Emeklerim, feda ettiklerim, uğruna harcadıklarım boşunaymış. Değmezmiş dediğiniz şeyler var mı? En son ne ya da kim için boşa çabaladınız?
Bir iş olabilir. Bir insan olabilir. Bir hayaliniz olabilir?

Emeklerim, feda ettiklerim, uğruna harcadıklarım boşunaymış. Değmezmiş dediğiniz şeyler var mı? En son ne ya da kim için boşa çabaladınız?
Bir iş olabilir. Bir insan olabilir. Bir hayaliniz olabilir?

Ben olaya öyle bakmam boşuna değildir elimden gelen her şeyi yapmadığım sürece içim rahat etmez emeklerime kolay kolay kıymam ama bazı durumlar ısrarcılık arz eder ve yaptıkların görünmez olduğu nokta da beyaz bayrak sallarım o nedenle boşuna sevmişsim değmezmiş sana şarkısını mırıldanmaya gerek yok 🙂
Ama eninde sonunda çabarınin bir hiç uğruna olduğunu farkedersen?
Çabalamaktan vazgeçtikten sonra bunun hiç bir anlamı yok ki boşa olmuş dolu olmuş denemeden vazgeçmekten daha mantıklı ilerde keşke dememek lazım.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Ama bazen son noktaya kadar çabalıyorsun olmuyor. Boşuna uğraştim demezmisin yine de
Ben her zaman uğraşırım elimden geleni yaparım. Bu benim kendi karakterimi gösterir, vicdanımı rahatlatırım en kötü. Değip değmeyeceğine çok bakmam zaten hak edene hak ettiği gibi davranırım her zaman öyle bir konu da var.
O yüzden bir pişmanlığım yok hiçbir şey için 😌
Cevap
4Cevap
Var tabii ki. Ama boşuma demeyelim, vardır bi sebebi diyelim.
Evet çok var aşkı beklemek gibi
Elbette vardır ama onlar olmasa şu an durmazdık ki hala devam ederdik boşa uğraşma ya
Sana anlatmıştım doğum günü olayı ertesi haftası falan, o kişi için değmezmiş.
Buna yakılır diyesim geldi 🥲 lütfen böyle tütün kullanımıni arttırcak görüş yapmayalım djfjrjj
Umarım sende sigara içmiyorsundur 😂
Yalan söylemeyi hiç beceremem ne yazık ki 😂🙈 içiyorum
7 yıllık eski ilişkim.
Net değmezmiş.
Bi insan 7 yılını verirde nasıl değmezmiş der. Yani çok özel degilse eğer hangi sebeble bitmişti ilişkiniz.
Kimisi nankördür. Allah kötü insan ile karşılaştırmasın.
Evli çıktı ayrıldım bide çocuğu varmış ayrıldıktan sonrada onu öğrendim.
Erkeklerden midem bulanıyor artık. Yalnızlık eşittir huzur. Bi daha kimse sömüremeyecek beni.
Nasıl onca zaman saklamış hiç fire vermemiş anlamadım ki.
Diyorum işte. Bende baht yok.
O zaman bu benden size gelsin 😇
https://resimyukle.io/r/D3WsVGAyF6
Ayyy teşekkür ediyorum, moral oldu valla 🙏🏻🙋🏼♀️
Rica ederim. Bir nebze olsun yaranıza merhem olabildiysem ne mutlu. Baştacısinız 😇
Aman efendim , iyi insanlar iyi ki var.. yoksa sizler gibi düşünen olmasa valla çekilmez bu dünya 🙋🏼♀️
Boşunaaaa sevmişiim değmezmişş sanaa
Diye şarkılar çalıyor içinden 😄
Tam olarak
Yaptım böyle bir s*laklık.
Yasamak icin cabalamak.
Evet dedim. Ve emin adımlar ile oradan uzaklaştım.
Var tabi.
En son ne için boşuna çabalamıştınız?
Söylemek istemiyorum
Var evet
En son ne için ya da kim için ugraştığına pişmansın...🥲
Sorun değil. Ben de sizi takip edebilirim dilerseniz.😇 . E akrabanız için o kadar emek verip size vefasızlık yapınca ister istemez insan üzülür 🤕
Evet varrr..
Yok.
Biri evet
Her şey
İyilik la boşa uğraşmışım
var.
Eğer özel değilse. En son ne için boşuna uğraşmıştın?
biri için
Anladım. Buraya siyah bir kalp bırakıyorum. Sen de pişmanlıklar klübümüze hoş geldin 🥲🖤
hoş buldum'🫀🫂
Okul okumak
Zamanında vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?