Güncellemeler
+1 yıl
Kafa yormam sonuna bakmaam ben adam. olmaaaam
Güncellemeler
+1 yıl
A deli gönlüm neler isterde seni aldatamaaaam
Tombis ve pofudugum diye benim yaşama hakkım yok mu
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
İlla seven vardır obez olmadığı sürece severim bu kişisel görüşüm ama obez sevende vardır onu bilemem
Ben sevmem şahsen ben fiziğime dikkat ediyorsam oda etsin bi zahmet
Fazla ukala
Tombul
kendisine dikkat etmediği için haliyle bende de aynı haltları yiyeceği için sevmem.
Bazen tatlı oluyorlar
2 kulağı olsun da
Severiz çok tatlı olurlar.
Evet, yok
Eee sen benden de tombissin ag wkjsjdjwjjd
Erkeğin irisi makbuldür, gücü, heybeti temsil eder. Karının irisi sarkmayı, buruşukluğu, leş ter kokusunu temsil eder yavrum
Les ter kokusu bakimsizlarda olur bu bir sen iri değilsin yağ tulumusun heryerinde yağ var resmen bu iki
Tamamen ezikliğini kusuyorsun bana saldırarak. Ben sana nasıl göründüğümü sormadım, sen bana şişmanları, yani kendini sordun yavrum. Gereksiz yere yalan sözlerle kin kusma, eline bir şey geçmeyecek. Zira ikimiz de ne denli iri, yağsız ve seksi olduğumu ziyadesiyle biliyoruz
Abicim hangi hayal dunyasinda yasiyosun sen İyide sen şişman değilsen şişman kime deniyor ki? Suratına bak yağdan sekli semali kaymış göründüğü kadarıyla baya sismansin en azından ben senin gibi şekilsiz semalsiz değilim usturuplu dağılmış kilo hadi işine bak
Ağla, ezik habeş maymunu
Abicim bana hakaret edeceğine git bi jawline dolgusu yap bu nasıl bi tiptir ag evli 30larinda kendini hamur işine vermiş safiye tipi var hala kendine iri erkek diyor isksjsjsjen ne iciyorsan bana da ver
Büyük ihtimal yazdıklarımı okumaya bile korkuyorsun ama bu tiple bana saldiriyorsan sonuçlarına da katlanırsın hem benden şişman hem de bana saldiriuor sala*ga bak 😃
Koca karı kılıklı korkaaaakk seni asil sen ağlıyorsun su an sana bir sürü facts fırlattım umarım o koca kafana girdi
Obezsen yok.
Tombisim
Boy kilo kaç
Goremiyoruz ki
Mimyonsan efsane
Değilim pedo
Dobisin öğkk pis pis ter kokarsın
Yoo pahalı parfüm kokuyorum senin gibiler anca ayağımın altına paspas olabilir
Pedoo
Ejdkskdksk pahalı parfüm kokuyormuş seksten önce duş alsan lağam kokuyorsun demek puhahaqpu
Amcam ben senin gibi kart olmuş pedofili bi varoş değilim kendi kokunu anlatma burada
Djdjskaks apiş aranın kokusundan kalkmış si ki indirirsin evlat sanal alemde olmasa konuşacak erkek sinek bile bulaman
Ben işin sakasindayim sen minyon diye Allah bilir 9 10 yaşındaki çocuklara bile göz koyuyorsundur yaşlı pislik
Hiç fark etmez si ker geçerim
Pedofili pislik seni
Dayiiiii seni şikayet etmek gerek
Severler
Seven var
Ben severim şahsen