SeLaaaammm ✌️
Gönlüm zengin, cüzdanım fakfakir arkadaş

hangi konularda zengin/fakir olduğunuzu düşünüyorsunuz?
SeLaaaammm ✌️
Gönlüm zengin, cüzdanım fakfakir arkadaş

hangi konularda zengin/fakir olduğunuzu düşünüyorsunuz?
Saray gibi evleri hayal ediyorum denize sıfır duvarları boydan boya cam falan, sonra temizlemesi zor olur bunun diyorum kendi kendime... Sarayım olsa sanki temizlemek bana kaldı🙄 ruhum fakir galiba
sjsjs bence saray alınca para bitmiş, camları sen siliyorsun yine :D mantıklı düşünce tarzı bu
Empatide zengin, sempatide fakirim. Ve memnunum. İyi ki hümanist değilim. İnsanların çoğu sadece et kemik çünkü.
Empati; karşındakinin duygularını, hislerini, potansiyellerini, algı kapasitesini, zekasını vs kavramak, hissetmek. Buna göre şekil almak, yönlendirmek.
Semapti; karşındaki kişinin yerine kendini koyabilmek bir nevi. Mesela empatide birisinin neden, nasıl acı çektiğini, neler yapabileceğini, yaptıklarını vs anlarsın..
Sempatide ise, acı çekenle acı çekersin.
Empati baldır, bin yarardır. Bu hayatta seni a noktasından b noktasına jet hızıyla götürür.
Sempati zehirdir, bin zarardır, açıklıktır.
Toplum empatiyi sempati sanıyor çok büyük bir oranda ama ne yazık ki. İkisi birbirinden çok farklı şeyler. Empati bilmek, sempati yaşamak diyelim.
81 ilde her işimi yaptıracak kadar çok arkadaş zenginiyim derdimi paylaşacak arkadas yönünden fakirim 1 tanecik var o da yanımda degil. Cüzdani hiç deme zaten
Wooow maşallah diyelim Nussknackerim 😃
🤭🤭
Arkadas konusunda zengınım.
Gereksiz samimiyet konusunda fakirim
Cevap
41Cevap
Her konuda zenginim. Sabır konusunda fakirim.
Kendimi sevmek konusunda zenginim. zaten önemli olanda buydu değil mi : D
Cüzdanım bol dolarlı geniş o yüzden önüme gelen servet düşkünü her tarafı estetik afet gibi görünen silikon karılara zılgıt koklatmadan gösterip elletmeden saplıyorum. Zaten havuzumu ve bahçemi görünce vermeyecektiyse bile veriyor paçozlar 😂
Sonra da akşam taksiyle ben taksicilerle konuşup boş yapıyorum sonra karılara dönüp ben ödedim diyip evlerine yolluyorum ama ödemiyorum inince kendisi ödüyor taksimetre ne yazdıysa :)
Onun dışında para işte ya para para para akıllı ol, kendini geliştir, çalış, kazan ve sen de yap
Seks konusunda zengin
Sevgi konusunda fakirim 😂😂
piüüüh 🤦♀️ Kadersizim benim
Sevgi verme, bir şeyimi paylaşma konusunda.. yedirme içirme konusunda çok cömertimm, insanlara güvenme konusunda fakirim
Tuttum bunu 👌
Gönlümüz zengin 🤑 yine aynı şekilde cüzdan fakir 😅
Kötü şans konusunda çok zenginim😃
İyi şans da da fakirim😂
Bak bu güzeldi, tuttum 😃
😅🌸
Hayal, bilgi konusunda tanrısıyım resmen bu işin ama paraya gelince bir tek o eksik yani kırmızı Angus diye bir hayvan var biliyom onun yoğurdunu balla muzla incirle fıstık ezmesiyle karıştırıp yemeyi çok isterdim ama para bize uğramıyor
Hepimizin ortak noktası galiba😃
Gönlümüz zengin, cüzdan tam takır kuru bakır 😄
Olsun be, gönlümüz zengin 😅
😂😂Bunu çevreme sormak lazım. Şimdi kendime objektif olarak yaklaşım gösteremeyebilirim.
Olsun ya, gönder gelsin 😅
Aynı şekildeyiz. Benim de gönlüm zengin, cüzdanım fakir. 😂
sjsjs yeruum 🥹
Ben de seni yerum.
Paylaşma mehamet konusunda çok zenginim maddi anlamda da kendimi parami kazanabiliyorum kinseye muhtaç değilim çok şükür
Gönlü zengin insanlara niye inanmıyorum çünkü para her şey değil diyip her gününü para için çalışarak harcarlar
Yaratıcılık ve hayal gücüm ile multimilyarderim. Ama, aşk hususunda cepleri delik bir fakirim.
Her konuda kendime yeteri kadar zenginim. Sevgili konusunda yok olduğu için fakirim diyebilirim ama dışarı çıkar elimi sallasam ellisi çıkmazsa şerefsizim 😅 gerçek bu yani. O yüzden şükürler olsun her halime.
Almak istediklerimi alabiliyorum ve gönlüm de zengin ihtiyacı olana yardım ediyorum. Ama ilgi fakiriyim ilgi göremiyorum
Zengin değilim ama çalışmamak konusun da fakirim çalışırsam param da olur geçici süreliğine işi bıraktım.
Güzel kalplilik ve arkadaşlık konusunda zenginim vs cüzdan ise şükür 😊
Sağlık konusunda zenginim dostluk konusunda fakirim
Para konusunda fakir kız arkadaş konusunda ehbiste evlat zenginiyim
Sağlık olmadığı zaman zenginliğin bir anlamı yok
Herkese hayrım var zenginim, kendime zerre yok fakirim
Cömertlikte Zengin kendime ilgi göstermekte fakirim
Cüzdan zengin gönül alçak, ne kadar minimalist o kadar rahat..
Maddi olarak zengin bi o kadar da sevgisizlikten fakirim
Bir insan her konuda mı dört dörtlük olur..
Belki imkansız gibi görünebilir ama öyle.
Zeka konusunda zengin, ego konusunda fakirim
Eğlence, aksiyon, sosyal aktivite konusunda zenginim sevgi aşk konusunda duble fakir 😂
aklım ve gazabım zengin güven noktam fakirdir :)
gönlüm zengin
fakir yanım şu an bulamadım
Gönlüm zengin gerisinin pek bir önemi yok..
Merhamet olarak Zengin düzgün insan bulma konusunda fakirim
Merak ettiğim, denemek istediğim birçok şey var ama zaman hepsine yetmiyor Zaman konusunda fakir, merak konusunda zenginim😒
cüzdanımda gönlümde zengin ama arkadaş eş olarak sevgi olarak fakirim sevgi görmüyorum sevecek insanı bulamıyorum
ben asla menfaat peşinde olmadım sanalda olsa kendimi dürüstçe herşeyimi anlattım evlenmek istediğimi söyledim yinede kimse inanmadı insanlar bu yüzden doğru kişiyide kaybediyor
Benim cuzdanimda gönlümde zengin ama ilişki anlamında fakfakirim🤣🤣🤣🤣
Her konuda kendime göre zenginim problem yok bence :)
Arkadaşlık takım oyunları ekip ve liderlik konularında zenginim ama ilişkilerde fakir değil fak fakirim resmen 😞😞😞
Fakirim her konuda hemide fakısfskfakir
Fakfakir fukfukarayız yine hajdaj
Tabi o allahın emri xjjx
Gönlüm çok zengin ama cüzdanım baya fakir.. kadın olarak var olmak bile masraf ya
Gonlumde cuzdanimda zengin
Gönlümüz zengin cüzdan bon boş yine 🤭
faKfakirim ben
Hayallerim zengin diyebilirim
Gönlüm zengin, cüzdanda ve aşkta fakirim.
Her konuda zenginim
Ortalamayım ben
Cuzdanim z3ngin cinselligim fakir.
Maddi açıdan zenginim dost açısında değil maalesef
para konusunda zenginim harcama konusunda fakirim
Her iki konudada zenginsek ne yapacağız
Gönlüm zengin, cüzdanımız fakir. 😃
Aşkta fakir, gönlüm zengin.
gönlümüz zengin ama sabrımız fakir
Fucccker fuccckarayım, paran yok. Gönlüm zengin
parada zengin, cevrede fakirr
Cüzdanım zengin vaktim fakir