- Illegal: Sen hiç legal "underground" gördün mü? (Aslında, sen hiç "underground" gördün mü?)
- Illegal: Kendi değerlerim yasalarla çoğunlukla çelişmediğinden suç işlediğim olmadı, ancak buna "legal" denemez; çünkü ben yasaya göre değil - kafama göre yaşıyorum.
"Herkesin polisi, kendi vicdanıdır; fakat polis, vicdanı olmayanların karşısındadır."
Tamamen illegal. Kendimi frenlemekte güçlük çekiyorum. Tutturdum kendimi bulacağım diye bir zaman sonra kendimi keşfettikçe daha fazla yasak olan şeyler de buldum kendimi. Bakalım neler göreceğiz..
Kafamızın içinden geçenler için de hesap verecek değiliz hayat yeterince sıkıcı zaten. O itiraf edemeyenler ahlak bekçiliği yapar yargı dağıtırlar ama iki yüzlünün ta kendisidir genelde :)))
Kendi kıçındaki b. ka bakmadan başkalarına sallayan tipleri zaten hiç sallamamak lazım.. Kendini ne kadar eleştirebiliyorsa bir insan o kadar yorum yapabilmeli başka insanlar ve konularla alakalı da kesinlikle.. :D
Öyleleri kendini uyanık sanıyor bir de en çok buna gülüyorum 😂 Kendi açıklarına bakmaz sürekli açık ararlar küçük akıllarıyla. Anlatırken tiksindim ajsjskdkfkflfllglglgl
ahsh bence eğlenceliler ya :D anlatıyorlar anlatıyorlar ders veriyorlar falan ama altında ne haltlar yediğini biliyorsun ya o zaman gülerken sigarandan derin bir nefes alıp manzaranın tadını çıkarıyorsun.. Parmağını kıpırdatmana gerek yok kendi kendilerini o derece rezil ediyorlar.. :D