzde on ikisini oluşturmaları da düşünülünce, bu mantıklıdır. Konsüller lisede sınıfın amigo kızları veya futbol takımının oyun kurucusudurlar, ortamı belirlerler, bütün dikkatleri üzerilerine çekerler ve takımlarına zafer ve ün yolunda liderlik ederler. Yıllar ilerledikçe, Konsüller arkadaşlarını ve sevdikleri insanları desteklemekten zevk almaya devam ederler, sosyal etkinlikler organize ederler ve herkesin mutlu olduğundan emin olmak için ellerinden gelenin en iyisi yaparlar.
Kampanyacı kişilik gerçek bir özgür ruhtur. Çoğunlukla partiye hayat veren kişilerdir, ancak başkalarıyla kurdukları sosyal ve duygusal bağların tadını çıkarmaya karşın, düpedüz heyecan ve içinde bulundukları anın zevki ile daha az ilgilidirler. Etkileyici, bağımsız, enerjik ve tutkulu olan nüfusun bu %7’lik kısmının tavizleri, herhangi bir kalabalıkta kolaylıkla hissedilir:)
Kalabalıkta gözler benim üstümde diyorsun yani :D
Fazlasıyla :) Hatta öyle ki geçen sefer polis karakolunun bahçesindeki sevimli yavru kedileri sevmeye gittiğim zaman başkomiser tanışmak için sorular sormuştu vs:)
ben bunu yapmaya kalksam bana gbt sorarlardı :D
O kadar yapmazlardı galiba:) Bir de demezki birgün çay içmeye bekleriz diye :)
Demiyim dedim de başkomiser sanki sana biraz yürümüş mü :D
Yani bende cevap vermedim :)
bir bahane bulup tutuklamasın bak :D
Sanmıyorum:))
Buyurucu
ENTJ-A
Çok isabetli bir yazılım ama sorular biraz fazla ve birbirine çok yakındı ama genel anlamada başarılı buldum çok test sever biriyim ama bazıları harbi temiz saçmalıyor.:)
evet bazı testler saçmalıyor bu testi ben de iyi buldum yapmış olmak için ortaya konulan bir test değil

Bu çıktık
Ooo baya iyi çıkmış savunucu ayrı savunmacı ayrı sen savunucu çıkmışsın
Otomatik klavye problemss

Girişimci çıktı
Estp a ama doğru mudur bilmem. Daha önce de entp çıkmıştım. Enneagram da da 3w4
oo %89 mantık merkezli çıkmışsın :D maşallah nazar değmesin :D entellektüel zorluklara direnemeyen akıllı ve meraklı düşünürler demiş :D
Becerikli kişiliği çıktım. Az daha heyklenirim diye korkup girmeyecektim 🤪🤪 Daha önce de yapmıştım bu testi farklı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
ne kadar dengesizsen her seferinde farklı çıkıyor zaar :P
dengeni mi kaybettin :P
yok biz cinayet çözmüyoruz :D
merak etme sen fikirlerini ver onlar kurgularlar zaten :P
9w1 INFP yim ama sosyal anksiyetem filan olmasa tamamen ENFP 9w1 olurdum :DD
Profesyonel destek alıyor musun anksiyete için ☺️
Üstüne gitmelisin yoksa ileride çok büyük sorun yaşarsın
Çözmeye kalkıştım ve o beni mağlup geldim o nasıl bir test😂
Neden ki 🤣
mantıkçı çıktı ama ben sadece 3 noktayı kullandım.
3 noktayı kullandım derken 🤔
Hee o kabul et ve reddet var en büyük nokta tamamen doğru 2 kısmen doğru 1 nokta eh iste anlamına geliyor 😂
Daha önce çözdüğümde mantıkçı çıkmıştı dur bi daha çözeyim bazen değişiyor djxks
Tüh savunmacı çıkarsın diye sürpriz oynamıştım 🤪
Yoo pislik yaptım 🤪
Bu testi birkaç yıl önce çözmüştüm. INTJ kişilik tipiyim ben.. 🙂🙂
www.16personalities.com/tr/intj-ki%C5%9Fili%C4%9Fi
Ooo mimarmış yakışır kardeşime :D prensiplerine sahip çıkar diyor tam sana uyuyor bu kişilik tipi
Bilmem mi bro adamın dibisin
Eyvallah :D
Testte INFP çıkıyorum ama ben ISFP olduğumu düşünüyorum
Test yalan söylemez :D
şaka bir yana o zaman hangisi olduğunu hissediyorsan osundur ;))) ISFP kişiliğine sahipsin demek ki
Buyurucu
Uggfff ben mesleğimin gereği kişilik tipinden dayanılmaz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!
Konsül çıktım ben
oooo "Her zaman yardıma hazır olağanüstü alakadar, sosyal ve popüler insanlar." demiş Konsül için :D
O ben işte 🤣😀
mütevaziliği eklemeyi unutmuşlar sanki :P
Artık mütevazi olmuyorum, tepeme çıkıyorlar. Yaş 45 herkes yerini bilmeli dönüyorum.
Diyorum*
mütevazilik farklı sessiz kalmak farklı yeri geldiğinde gerekeni söylemen lazım mesela daha yeni biri benim kafamın tasını attırdı ortalığı aya kaldırasım ortalığı karıştırasım var.
Mitevazi olduğumu düşünüyorum. Fakat artık yerine göre davranıyorum çünkü bazen mütevaziliğimi çekingen korkak olarak algilayanlar var. Yani duruma göre işte.
Bir testle çıkacak kadar basit bir kişilik yapım yok
Çok felsefik bir soru bu, çeşitli cevapları var. kestiremiyorum.
Daha önce yapmıştım bu testi. Araştırmacı çıkmıştım diye hatırlıyorum.

ENFJ (önder) ama ne kadar doğru emin olamadım 😅
doğrudur niye emin olamadın
sana göre uygun olan hangisi peki
Kişilik bozukluğu
O nereden çıktı 🤣
Benim o
Tamam sensin 🤣
Kampanyacı kişilik çıktı
hahah reklam işine mi girsen :P
Savunucu diyor
ooo sessiz ve mistik fakat halen ilham verici yılmaz idealist diye yazmış :D
Kişilik tipim Savunmacı' 🙃
www.16personalities.com/tr/infj-ki%C5%9Fili%C4%9Fi
bana yardım et sana yardım edeyim diyormuş :D
Bu test yanlış fonksiyonlara bakın derim ben
INTP yim
normalde INTJ yim ni-fi loop girdiğimde INFP altertipim ön plana cıkıyor. ni-fi loop cok agırdır cok
Mantıkçı çıktım ya la
çok nadirim bir de öyle diyo :d
Girişimci kişilikmişim. ESTP-A
Savunmacı çıktım..
Deliyim
Helal sana kanki
Saol kanka
😆😆😆
Maceracı
eglendirici
Arabulucuymuş
Yönetici
Arabulucu
Entp
tartışmacıymış :)))
İnfj
o ne diye geçiyordu savunucu ve yardımsever diye mi?
Buyurucu çıktım
testler yanlış çıkıyor fonksiyon bakman lazım
Savunmacıymışım🙃
Mimar çıktım
Bilmem
Mallık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?